Монодиета - част 7

• 93 922
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета! Запис и от мен тук.  Peace
Имам 10 кг. за сваляне, които качих след раждането на сина ми.
Стартирам от 72 кг. и гоня 62 за края на месеца  newsm78. Дано да ги постигна.
Аз съм решила да започна диета с елда, ама снощи я приготвих и изобщо не съм въодушевена
от миризмата и вкуса, та май ще си избера някоя от вашите.

# 631
Здравейте момичета! Hug Как сте днес? Има ли други диетуващи или съм само аз??

Аз след полу-успешен вчерашен ден на мляко (развалих го с парче кекс и шоколади...пуста работа всеки носи да черпи за нещо) и днес не очаквах минус НО съм с 600г надолу и днес съм 70.6  Grinning Не е кой знае какво но определено е стимул!

Днес съм на зеленчуци и съм твърдо решена да няма нарушения! Praynig

# 632
Здравей daniellle! И аз съм с теб! Peace Аз снощи реших все пак да хапна от елдата, но повече от три лъжици не успях да погълна и си останах с това. Днес има лунна диета и съм решила днес да съм на вода и кафенце. Не знам дали ще устискам. За сега е добре и не чувствам глад, но при мен положението е друго вечер след като се прибера от работа. Тогава почват да ме глождят разни мисли да си похапна това-онова от хладилника. Успех на теб със зеленчуците и на другите диетуващи момичета. Аз на кантара съм решила да се кача в края на седмицата. Simple Smile

# 633
Някой беше питал за захранването.. ух наистина най-големия проблем след монодиета е то..в повечето случаи или сме уморени от диети и ни е писнало и си казваме..айде малко от това, малко от онова и се получава отново хаус..в интернет има купища диети, но по мое наблюдение няма захранващи режими.. чела съм само една статия, която казва, че трябва да се пие много вода, да се намалят сладките неща и постепенно да започнат да се включват плодове, зеленчуци.... и най-накрая месо (по незнаини причини) Хубавото при нас диетуващите през април и май са, че евентуалното ни захранване през юни и юли ще бъде по-;лесно, поради голямото ранзообразие от зеленчуци..ама пак си е трудничко  Grinning

# 634
Здравейте диетуващи мацки! wavey Моята диета с елда няма да я бъде. no Вкусът и е ужасен. Във вторник вечерта едвам преглътнах три лъжици и се отказах. Вчера имаше лунен ден и карах на вода. Съответно тая сутрин бях гладна и се насилих пак елда, обаче ще изкарам и довечера на елда и от утре съм на моно, ама моя си измислена, която мисля да комбинирам с редуването на 90 дневната.  Simple Smile Резултата ми за тези три дни е - 2 кг. Не успях да издържа и се претеглих, въпреки, че имах намерение да го направя в края на седмицата.
Утре съм на мляко, а след това на картофи. После ще мисля с какво ще продължа.
90 дневната съм я правила преди 4 години и бях свалила 8 кг. за месец и знам че ми действа добре, но сега искам по-бързи резултати, така че ще видим комбинацията от двете дали ще има по-доър ефект.
Успех на всички слабеещи! newsm10 Надявам се да се похваля с нови минуси.

# 635
Здравейте и от мен! От няколко дни чета темата и се радвам, че все още има ентусиасти.  Grinning От утре започвам и аз моно диетата - цял ден на зеленчуци. Сваляла съм с нея 8 кг за 10 дни и сега се надявам на същия ефект. Някоя от вас спортува ли докато е на диета?  Wink

# 636
  • София
Здравейте и от мен! От няколко дни чета темата и се радвам, че все още има ентусиасти.  Grinning От утре започвам и аз моно диетата - цял ден на зеленчуци. Сваляла съм с нея 8 кг за 10 дни и сега се надявам на същия ефект. Някоя от вас спортува ли докато е на диета?  Wink

Аз ходя на зумба двапъти седмично, не ми пречи когато съм на диета. Ти кой вариант на диетата си правила?

# 637
Някой би ли ми казал , мога ли зеленчуковия ден да го направя да е плодов , тъй като ми се гади от домати краставици без сол и сирене .. Confused

# 638
Някой би ли ми казал , мога ли зеленчуковия ден да го направя да е плодов , тъй като ми се гади от домати краставици без сол и сирене .. Confused
Сложи си сол и си яж салатата. Wink

# 639
Благодаря ти Simple Smile , и все пак ако хапна плод проблем ли е..

# 640
Благодаря ти Simple Smile , и все пак ако хапна плод проблем ли е..
Не , нали е моно. Ядеш само плод някакъв и така.

# 641
От днеска и аз съм тука. Останаха ми седем осем кила и само се излагам. Днеска първи ден ще карам на плодове. Почвам диетата на Дандулина но понеже нямам картофи за днеска ще  разменя дните.

# 642
Здравейте!От няколко дни ви чета и от днес и аз при вас.Стартирам от 65.6 кг. За днес 3 кисели млека.

# 643
Аз започнах вчера с грейпфурти,а днес ще съм на домати и краставици.

# 644
Е тъкмо мислих че съм сама  Laughing Laughing Laughing Laughing Аз днеска съм на зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт