AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 137
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, какво ще кажете за Озаряващите перли? Мерак са ми откакто ги пуснаха, но все им се чудя  newsm78 Гледам, че са на промоция в следващия каталог и смятам да ги поръчам с един гланц Супершок. За тях също няма да откажа мнение  Hug
Побутвам въпроса, че и аз се чудя на перлите - стават ли за руж или са само хайлайтер? И също така дали изобщо ще имат някакъв ефект на кожа с тен? newsm78

# 706
  • София
Момичета, какво ще кажете за Озаряващите перли? Мерак са ми откакто ги пуснаха, но все им се чудя  newsm78 Гледам, че са на промоция в следващия каталог и смятам да ги поръчам с един гланц Супершок. За тях също няма да откажа мнение  Hug
Побутвам въпроса, че и аз се чудя на перлите - стават ли за руж или са само хайлайтер? И също така дали изобщо ще имат някакъв ефект на кожа с тен? newsm78

Аз от години ползвам арабския блясък за руж.

# 707

Пух, аз ги имах арабският блясък преди време. Тогава много си ги харесвах. Ползвах ги за руж. Но са съвсем леки, не си личат особено. На теб също няма да са ти особено забележими. След тях си взех перлите на Орифлейм. Вторите ми харесват повече  Peace По-забележими са на кожата и някак финиша им е по-добър. А и нанасянето. Тези на Орифлейм са малко по-"мазни" и по-лесно се постига това, което искаш.
Но и двата варианта са леки сравнени с "нормален" руж  Wink Аз преди не слагах руж и ми бяха идеални. Но откакто свикнах да си контурирам лицето, ползвам стандартните ружове и перлите доста поизостанаха  Peace Но ако решиш да си ги слагаш на цялото лице, за леко озаряване, мисля че ще са идеални  Peace Макар, че аз 1-2 пъти пробвах този вариант върху ВВ крем за корекция на цвета и доста бързо лъснах  Rolling Eyes По-бързо отколкото, ако ползвам пудра.

# 708
Ясно, ще пропусна тези тогава и може да се ослушам за други (нещо съм си наумила, че трябва да имам поне едни перли, каквито и да е). Мерси  bouquet

# 709
  • Lost in a fairytale ...
А за едни и същи перли ли става въпрос? Не зная вие за кои си говорите, но аз имам предвид тези:  Rolling Eyes
Все пак благодаря за отговора, макар и отправен към Пух (:

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 10:25 от Shiny*

# 710
Здравейте момичета имам клиент които иска да си поръча балсам за  след бръснене ,не знам кой да му препоръчам вие какво ще ме посъветвате.

# 711
  • София
Здравейте момичета имам клиент които иска да си поръча балсам за  след бръснене ,не знам кой да му препоръчам вие какво ще ме посъветвате.

Мисля, че няма да сбъркаш ако препоръчаш този за чувствителна кожа

# 712
Shiny*, не ти се вижда картинката, но Весето не пише за озаряващите, които са намалени в следващия каталог, а за арабския блясък - за мен нейният отговор е достатъчен, понеже щом арабските не са особено пигментирани за по-тъмни лица, то озаряващите хич няма да ги има.. А и с тая мойта лъщяща кожа само ми липсва още лъщене ooooh!
Ако си светличка, нещата вероятно стоят другояче, надявам се да се включат и други ползвали Peace

# 713
Искам да попитам за изсветляващия серум от Anew, добре ли попива и избелва ли петна.
След толкова положителни мнения за аргановата серия ме навихте и аз да си взема спрея, но да попитам и за спрея с UV защита, някой има ли го и дали вижда някакъв ефект срещу слънцето -намалява ли изсветляването на косъма.
Видях в каталог 14 нови сенки, лакове и червила, ако някой ги е виждал може да сподели как са на живо. Мерси много.

# 714
  • Lost in a fairytale ...
Shiny*, не ти се вижда картинката, но Весето не пише за озаряващите, които са намалени в следващия каталог, а за арабския блясък - за мен нейният отговор е достатъчен, понеже щом арабските не са особено пигментирани за по-тъмни лица, то озаряващите хич няма да ги има.. А и с тая мойта лъщяща кожа само ми липсва още лъщене ooooh!
Ако си светличка, нещата вероятно стоят другояче, надявам се да се включат и други ползвали Peace

Оправих я  Peace
 Доста съм светла и очаквам да е нещо като хайлайтър, не си падам по бронзърите, искам лек шимър по скулите. Така де, не че искам или ми трябва, просто ми харесват на картинката  Mr. Green И всъщност ще ги поръчам, пък каквото стане  Peace

# 715

Оправих я  Peace
 Доста съм светла и очаквам да е нещо като хайлайтър, не си падам по бронзърите, искам лек шимър по скулите. Така де, не че искам или ми трябва, просто ми харесват на картинката  Mr. Green И всъщност ще ги поръчам, пък каквото стане  Peace
Ако си с по-бяла кожа, мисля, че арабските ще са ти доста силни като цвят. Поне по-стария вариант на мен ми кафенеят . Трябва много внимателно да слагаш. Аз ползвам озаряващите и друг път съм писала за тях, много деликатни и нежни. По съвет на някое от момичетата тук ги ползвах и като сенки, много естествено стоят на клепач. Но пак казвам, аз съм много светла, на по-матова кожа нямам идея как стоят. Няма да съжаляваш. Ползвам ги вече 2 или 3 години!

# 716
  • Стара Загора
Аз ги имам озаряващите и съм доволна, със бяла кожа съм. Не са много лъскави, а умерено. Не съм ги ползвала за хайлайтър специално, но мисля че стават и за това. Цената им е чудесна, така че няма да сбъркаш.  Peace

# 717
  • София
и аз тук ,че отдавна не съм ви чела  Blush
днес трябва да мина да си взема едни пръстенчета и обички от миналата кампания
и мисля да си поръчам олиото с арган с още някакви дреболийки   

# 718
И аз съм доволна от озаряващите перли.

# 719
На стр. 150, кремовете за тяло, 32 ме интересува, с ванилията ли е? Нищо не пише  newsm78, за него ли говорехте, че мирише много приятно и трайно?

Общи условия

Активация на акаунт