В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 49 999
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Тарилимам, мерси за отговора Simple Smile
А за максималната стойност на внасяните стоки, проверих в доста сайтове, и резултатите са еднакви - до 24ч - 0$, 24-48ч - 50$ (от 1 юни 2012 се променя на 200$); 48ч - 7 дни - 450$ (от 1 юни се променя на 800$) и над 7 дни - 750$ (от 1 юни се променя на 800$). Съответно алкохол и цигари могат да се внасят само за престой над 48 часа и то определени количества (за тях промяна няма да има след 1 юни). Може би правят компромис, затова не правят проблеми, кой знае.

Ще се радвам и други да се включат по въпроса, че силно ме вълнува Simple Smile

# 166
  • Vaudreuil Canada
p4eli4ka въпрос на лично решение на служителя на границата е. Аз съм влизала и със стоки за 600 долара в рамките на 10-тина часа престой в щатите и не съм облагана с нищо. Винаги обявявам какво нося и винаги имам под ръка бележките (веднъж са ми ги искали вече). Ако не ме питат обаче за нещо не се натискам да си кажа  Mr. Green Най-често пазаруваме дреболии, но тотала обичайно е около 100-150 долара. Обявяваме ги питат имаме ли алкохол и цигари и поне до сега не са ни казвали нищо. Единствено когато бяхме с голяма сума ни казаха айде този път минавате ама другия път ....  Naughty
Имай предвид, че работното време на магазините им не е като тук - например Уолмарт работи до полунощ.
За магазините нямам кой знае какво да добавя - ако смяташ да правиш торти и ти трябва нещо специфично и порядъчно скъпо - майкълс е до уолмарт - често имат купони за намаления на сайта - отпечатваш ги от тук и 1 продукт ти е с 40-50% отстъпка (един купон на клиент на ден).

За интересуващите се от майкълс - скоро ще имат магазин в нашия квартал - в момента се строи.

# 167
Какви са тези Майкълс (извинете ме за неведението Embarassed), гледам, че и в Ласал до Уолмарт-а строят магазин, пише for all your projects (ili crafts?), което много ме заинтригува, ама за какви проекти става въпрос?

Утре, живи и здрава, и аз съм на линия с децата, без мъж и без нищо приготвено, за което се извинявам. Embarassed

# 168
  • Vaudreuil Canada
Камбанка ей тук може да видиш какво предлагат http://michaels.com/

# 169
Здравейте, момичета, и аз ще се опитам да дойда, разбира се без децата, защото те ще спят по това време. Става въпрос за парка на метро Парк, нали? До детската площадка? За ядене и  аз няма да нося, или нещо купешко, ако ми остане време да мина през магазина. Ама не ми се ще да е джънк фуд, че много се изкушавам, та ще видя какво бих намерила.  Надявам се до скоро!

# 170
Мерси, Шемет, ще разгледам!

Може ли наистина да ми кажете от към коя улица е детската площадка, че като гледам парка е доста голям, да не се насмета нещо...

# 171
Момичета, ние няма да идваме - Ясен е с кашлица и температура  Cry

# 172
Шемет, мерси за споделеното. Тортените изпълнения отдавна ги зарязах, сега правя торти само за рождените дни и то гледам да са по-бързички Simple Smile Ще го разгледам все пак тоя магазин, ама няма да е на това ходене, вероятно на следващото Simple Smile
Николова, пак ли е болен Ясен бре Sad Явно още не го е надрастнал тоя период на боледуване Sad Бързо изчезване на температурата му желая  Peace

# 173
  • Лавал-Пловдив
kambanka
Парка е доста голям, но детската площадка е само една и е близо до паркинга, ако не се лъжа е откъм страната на Жари и Сен Лоран.

# 174
  • Монреал
Ние малко ще закъснеем, и ще съм само с баткото - мъника е крив и ще остане да се наспи следобяд  Grinning Момичета, не носете нищо за ядене, няма смисъл от излишни притеснения и приготовления - само да се налудуват мъниците и да се наклюкарят майките  Laughing

# 175
Мамамия Благодаря за отделеното време да ни разкажеш за пътуването ви!  Hug
Имам въпроси но сега нямам време!

Момичета пишете как прекарахте на срещата. Ние живот и здраве през август ще си правим пак екскурзийка по вашите земи и ще настоявам за среща с повече от вас. Миналия път само с прекрасното семейство на Вери се видяхме.  Heart Eyes

# 176
Аз пропуснах, макар че бях писала, че ще дойда. Извинявам се.
Изникна ангажимент, който не можах да отложа.

# 177
  • Монреал

Момичета пишете как прекарахте на срещата. Ние живот и здраве през август ще си правим пак екскурзийка по вашите земи и ще настоявам за среща с повече от вас. Миналия път само с прекрасното семейство на Вери се видяхме.  Heart Eyes

Срещата беше супер - времето също, слънчево но хладно  Sunglasses Наклюкарихме се, запознахме се с някои нови момичета, хлапетата се налудуваха, какво повече може да иска човек  Wink Jenny, кажи кога ще идвате насам, с голямо удоволствие ще се видим.

# 178
  • Лавал-Пловдив
Срещата беше много приятна, надявам се пак да има такива.
Днес бяхме пътешественици - почнахме с един парк в Онтарио, който се оказа затворен. Оттам се качихме на монт Риго. Който не е ходил го препоръчвам, 30 мин. горски терен е до върха, където има 1 кръст. Много ми хареса.
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/186035/
Накрая завършихме в Куто дьо лак, историческа забележителност,която също беше затворена.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 13:07 от kaka_dora

# 179
И на мен ми беше много приятно на срещата и също бих повторила някой път Simple Smile

Кака Дора, трябва да започна да си записвам обектите, които споделяш, че вече им изтървах края Laughing, а е полезна информацията.

Ние днес също се припичахме на слънце в един парк, беше много приятно, но никак не бих се разсърдила на десетина градуса отгоре.

Така и така се разписвам, да ви питам да препоръчате застрахователни компании за застраховки живот?
И също да питам знаете ли дали тук се предлагат такъв тип спестовни застраховки, като тези, които предлагаха едно време в Бг  - внасяш някаква сума месечно и на падежа си получаваш сумата + лихва, като същевременно си и застрахован? В Бг до преди да дойдем тук със сигурност предлагаха все още такива, сега не знам, но ми е интересно тук дали са популярни и какви са им условията, а и как се казват също така?

Общи условия

Активация на акаунт