В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 50 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Да ви питам нещо по повод групата във ФБ - дали да не я направим затворена или да променим заглавието на Bulgarian moms in Canada да речем, че май е доста подвеждаща ми се струва и объркваме канадските мами Simple Smile Или направо да си направим нова?
Не, че ми пречи нещо, де, но ми се струва наистина подвеждащо.

Аз не стигнах до Мега Блокс тази седмица, нещо не ми спореше организацията, ще остане за следващият път.

# 421
  • Vaudreuil Canada
И ние се завърнахме от Атлантик сити - изпратиха ни с авиошоу  Mr. Green този път поне урагани нямаше  Wink  Доволна съм ... от аутлетите също  Mr. Green баткото намаза особено .. аз също не мога да се оплача  Flutter Страшни цени имат на моменти. Посетихме и магазина на малинчо. Очарована съм от рейнфорест кафе - много приятно място.
Сега се стягаме за училище, градина и после работа  ooooh! не ми се мисли дори.

# 422
  • Монреал
Да ви питам нещо по повод групата във ФБ - дали да не я направим затворена или да променим заглавието на Bulgarian moms in Canada да речем, че май е доста подвеждаща ми се струва и объркваме канадските мами Simple Smile Или направо да си направим нова?
Не, че ми пречи нещо, де, но ми се струва наистина подвеждащо.

Оправих го на Bulgarian Moms in Canada  Laughing ако имате други предложения, казвайте или направо го сменете.

От мегаблокс Тари пак намаза 1 огромна кутия с малки блокчета, не ме питайте кой ги събира от пода по цял ден, ама аз сама съм си виновна де Mr. Green

# 423

От мегаблокс Тари пак намаза 1 огромна кутия с малки блокчета, не ме питайте кой ги събира от пода по цял ден, ама аз сама съм си виновна де Mr. Green

И на Тоди сега това му е любимото занимание. Взема кутията и докато не изсипе всички блокчета на земята не мирясва и после започва да се сърди, че му боцкат на дупето и на краката и няма къде да стъпи hahaha

# 424
  • Лавал-Пловдив
Чуждите мами във фейса аз ги пускам, признавам без бой.  newsm78
Не се бях замисляла, че са непознати, мислех че са приятелки на някои от торонтовските мами например  Embarassed
Едната пуска интересни линкове между другото.
Отиваме да разгледаме балоните на Сейнт Жан, че днес е последен ден...

# 425
  • Vaudreuil Canada
Аааа чужди мами и аз пускам .. те сами ще си идат  Mr. Green

Жени ти ли питаше за аутлетите  newsm78

Ние посетихме тези
http://www.tangeroutlet.com/atlanticcity
http://www.premiumoutlets.com/woodburycommon/

От първия намаза предимно дребния, от втория и аз се възползвах.

# 426
  • Лавал-Пловдив
Да докладвам за балоните, май Тарили питаше за тях. Отидохме, както и още 10 000 души. Само до паркинга чакахме към 10мин. на опашка. Едно девойче мина да ни таксува и ние и заявихме, че не искаме да влизаме, направихме обратен и през поляната - беж. Оттам отидохме в центъра на града, разходихме се по главната, покрай канала, кръчме, сладолед и май си прекарахме по-добре отколкото ако бяхме се нагъчали на балоните.
 снимки
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/191994/

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 06:34 от kaka_dora

# 427
  • Лавал-Пловдив
С голяма тъга ви съобщаваме за преждевременната кончина на нашата сънародничка Мария Шопова на 36 години – майка на две деца на 7 и 12 годинки. Съпругът и Симеон Шопов е работил като дървосекач, но поради трудова злополука от доста време не работи.

Молим всеки от вас, който може, да помогне с дарение за поемане на най-наложителните нужди на семейството в този тежък момент. Църковното настоятество ще гласува сума за помощ на семейството, но и вашата помощ е крайно необходима. Вече няколко наши сънатродници предложиха по квартали и групи да се събират пари, разбира се по списък с имена и суми, за да може един човек, който е свободен да ги донесе в църквата по време на неделната служба. Тези дарения ще бъдат прибавени към дарението от църквата. Всички, които са дарили ще получат бележки за дарения.

Моля съграждани помогнете на това отчаяно семейство, в този изключително тежък момента за бащата и двете малки деца.

Надяваме са на вашето разбиране и оставаме предварително с голяма благодарност!

Моля разпространете това съобщение на вашите приятели и познати – направете така, че да стигне до сърцата на колкото се може повече сънародници. Ако наистина сме 5000 човека и всеки се отзове дори с по един долар ще можем да дадем малка сигурност на осиротялото семейство.

Благодарим ви предварително и ще ви чакаме в църквата тази неделя.

От настоятелството

# 428
  • Монреал
Каква трагедия с това семейство, в Монреал ли живеят? Бог да прости жената и да дава сили на семейството  Praynig

Кака Дора, и ние ходихме на балоните вчера - но отидохме рано, още като отвориха та в началото нямаше големи тълпи, беше много хубаво, имаше страшно много активитета за децата, а балоните бяха страшно красиви, много ни хареса всичко - имам доста снимки, но не знам кога ще имам време да качвам.

# 429
  • Лавал-Пловдив
Да, в Монреал живеят.

Ние отидохме следобед към 3 и беше ужас. И като си представихме как после всички коли ще тръгнат да излизат накуп и какво ще стане и ни мина мерака.

# 430
  • Vaudreuil Canada
Голяма трагедия за това семейство - много тъжно.

По повод на хлябовете ако искате пробвайте тази рецепта на хляб с грис - аз я харесах (за по-скептичните да кажа че гриса не се усеща) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg20101925#msg20101925

Следете си обаче замесването на тестото защото при някои брашна иска малко повече вода - аз досипах около 50мл повече.

# 431
Здравейте момичета!
Много съм възмутена и затова не се сдържах да не пиша...Преди 1месец избрах family doctor за детето-уж имал опит не знам си какво...Миналата седмица и направи ваксина и днес отидохме пак да види уж ок ли е.Питам го аз кога трябва да се сложи следващата,каква е що е,той свива рамене отиде чете нещо и ми вика "Ами дай да сложим днес следващата пък ако искаш и по следващата и нея да я сложим та наведнъж всичко!" Останах като гръмната...Ясно е,че за да изгради имунитет организма се нуждае от минимум 1 месец...3 минути седях и не можах да реагирам...Казах НЕ!И той сви рамене и ми каза когато съм искала ...
Ще го сменя,но не знам какво става,аз ли бъркам някъде...Беше тотално незаинтересован.
Може ли ако някой знае да ми каже каква е процедурата за смяна на личен?В смисъл по всяко време ли става или има определени периоди?Документацията предполагам по служебен път.
Извинявам се за мрънкането,но днес много ми дойде...
Лека вечер на всички!  Hug

# 432
  • Лавал-Пловдив
Тук е доста често срещана практика няколко ваксини да се слагат на куп. В училищата ги дупчат в двете ръце едновременно уж да ги боли само веднъж.

# 433
Слагат по няколко ваксини без да е писано че така трябва в имунизационния календар?!  #Cussing out Но това може да се окаже опасно...
Дори в училищата?Аз мислех,че ваксините ги слагат личните само,а не в училищата...

# 434
Спокойно!
В училищата ги слагат след изричното съгласие на родителите. Можеш да откажеш.
Пък и май не е редовна практика, само като решат, че има "епидемия".

Общи условия

Активация на акаунт