Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 307
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Разбира се, че са годни, за всичко стават  Simple Smile Когато няколко човека живеят в една къща, домакинските задължения са общи и се поделят между тях. В интерес на истината, мъжът ми не само се сеща, а започва сам и ме ръга и мен да се включа...а понякога тъй не ми се занимава!  Grinning

Но така си го научих от самото начало. В тяхното семейство майка му слугува, баща му дава нареждания и намира кусури на всичко. Аз тропнах с крак в момента, в който се пренесе да живее при мен и се уточнихме как работата ще се поделя между двамата. В края на краищата и аз работя, даже повече пари изкарвам, що трябва и да се гърбя сама с всичко?!

# 706
За моят мъж е малко относително- домакинската работа, която върши е понякога да готви /по-специално да пържи каквото и да било/... иначе другите домакински дейности аз трябва да ги върша. Няма какво да си кривя душата сега, че не съм от любителките на чистенето, миенето и т.н., но в крайна сметка и аз имам понякога нужда от мааалко помощ, ама като му кажа нещо...  Naughty И тая вечер пак направи нещо, което му бях казала да не прави повече /а именно да не мие тигана/, защото фаянса на мивката не ми се говори на какво прилича и само се чудя с какво да го оправя, ама то за това оправяне май няма  Sad

# 707
от мъж до мъж - разлика огромна.. както и от жена до жена.. това, че си жена не означава, че си домакиня.. такива познавам, че  ooooh! Та, на въпроса според мен са годни да - отделен е въпроса, че ги мързи .. но аз познавам семейства, в които мъжа не знаеше с години къде е кухнята и какво се прави с нея, обаче когато жена му получи удар - ти да видиш как се чисти, готви, пере и угажда..

# 708
Годни са за всичко.Въпросът е как са възпитани.Свекървата е домакиня,никога не е работила..той има и сестра.Докато не заживяхме заедно не знаеше как се пуска пералня,не миеше чинии,не оправяше легло,не гладеше.
Сега се понаучи,а и аз си го карам.Иска ми се ако случайно мен ме няма да си се справи и сам,а не да чака друг.Засега успявам с превъзпитанието..то и аз не съм домакиня де,в родния ми дом баща ми винаги е чистил,готвил и майка ни не ни е научила много да домакинстваме.

# 709
Абсолютно негодни сме Simple Smile Всички мъже. Само от време на време ставаме годни да сготвим нещо Simple Smile

# 710
  • волно калдъръмче
Murmadnamus, на пържолите сте царе  Laughing

# 711
А-а-а-а не.  В точка 3, не е уточнено кога жената е донесла мезето за бирата. То така, с "гола" бира пържоли не стават...   Laughing При тези тежки условия, как да помагаме в домакинството? Joy

# 712
  • Tам през Атлантическия океан
Държа мъжа до мен да е годен да прави кинти  Wink
ако аз не мога да се справя  с домакинството Laughing се плаща и готово  Mr. Green

# 713
  • волно калдъръмче
А-а-а-а не.  В точка 3, не е уточнено кога жената е донесла мезето за бирата. То така, с "гола" бира пържоли не стават...   Laughing При тези тежки условия, как да помагаме в домакинството? Joy
Twisted Evil

Остави човека да си смуче кротко бирата baby_neutral стига пита и ти  Joy

# 714
Безпочвени провокации!!!  Naughty
Пък и никъде не прочетох кой е начукал пържолите... ма нали сме мъже няма да се праим на дребнави я!!!  Laughing

# 715
Абсолютно негодни сме Simple Smile Всички мъже. Само от време на време ставаме годни да сготвим нещо Simple Smile

Ако останалото обаче ви е наред - не виждам проблем да не сте годни за дом.работа. роблемът обаче е, че като се насъберат много полета, в които сте си О и става... Whistling

# 716

Ако останалото обаче ви е наред - не виждам проблем да не сте годни за дом.работа. роблемът обаче е, че като се насъберат много полета, в които сте си О и става... Whistling

Спри се щото ако почна с полетата в които вие сте кръгла О... ще стане опасно!!!  Peace

# 717
Ама и ти едни примери даваш винаги  Joy
Вероятно у вас е весело с такъв шегаджия  Mr. Green
Но също така вероятно и ти вършиш доста неща, които после из темите осмиваш  Whistling

Иначе мисля...прекрасно разбираш идеята ми.  Wink

# 718
  • до най-прекрасния мъж
Напълно годни са, друг е въпросът, че не им се иска. С моят все още сме младоженци така да се каже. Наскоро се сгодихме и още не живеем нито у тях, нито у нас. Опитвам се да го карам да прави някои неща - като да си носи чиниите в мивката, да изхвърля боклука, да си изпече филиите за закуска, които аз съм приготвила във фурната. Засега с променлив успех, даже ме дразни понякога, но какво да се прави - мъже. Но аз съм тъпо и упорито и ще го науча на някои неща, че иначе ще ми тежи. Иначе обноски има, но мама като го е научила да го дундурка, върви го отучвай сега. Аз втора майка няма да съм му. Като идем у тях, носи храна, сервира масата, после вдига чиниите, но у нас не пипва. Вярно, че и аз у тях не пипвам кой знае колко, но у тях се чувствам на гости. Някак не мога да е пречупя да живея другаде освен в моя дом. Следователно искам да се спазват моите правила.

# 719

Ама и ти едни примери даваш винаги  Joy
Вероятно у вас е весело с такъв шегаджия  Mr. Green
Но също така вероятно и ти вършиш доста неща, които после из темите осмиваш  Whistling

Иначе мисля...прекрасно разбираш идеята ми.  Wink

Да Вилико у дома е винаги весело... и действително доста неща умея, дори и да готвя... върша и доста неща, не бягам от работа... но как да ти кажа че при три жени у дома, някак е грехота да им се бъркам в работите... като ме помолят не отказвам... освен ако не требе да си фащам въдиците... рибетата са ми по важни от всякаква домакинска работа!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт