Мързеливи красавици - 5

• 58 441
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро  Grinning

Най-сетне и аз съм на работа след седмицата вкъщи с болните дечица. Не знам как ще изкарам денят, че вчера си легнахме много късно, а сутринта станах в 6.30, за да изведа кучето на разходка, че трябваше да изляза по-рано за работа.

Вчера за втори път сложих маслото на Икаров за коса. И всех да се чудя нещо - това маслко за сгъстяване на косата ли е или за стимулиране на растежа, защото аз останах с впечатлението, че е за двете.

Вчера се епилирах, оскубах си веждите, направих си педикюр и за днес ми остана само един лак да си мацна, но може и в офиса да я свърша тази работа.

Мравче, много гадно така, като всичко свърши едновременно. При мен все така се получава - или мазилата ми за лице и тяло свършват по едно и също време, или шампоанът и балсамът, или спиралата, фон дьо тенът и гланцът и ми идва нанагорно от финансова гледна точка...

Да се похваля. Най-накрая си избрахме кухня и днес ще подписваме договора за нея. Нямам търпение да обзаведем жилището и да си се нанесем в наш си дом.

Аз ще поработя малко и към обяд пак ще намина към темата  Hug

# 526
И моята така я подстригаха, а аз точно това бях казала да не правят. Даже и снимки занесох как искам да изглежда. Днешните фризьорки... ooooh! Сега отдолу стърчат едни фъндъци все едно кокошка ме е кълвала. Ама нали милото си ме харесва, та няма нужда да си режа вените поне засега.

Някоя от вас треси коса с клипс/щипки, има ли????? Тук продават доста евтино добро количество коса и се изкушавам да си взема.
Но проблемите ми са два:
-косата ми всъщност е къдрава, а се продават само прави коси
-ще мога ли сама да си я слагам без да си личи, че съм прикачила чужда коса

# 527
всъщност не съм слагала тривитаминол, не съм си подхранвала косата с урина и не съм си правила пилинг с камъчета за котешка тоалетна - може не съм чак такъв експериментатор  newsm78

Тъкмо прочетох това и чух, че половинката се качва по стълбите. Отварям му вратата, а той нарамил плик с 10 кила котешка тоалетна  Joy Естествено избухнах в смях, а той помига на парцали известно време  Joy

# 528
hahahah grrrl razmya me ujasno !!

# 529
всъщност не съм слагала тривитаминол, не съм си подхранвала косата с урина и не съм си правила пилинг с камъчета за котешка тоалетна - може не съм чак такъв експериментатор  newsm78
Аз пък това го пробвах веднъж  Blush Не видях особен резултат, може би постоянство трябва, но нямам намерение да повторя  Rolling Eyes

От около месец стриктно всяка вечер почиствам лицето с мицерална вода, после докато вземам душ измивам със сапун с екстракт от охлюви, после обтривам с розова вода (понякога я пропускам тази стъпка) и намазвам после с гел от алое. Миглите клепам с рициново. На сутринта ми е мека и гладка кожата. Проблемния пъпчив  Twisted Evil участък на едната буза леко завехна, не се появяват нови пъпки, но ми остават червените петна и неравната кожа  Sad
Като се приберем след празниците ще отида накозметик, надявам се да има светлина в тунела.
Ще взема и една торба с лакове да се клепаме дружно с мама и сестра ми  Crazy Mr. Green
Дано да се оправи времето, че сме замислили едно агне на пещ да го изпапкаме на беседката на село  Blush И дребния да играе на воля на чист въздух  Flutter

# 530
  • в Кошера
Дано да се оправи времето, че сме замислили едно агне на пещ да го изпапкаме на беседката на село  Blush И дребния да играе на воля на чист въздух  Flutter

Върна ме в детството ми... Heart Eyes

Цъкля се в Рибката и се чудя кво, аджеба, да си поръчам. Косата ми е 'риъл дизастър'  Mr. Green Joy

# 531
Аз днес ще се мазонтя с Икаров. Пише, че не се препоръчва на бременни заради силната миризма, но ще рискувам едно повръщане. Rolling Eyes
Аз пилинг на лице и тяло си правя с утайката от кафето, много добре ми понася.

# 532
Не е чак толкова отвратителна миризмата  Wink
Абе и аз се замислих онзи ден- щях да си мажа баджаците с кафе и да се фолирам  Crazy ЩЯХ, ама нищоне направих  Laughing та тогава се замислих дали става и за лице  Thinking

Тайра, всичко давам да върна детството  Rolling Eyes
Дано да е хубаво времето, та поне малко да си го припомня  Heart Eyes
Ако искаш на мен да поръчаш нещо, да не стоиш така да се чудиш  Mr. Green
 Hug

# 533
Привет  Hug

При нас няма топла вода и чакам бойлера да се стопли, за да се хигиенизирам, което също ме връща е детството  Mr. Green

Иначе вчера си купих някакви вегански шампоан и балсам и ей сегичка ще ги пробвам (само да се стопли водата). Шампоанът мирише на стимуланта на Икаров  Joy - на розмарин, а балсамът е за брюнетки  Flutter с какаово масло и мирише на шоколад  Heart Eyes

Пфуу не знам тия агнИта как ги ядете, за мен няма по-гадно месо  Sick и на Великден все гладна си стоя  hahaha

Илияни, имам лоша вест за наште спирали ама по-късно ще ти драсна на ЛС, че мисля сега да се лакирам.

# 534
~Илияна~ казват, че утайката за лицето била твърде груба, ама мен си ми е добре. Оставя кожата сякаш подхранена с някакви масла (несуха), и добре почистена.

# 535
  • На острова
То и аз до преди две години не вкусвах агнешко, но сега вече много ми харесва.

От вчера катеря стълби пеша до 16 тия етаж. Купих си и вендузи и си направих антицелулитен масаж с Икаров. Ама някакво ново масло, не това с кипарис, а с гроздови семки. Мирише на лимон, приятно е. На първо четене съм мнооого доволна, справям се добре, ама боли, чак виках. Убедена съм, че ще даде резултат. Тази седмица (само вторник сме все още, обаче  Laughing) зарязах и колата и ходя къде пеша, къде с метрото. Важно е движение да има. Голяма амбиция ме е ударила. Остава да спра и сладкото и ще съм номер едно..

# 536
Мравчицееееее, недей с лошо де  Naughty
Ужасно е да ти спрат топлата вода. В детството ми помня, че имахме една огромна бяла бАка (кофа) и един огромен бързовар  Crazy и така топлехме да се къпем  Laughing

Агнешко ям САМО на Великден/Гергьовден и то приготвено от нас  на пещ с ориз и много зелени подправки от градината. Приготвено по всякакъв друг начин ми мирише  Sick

МиаДжия, вендузи и аз се каня отдавана да купя, ама като чувам каква занимавка е, не знам дали ще имам време и нерви да се занимавам. От къде ги взе и какви пари са  newsm78
Преди малко като излизах за обяд гледах въжета за скачане  Thinking Мисля след работа да взема едно  Mr. Green Имаше и обръчи за въртене- едни с някакви назъбени топчета от вътрешната страна- за масаж  Thinking

# 537
  • Варна
Aз и в събота и в неделя се ексфолирах с кафе, и се мазах с антицелулитния на Икаров с хвойна,ама повече не съм. Blush Тази вечер трябва да го направя пак.
 Страх ме е от тия вендузи да не си докарам спукани капиляри по краката.  `Щото преди няколко години от мазане с антицелулитни и силно търкане с  едно топчесто  се сдобих стакива. Close

# 538
  • На острова
Илиянски, не е чак такава занимавка. Снощи докато си гледах тв и си се масажирах. От партера на  халите, два броя са 14 лв. Хубаво намазваш с олиото и се почваш. Аз имам нещо като капиляри на единия крак и ги заобикалям. Има го и тоя риск от спукани капиляри, но целулита повече ме дразни  Twisted Evil

# 539
  • В полите на Пирин планина
Преди малко се разходих и си купих гел за измиване на лицето Елеа и ей тези сенки, които отдавна си бях заплюла:

Общи условия

Активация на акаунт