Преждевременно родени с пролетно настроение

• 49 984
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
ValeriaHug

Честито на Калоянчо ! Heart Eyes Да расте здрав и усмихнат , с много късмет !  bouquet
Съжалявам за баткото , минали сме през това , ужасно е ... Sad Sad Дано не се повтаря ! Praynig Praynig Praynig

# 586
И ние днес отбелязахме на Йо именния ден, даже и подарък получи и е много щаслтива. Но Марти винаги й взима всичко.

Аз нещо се опитвам да се разболявам, сега гърлото ме наболява, дано не ги заразя децата.

# 587
Здравейте! Първо искам да благодаря на всички, които ми отговориха.
След консултация с педиатърката, все пак сменихме АМ на Милумил, с уговорката, че това е последна смяна. И според нея няма разлика в състава на Аптамил и Милумил освен вкуса на ванилия и не било чак такъв проблем.
Но..това не реши проблема. Теди продължи да пищи и да се дърпа, вчера за целия ден изяде само 2х30... За капак вчера ми беше първи ден сама с трите, голямата отпуска на мъжа ми свърши и се върна на работа, та вече бях супер омаломощена от нерви с нея. Вечерта, вече нямах сили да се боря с нейния инат и след като около минута пищене и рев, се реших на спонтанна крачка, нещо, което бях чела тук-там, но го подминавах, като че ли пишеха да и давам боб чорба - смяна на биберона. Имах купени биби на Авент с чертичка вместо дупка, но все пак си ползвах Нук. Станах, взех шише на Авент, сложих му от новите биби, подадох и го и ... изяде 100 мл без да се дръпне, дори започна да си пее.....
Веднага смених и на другите. Резултат - както ядяха 70-80 на ядене, (Тедка кажи речи наполовина), сега и трите ядат 110-130 на хранене....Мигам, и чак не вярвам!  Shocked

# 588
Миме, супер. Поне сте решили проблема. Ние с това май не сме имали зор или поне като се ревали, не съмс е сещала да сменям биби. До сега сме с Нук, дори ако имам шише на Авен, ползвам биба с биба на Нук.

# 589
С Ния съм пробвала всички биберони и шишета на пазара....докато открия никому неизвестната марка бебе оро....Боже, какви мъки бяха Stop По един час ядеше....Купих от най-евтините шишета махнам им бибероните и сложих тия. Родих се!

# 590
Здравейте момичета,чета ви -то не че има много какво да се чете де Crazy,та реших малко да подбутна темичката!
Да си кажа за шишетата и аз малкия с нищо не искаше да яде в началото,нали го хранеха със сонда и много трудно се научи на шише,пробвахме авент,нук,томи типи,та най-накрая прояде с кривото шише на чико.И така лека-полека започна да си хапва по добре.
Да ви се похвалим започнахме да се въртим на двете страни,хапваме си всичко с апетит,седим сами и най-важното ходихме на поредния преглед в майчин дом и докторката ни каза че вече няма нужда да ходим,че детето си се развива нормално и всичко е наред,Ох да ви кажа камък ми падна от сърцето,надявам се все така да продължим.малко се тромави,ама щото ни е голямо дупето.Както не ядехме ,сега не мога да му измъкна шишето Laughing Heart Eyes
Надявам се всички да сте добре и бебчовците също Hug
Лек деннн!

# 591
И аз да я побутна. Много ми е нервно, утре сме на невролог - д-р Щилиянов, Варна (дано правилно му изписвам името). По мое желание отиваме, притеснявам се за няколко неща, промерно Калина е като вентилатор, не спира да ръкомаха и рита, а ръкомахането го прави едно отсечено такова....Дори като заспива пак мята някоя от ръчичките, пак рязко... Тедка пък постоянно зяпа с уста (нито е гладна, нито жадна) ... и като цяло все намирам за какво да се шашкам, та да си минем и там. После следва ортопед.

# 592
Леле , 3 бебенца ! Grinning Сега видях ! Hug
Браво ! Да живи и здрави ! Heart Eyes  bouquet

# 593
  • Варна
Змимка, да са ви живи и здрави и дано всичко е наред на прегледите.
Момичета, дайте съвет какво да давам на малките (3 годишни), че много боледуват в градината. Днес дадох последната коластра, но май ми се иска да я заменя с нещо друго. Ако се сещате за нещо подходящо пишете.

# 594
Напоследък много се говори за възможностите на бета-глюканите. Аз не съм пробвала, защото моето дете боледува рядко, тя и на ясла все още не ходи. Но пък може да пробваш, или пък да предлагаш храна, която съдържа естествени бета глюкани. Доколкото знам в житните храни има, като овесени ядки.

# 595
  • Варна
Ще почета и за бета-глюканите. Докато се информирам обмислям да давам сироп от черен бъз и прополис. Дано да нямат някакви противопаказания.

# 596
Каро, аз давах Саностол и Умкалор, профилактично. Коластра купих, не я искаха и си я изпих сама.
Но Умкалор знам, че добре дейста на имунитета.
А орехи и мед? Това е страхотна комбинация.
Моите и много чесън ядат, Йоана яде повече от баща си...и давам често Снежанка с мн чесън.

# 597
  • Пазарджик
Мами, пращат ни уж за всеки случай на скенер на главичките. Правел се с упойка. Дайте ми малко повече информация - времетраене, болница, невролог, анестезиолог...

# 598
Мами, пращат ни уж за всеки случай на скенер на главичките. Правел се с упойка. Дайте ми малко повече информация - времетраене, болница, невролог, анестезиолог...
  На 10м не може ли само ТФЕ? Какво ги съмнява, за да искат такава процедура?

# 599
  • Пазарджик
тфе правим всеки месец и в момента сме в норма за нарастване на главите, но на границата, а разширените стомехчета и рогчета, които лятото се установиха не са мръднали повече. децата се развиват чудесно, но док се притеснява от самата форма на главичките... ходи5м при доц.Р.Георгиева.

Общи условия

Активация на акаунт