AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Искам да попитам за изсветляващия серум от Anew, добре ли попива и избелва ли петна.

Използвала съм крема от тази серия и съм доволна. Доста добре се справи с едно от петната, които ми се получиха през бременността. Но в момента, в който светна силното слънце и пак се появи. Трябва много грижливо да полагаш крем със слънцезащитен фактор след като използваш избелващи продукти. Поради тази причина употребата им не се препоръчва през лятото и при силно слънце, още повече серумът е по-агресивен от крема.   Peace

# 721
Момичета, пробвали ли сте тоалетната вода Pure O2 (for her)? Много й се чудя, звучи ми много свежо, но дали няма да е сладникаво? newsm78 Във Фрагрантика за съжаление я няма..

# 722
Няма нищо сладникаво в аромата й.Само лека острота и студенина.

# 723
Хм, интересно.. Ще я поръчам вероятно, много й се изкуших Blush Мерси Hug

И да продължа с въпросите, този път за новата спирала SuperDRAMA. Досега не съм пробвала спиралите на Ейвън, но се впечатлих от странната четка. Търся преди всичко разделяне и удължаване, може би малко обем, но не е толкова важно - според вас дали тази ще ми свърши работа?

# 724

Здравейте! Включвам се с впечатление за дневния крем от серията. Приятно съм изненадана честно казано, имах някакви съмнения нямам много доверие на кремове по каталог, но  пък ми влияе добре на кожата, не я утежнява и има слънчев фактор, т.е. много съм доволна като цяло.

# 725
От Солюшънс кремовете и аз очудващо като цяло съм доволна. Ползвам матиращия им дневен по принцип, но скоро пробвах серията им Youth minerals и останах очарована, много добре ми понесе- и дневният, и нощният крем са леки, попиват бързо и са почти без миризма.

# 726
За какъв тип кожа са те? Може и аз да го пробвам като свърши този.

# 727
  • София/Дружба
Искам да похваля цялата серия с арганово олио. От 2 седмици го ползвам и съм страшно доволна, честно казано очаквах краткотраен ефект, но очакванията ми не се оправдаха - с всяко следващо миене косата и става все по-хубава. Шампоана на пипане е мазен (май в състава има силикони) и не изсушава косата, моята е изрусена, с допълнително руси кичури (т.е.доста суха), за балсама не мога да кажа нещо повече от това, че е хубав, косата се разресва много лесно след него. След терапията косъма е лъскав, подреден и когато косата изсъхне става "хлъзгава". Не мога да спра да я пипам  Mr. Green
Много се надявам да пуснат и някаква маска към серията

# 728
  • София
solley изкушаваш ме да си поръчам цялата серия
аз си получих пръстенчетата и обичките - никак не са лоши

# 729

Общи условия

Активация на акаунт