Негодни ли са мъжете за домакинска работа?

• 32 469
  • 748
  •   1
Отговори
# 405

Така, така - един приятел казваше - брато, земи си тъпа жена, за да ти прави хем свирки, хем да те гледа като писано яйце, хем накрая да ти благодари. Моята за какво умна я вземах, та все с претенции задачки  Laughing

Аааа.. тя и грозната върши същата работа!!!!  Mr. Green

По-неугледните дами обаче, вече са научили разни трикове, за да не ти омръзнат и са готови на експерименти и да изпълнят всичките ти желания.

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/04/05/polzite-da-imas … rozna-jena.155814

Красавиците да не четат!!!!  Joy

# 406
Наблягам на тъпотата, не на външния вид!  Laughing

Но като сме тръгнали - добре е да е по-дребничка, с малки ръчички също  Joy

# 407
А аз си мислех, че точно умните жени имат повече умения и желания...  Flutter

# 408
А аз си мислех, че точно умните жени имат повече умения и желания...  Flutter

Е, да де, ама техни си - къде реши, че съвпадат с твоите  Sunglasses

# 409
Вили, те моите съвпадат и с мъжките...
Ама аз си мислех, че всички умни жени са тъй - щото те знаят и умеят да обичат, и уважават мъжете си... Де да знам... Може и да греша...   Hug

# 410
Виж сега, жените не са като кучките - тоест  Joy колкото е по-умно едно куче - то се научава по-лесно, но при жените - колкото е по-умна - толкова повече отпор ти дава, докато глупавата жена е лесна за дресировка. Факт е.

# 411
А, има и различни породи жени. Факт е - също!
 Flutter

# 412
Обратната страна също има обратна страна, факт.  Flutter

# 413
Уу, мъдри хора бе! Ще взема да се вслушам в някой друг съвет докато не съм изгорял все още.  Mr. Green

Ако продължаваш да четеш този форум - трудно ще си намериш подходящата.

Що така? Thinking
Тя една вече се излъга преди няколко години между другото, но все още не сме си официални.  Flutter

# 414
  • Sofia
По-неугледните дами обаче, вече са научили разни трикове, за да не ти омръзнат и са готови на експерименти и да изпълнят всичките ти желания.

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/04/05/polzite-da-imas … rozna-jena.155814

Напълно съм съгласна с това. За мъжете важи същото. Имала съм едно време всякакви гаджета - от много грозен, до много красив. И стигнах до извода, че много красивите за нищо не стават. Освен примерно да го заведеш на дискотека да се изфукаш с него, ама и за това трябват здрави нерви, че да го изтърпиш.  ooooh!

# 415
Уу, мъдри хора бе! Ще взема да се вслушам в някой друг съвет докато не съм изгорял все още.  Mr. Green

Ако продължаваш да четеш този форум - трудно ще си намериш подходящата.

Що така? Thinking
Тя една вече се излъга преди няколко години между другото, но все още не сме си официални.  Flutter

А тя знае ли, че се подвизаваш като петел из кокошарник днес?  Laughing

# 416

Напълно съм съгласна с това. За мъжете важи същото. Имала съм едно време всякакви гаджета - от много грозен, до много красив. И стигнах до извода, че много красивите за нищо не стават. Освен примерно да го заведеш на дискотека да се изфукаш с него, ама и за това трябват здрави нерви, че да го изтърпиш.  ooooh!

Доказано е...  Laughing

Жените са доста несигурни в себе си и не искат да са по-непривлекателните в двойката. Те имат нужда непрекъснато да си доказват и да им се показва и казва, че са хубави

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2012/04/18/zashto-jenite-s … -tiah-myje.156709

Тъй че и двете страни си имат преимущества.. то едното за сметка на другото!!!!  Hug

# 417
А тя знае ли, че се подвизаваш като петел из кокошарник днес?  Laughing

Всичко знае, Вили. Тя даже познава виртуално повечето потребители тук, защото понякога чете с мен, има и регистрация още преди моята, но почти не я ползва. Понякога ми отправя реплики от рода на: "Ти си ненормален. Как ти се занимава с тези"... но това са едни подробности. Simple Smile

# 418
След последната реплика - почти ти вярвам, че имаш жена до себе си  Laughing
Но моята идея беше, че тук нещата са много видоизменени, поне в 90% от темите.

# 419
Това за умните и хубави жени е вярно.  Laughing
Мога с ръка на сърцето да кажа, че една жена като е хубава, хич не си дава зор.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт