Мързеливи красавици - 5

• 58 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
В момента използвам за защита този продукт: http://zlatnaribka.com/kristali-lakme-straight-300-ml-330-1694.html
Според сайта на Лакме си има прилична защита и при сушене, и при изправяне с преса. Иначе керамиката на Чи е много добър продукт, но зависи какъв резултат се търси. Аз предпочитам продукти тип кристали, защото нямат никаква фиксация, хидратират и омекотяват повече косата ми и няма опасност да ми възпалят чувствителния скалп (със спрейчетата разни много често пръсвам по погрешка и после става мазало).

# 451
Аз пък всеки път, когато чета пост на Little Dream, започвам да си тананикам: Stars shining bright above you...  Mr. Green
Произходът на ника ми е разконспириран! Sunglasses Тази версия ми е особено любима. Hug

Свалих кораловото от ноктите си и мисля до утре да ги оставя да починат малко, пък за вечерта ще видим - в зависимост от тоалета. Simple Smile Тази вечер възнамерявам да мързелувам в пълния смисъл на думата. Скарайте ми се! Mr. Green

# 452
MiaGia, причината е много абсурдна -не ми харесва на външен вид просто, няма някаква друга причина, даже съм чела почти изцяло положителни отзиви за продукта  Embarassed Laughing
Сподели как ти действа като го получиш, аз най-вероятно в понеделник ще поръчвам, а дотогава ще тършувам и умувам из zlatnaribka.  Grinning

# 453
  • На острова
Хихихи, доста основателна причина  Laughing
Не знам дали ще ми го доставят уикенда, иначе ще споделя  Peace
Искам нещо наистина добро, и най-вече да усетя "защитата", защото ползвах една термозащита на Шфарцкопф и беше пълна нула.

Сега слязох до долу, имаме фитнес зад блока, и направих един солариум. Трябва малко тен да хвана. А трябва и борба с целулита да почна  ooooh!

# 454
Ооооооо как не съм ви открила досега  Mr. Green

Аз от месец и нещо се клепам с маска за удължаване на коса, от дължина до раменете искам до (под) кръста да я развея  Mr. Green

Засега изглежда по-здрава и лъскава, оня ден се постригах-само връхчетата, а от една седмица ползвам хининов шампоан и хининова вода, да видим какво ще стане.

А, да, и съм се запалила да готвя завързани рецепти +домашни десерти за капак-много нетипично за мен. Сигурно е от пролетта  newsm78  Whistling

Смешна, пробвала ли си да се подстригваш при благоприятни за разтеж на косата лунни фази ? Аз също съм оствиля моята да порасне и от няколко месеца подстргвам само връхчетата, като редувам  в оптималните дни за гъста и здрава коса на едно подстригване а на следващото съвпада с ден за бърз разтеж и за момента резултатите са впечетлителни . Ето тук можеш да видиш датите за месец април http://very-well-living.blogspot.com/2012/04/planetas.html  , хининовата вода също помага и съответно уравновесената диета , но както виждам ти си вече на тази вълна щом си започнала да готвиш  Wink 

# 455
Добра вечер. Като ви чета за красавици съм сигурна че се и без да съм ви виждала, НО мързеланки никакви не сте. Разкрасителните ви процедури не спират и пишете ли пишете а, аз чета и чета и блажено ви се радвам и си мисля какво да напиша, но така и не успявам. Мързи си ме и в това хубавото време съм по цял ден с количката на разходки а, после ме чакат учене , готвене, чистене, мъжо и кучо.  Laughing Не се оплаквам ама толкова ми липсвате и искам да пиша вече от 3 седмици се каня и чак днес успявам  Hug. При мен процедурите ежедневните са леки упражнения, масажчета против целулит и грим и лак на ноктетата. Преди къпане маска за косата и до там а така искам да поглезя кожата на лицето си, но не остава време. Кажете по тази тема нещо добро маска , но не домашна, че нямам време да правя. За свиване на порите открих, че ми върши работа хумата. Почти всеки ден си мажа порите с нея, стоя около 5 мин. и изплаквам. А дали има толкова ефикасно нещо под формата на кремче, да не мажа всеки път. Искам да споделя за ББ на гарниер , нищо общо с чудесата които обещава. Никаква покривност, не заличава порите, не изглажда и на всичкото отгоре се опъпчих от него. Просто съм разочарована. Засега това е от мен , че малкия ревна за поредната доза бяла течност лакома работа  Laughing

# 456
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Мисля да се отдам днес на мързелуване.... Ще водя щерката да лазарува при 2-3 приятелки, но следобед.....
Вие сте толкова дейни в разкрасяването, че ме е срам да се включвам, само ви чета....
Аз съм дейна само в ходенето пеша - минимум по 6 км. всеки ден...
Хубав ден!
Весели празници!
Прекрасни почивни дни! Много споделени мигове на любов, радост, щастие и вяра!

# 457
Красавици много слабо днес ! Явно заради празниците днес нямам с какво да се отчета , освен че съм скапана от път, поне си взех изпитите и сега се наслаждавам на бебчо и си почивам. Мога да се поФаля с балсама на нивея с ягода. Дава много приятен блясък и цвят. Някой пробвал ли е безцветните балсамчета на нивея да сподели отзиви ? Придават ли блясък и мокър ефект ? Искам препоръка за добър коректор за зоната около очите , който НЕ подчертава мимическите бръчки .

# 458
Здравейте момичета   bouquet,

не съм писала от цяла вечност, но ви проверявам  Simple Smile

От известно време съм толкова уморена, все ми се лежи, спи ми се... мързи ме  Mr. Green, че не съм си слагала даже и лак. Но днес мога да се отчета с някои процедури - лакирах се, издухах си косата и си направих страхотна освежаваща маска , която трябва да ви споделя.

Сок на 1/3 грейпфрут се смесва с 1 с.л кисело мляко, и се добавя царевично брашно колкото поеме , за да стане каша.  Стои се 20 мин , и се измива с  хладка вода. Ефект - сияйна кожа.

Иначе да ви споделя , вчера се случи голяма беда тук където живея  Sad  

http://www.theoaklandpress.com/articles/2012/04/06/news/doc4f7f2 … 786c381371313.txt

Този военен самолет се разби в сградите където живея , през един блок от нашия. Никога не съм виждала такава гледка.... , постоянно за това мисля и целия този ад ми минава пред очите през 10 минути. Да не говорим , че от 2 дни едвам се добирам до апартамента си. От вън има 300 пожарникара, телевизии, полиция ... тече разследване и няма да приключи скоро. Благодарна съм на Господ, че ни е пазил този ден  Cry , защото джетът  прелетя над нашия апартамент и се заби в отсрещния.

# 459
  • София
So^Amazing, слава богу, че сте добре  Hug Голям ужас. Нали не гледам новини, сега от теб разбирам за случката.

Аз също не съм писала от доста време, но при мен е от мързел  Laughing Нищо не ми се прави. Нито ми се излиза, нито ми се чете, филми не ми се гледат... за разкрасителни процедури да не говорим. Явно съм още в сатурнова дупка  hahaha

# 460
  • Варна
Аз в момента стоя с маска на косата. Жълтък, масло от жожоба, масло от гроздови семки и водка. досега се топлих със сешоара, ама ми писна и седнах да разгледам форума. Simple Smile

So^Amazing
добре, че се е разминало. Hug

# 461
  • Майнатаун
So^Amazing хубаво е че сте добре и много съжалявам за това което се е случило.

Аз да се похваля - взех и двата изпита единия с 6, а другия с 3  Embarassed.Благодаря за стисканите палци. Hug
Сега ще си направя маска на косата и после на лицето, че след тежкия умствен труд имам нужда от почивка.  Grinning

# 462
  • при моите деца .....
Честит имен ден на всички ЦветЯ.....! Бъдете щастливи, обичани, носете доброто в сърцата си и слънчеви усмивки на лицата си!

Честит празник на всички нас - в душите си, всички ние сме цветя  Laughing

# 463
  • На острова
Аз в момента стоя с маска на косата. Жълтък, масло от жожоба, масло от гроздови семки....

Добре, де, този жълтък не ви ли мирише после? Два пъти съм си правила маска с жълтък и мислех, че втория път ще е различно, но не... Със сигурност няма да потретя. Колкото и да я отмивам, после много гадно ми мирише на сурово яйце  Sick

Иначе и аз днес си правих маска с масла, после реконструктори, флуиди и т.н. Сутринта и една глинена маска за лицето. За лак обаче не ми остана време.

Амейзинг, добре, че сте добре  Hug

Боби, все забравям да те питам, а ти къде ги навърташ тези километри?

Отивам да си домързелувам с едно филмче.

# 464
  • при моите деца .....
Боби, все забравям да те питам, а ти къде ги навърташ тези километри?

Живея в провинцията, планински град - голяма дължина - от нас - до училището, в което работя са 3 - 3.5 км. сега като се стопли ходя пеша, с токчета, прилично облечена с пола..... Минавам целия град.
Миналата година си правех разходки до съседно село в общината - около 4 км от табела да табела - та аз от вкъщи до първите къщи и обратно - минавах 10 км..... планирам да възобновя разходките - сама, бързо ходене - окло 1. и 20 мин.

Общи условия

Активация на акаунт