МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

• 79 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Аз много пъти съм правила мармалад и нямам проблеми. Е бъркалките са с незалепващо покритие както и казана. Много е важно да спазиш пропорциите дадени от производителя и за колко точно количество може да се направи и няма проблем. И след като свършиш ако го преместиш сладкото в друг съд и измиеш казанчето всички проблеми отпадат.

# 316
  • Пловдив
   Здравейте момичета, опитах чрез търсачката, но не успях да намеря отговор на едно мое чудене- бих се радвала да си закупя машина за хляб, но тъй като тефлона се спряга за вреден - чух , че има и такива, на които покритието им не е тефлоново, но незнам кои марки и тнт, ще съм благодарна на помощта ви . Дори да липсва марката в България ще потърся вариант за закупуване от чужбина.

# 317
  • София
А стига бе, какво е това затишие и мълчание в темата ?

# 318
  • София
Миналата седмица ми подариха хлебопекарна Мулинекс и днес я пробвах за първи път с програмата за бял хляб. Стана страхотен, но сега се чудя как да го съхранявам, за да не изсъхне. Другите хлябове ги държа в найлоновата опаковка и в кутия за хляб. И с този ли така да процедирам или си има друг чалъм?

# 319
Миналата седмица ми подариха хлебопекарна Мулинекс и днес я пробвах за първи път с програмата за бял хляб. Стана страхотен, но сега се чудя как да го съхранявам, за да не изсъхне. Другите хлябове ги държа в найлоновата опаковка и в кутия за хляб. И с този ли така да процедирам или си има друг чалъм?

Да. Аз го държа в найлонов плик в хладилника на най-долния рафт над кутиите за зарзават, защото така се запазва по-дълго. Но има хора, които изпозлват кутии за хляб.

След като го изкарам от казанчето го оставям да изстине, хубаво е това да стане върху памучена кърпа, за да не се овлажни. И след като е студен вече го слагам в найлонов плик.

# 320
  Не се притеснявай, лесно се съхранява и доста време трае/около седмица/ особенно в торбичка от домашно платно и не мухлясва.

# 321
  • Франция
   Здравейте момичета, опитах чрез търсачката, но не успях да намеря отговор на едно мое чудене- бих се радвала да си закупя машина за хляб, но тъй като тефлона се спряга за вреден - чух , че има и такива, на които покритието им не е тефлоново, но незнам кои марки и тнт, ще съм благодарна на помощта ви . Дори да липсва марката в България ще потърся вариант за закупуване от чужбина.

Привет!
Аз също търсих без тефлон и намерих тази марка UNOLD
http://www.amazon.de/Unold-8695-Brotbackautomat-schwarz-Onyx/dp/ … 572525&sr=1-1

Имам я вече 4 месеца и съм много доволна. Искам да подаря на майка ми, ако знаеш от къде може да се купи в БГ, ще съм благодарна за инфото.

# 322
  • София
Не се притеснявай, лесно се съхранява и доста време трае/около седмица/ особенно в торбичка от домашно платно и не мухлясва.
Точно за такова нещо си мислех и аз. Само трябва да си намеря подходящ плат и ще си спретна една.
Противно на очакванията ми се оказа, че дори и съхраняван само в кутия, без торбичка, хлябът си беше съвсем мек и на следващия ден.

# 323
Здравейте,
Търсих много из форума, но не намерих впечатления от Fagor PAN 850.
Имали я някой и доволен ли е от изпичането на хляба?

# 324
Точно за такова нещо си мислех и аз. Само трябва да си намеря подходящ плат и ще си спретна една.
Противно на очакванията ми се оказа, че дори и съхраняван само в кутия, без торбичка, хлябът си беше съвсем мек и на следващия ден.
Как Ви остава хляб по цяла седмица, не е ли смисълът на машината да има винаги пресен хляб?

# 325
Аз нарочно правя по-голям хляб, за да не е съвсем пресен, за да не ядем много хляб. А, и все пак се пети енергия- има, няма 2-3 киловата на печене Naughty

# 326
  • София
Аз правя 1 кг и стига за няколко дни. В интерес на истината колкото повече стои, толкова по-вкусен става.

# 327
Спор няма, че е по-вкусен. Личи си, че в него има материал, а не като купешкия въздух с подобрители, набухватели, овкусители и кой знае още какво.

# 328
Аз 700гр, първо обелвам хрупкавата коричката, детето яде средичката....
Излишно е да казвам, че сандвич без нищо е по-вкусен от класическия.

# 329

Привет!
Аз също търсих без тефлон и намерих тази марка UNOLD
http://www.amazon.de/Unold-8695-Brotbackautomat-schwarz-Onyx/dp/ … 572525&sr=1-1

Имам я вече 4 месеца и съм много доволна. Искам да подаря на майка ми, ако знаеш от къде може да се купи в БГ, ще съм благодарна за инфото.
В България не се продава. Това е най-популярната машина за хляб в Германия в момента, може да се поръча от тук http://www.technikdirekt.de/main/en/haushalt/elektrokleingeraete … eister-onyx.html?
и да се достави до България, предполагам. Този сайт има доставка до бг, но аз лично все още само чета, не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт