МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

• 79 129
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Моята е такава http://www.midea-bg.com/bg/products/hlebopekarni/ehd25_ad/.Страшно съм доволна.Цената е добра и ми върши идеална работа.Работи всеки ден.Правила съм и тесто,козунаци пекох.Изпробвала съм доста от програмите.

# 676
Настоявай да ти докарат от друг магазин ако ти харесва, отнема 1-2 дни  Wink

# 677
Здравейте ,имам Мулинекс /с приставка за бегети и две бъркалки / втора година и вече се разваля , като бърка нещо вътре стърже като че прескача зъб, звука е ужасен .
 На някой случвало ли се е, какво може да е .
 Къде в Пловдив има сервиз , за да я занеса пък дано се управи.

Когато се коментираше за Мулинекса ,че са неуспешни , се чудих -моята си работеше безотказно , почти всеки ден пече , че и два пъти на ден. Да ама бързо се развали ,нямам и гаранция ,з/то я купих по интернет . Сега и аз съм в кюпа - по добре не купувайте Мулинекс.

# 678
Здравейте момичета,

Тъкмо влизам да търся инфо за нова машина за хляб и виждам, че се оплаквате като мен от протичене на казанчето. Машината ми е Мулинекс и вече е на почти 7 год. Протича по-малко от доста време, но вече е повече и искам да я сменя.  Освен проблема с протиченето, по някое време се разтопиха и болтовете на капака, които държат стъклото. Въпросът е какво да избера? Преди като събирах информация четох за машини, които недопичат или пък са много шумни и естесвено не искам такава. От изпичането на Мулинекса съм доволна. Какво ще ми препоръчате?

sakebomb, моята протече преди около година (аз също е използвам непрекъснато).

Ясно. Значи всичко си е въпрос на късмет. Благодаря за инфото.

# 679
Като говорим за бъркалки, мъжът ми толкова хареса хляба с бакпулвер, който остана леко глетав и като тухла, че го изхвърлил с бъркалката. Някой да е поръчвал такава за Kenwood?

# 680
здравейте Simple Smile
аз имам Kenwood и съм много доволна Simple Smile

# 681
Някой поръчвал ли е скоро казанче за Мулинекс, за да ме ориентира в цената. За съжаление днес изпадна оста и като гледаме не подлежи на ремонт.

# 682
Някой поръчвал ли е скоро казанче за Мулинекс, за да ме ориентира в цената. За съжаление днес изпадна оста и като гледаме не подлежи на ремонт.

Около 40 лв. или повече, питай в сервиза, ще ти кажат.

# 683
Благодаря  Hug Още днес звънях в сервиза, но никой не вдигна. В понеделник ще се ходи на място. Машината е още в гаранция, но казанчетата не влизат в нея, а като гледам това е основния проблем, който се явява при много от моделите.

# 684
Благодаря  Hug Още днес звънях в сервиза, но никой не вдигна. В понеделник ще се ходи на място. Машината е още в гаранция, но казанчетата не влизат в нея, а като гледам това е основния проблем, който се явява при много от моделите.
в събота и неделя какъв сервиз искаш да ти работи  newsm78 - това да не е Бърза помощ  Joy
казанчетата и бъркалките (сваляеми части) не влизат в гаранциите.

# 685
Благодаря  Hug Още днес звънях в сервиза, но никой не вдигна. В понеделник ще се ходи на място. Машината е още в гаранция, но казанчетата не влизат в нея, а като гледам това е основния проблем, който се явява при много от моделите.
Напротив, казанчетата ВЛИЗАТ в гаранцията. Преди два месеца и на мен ми изпадна едната ос от казанчето на Мулинекс-а. Тъй като машината ми беше в гаранция, в сервиза просто замениха казанчето за ново. Не съм платила и една стотинка.

Относно сервиза на "Мулинекс" в Пловдив - намира се на ул. "Георги Измирлиев" 40, вблизост до Здравната каса.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:08 от Greene

# 686
Относно сервиза на "Мулинекс" в Пловдив - намира се на ул. "Георги Измирлиев" 40, вблизост до Здравната каса.
направо си късметлийка. не си спомням някой да се е похвалил със заменено гаранционно казанче.

# 687
Има нещо такова, че ако са минали по-малко от 3 месеца (не помня точния срок), то наистина заменят казанчето. Моето си го купих от сервиза (с предварителна поръчка и чакане 1 седмица) за около 38 лв., но беше преди 1-2 години.

# 688
Има нещо такова, че ако са минали по-малко от 3 месеца (не помня точния срок), то наистина заменят казанчето. Моето си го купих от сервиза (с предварителна поръчка и чакане 1 седмица) за около 38 лв., но беше преди 1-2 години.
аз моето за 58 лв преди 1-2 месеца и без чакане  Laughing

# 689
уха Бонго, аз си купих машинка Мърфи Ричардс за 59 лв, ей тъй за резерва Peace

Общи условия

Активация на акаунт