Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е обичайното заплащане за гледане на бебета?
Какви играчки и дейности са подходящи за пътуване с бебета?
Какво да правя, ако кърменото ми бебе не е акало в продължение на седем дни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е обичайното заплащане за гледане на бебета?
-
Какви играчки и дейности са подходящи за пътуване с бебета?
За пътуване с бебе в самолет могат да бъдат полезни играчки, които стимулират сетивата и развиват моториката, като меки книжки, плюшени играчки, пъзели, музикални играчки и такива, които предизвикват вниманието на бебето. Освен това занимания като пеене, разглеждане на карти и обекти в околната среда както и игри с ръцете могат да бъдат забавни и образователни за малките пътници.
-
Какво да правя, ако кърменото ми бебе не е акало в продължение на седем дни?
Ако кърмено бебе не е акало в продължение на седем дни, важно е да се консултирате с педиатър. Те могат да препоръчат увеличаване на честотата на кърмене или предлагане на пюре от сливи, разредено с вода. Важно е да избягват сока от сливи поради високо съдържание на киселини. Когато избирате пюрета за захранване, предпочитайте такива без добавки и оцветители.
-
Как празнувате Цветница?
-
Носихте ли лекарства от България при първото си пътуване до Канада?

Работата е ОК, имам 2 3ти секондера и 1 2ри спортна паралелка. Имам фигуристки, плувци, футболисти, хокеисти, гмуркачи. Училището е огромно и макар че го познавам като родител, редовно се губя, добре че имам карта
Колегите са сладури, дирекцията също изглежда добре. Още се нагласям на новото място, всеки ден има по нещо ново. Абе няма скука