В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 49 981
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Монреал
mamamia, много се радвам, че сте си изкарали добре  Hug

За лекарствата, аз по принцип много рядко пия, само ибупрофен, ако ме боли главата и затова може би не мога да си представя да се запася с лекарства. За децата единствено ползваме тайленол за температура и една кремче викс за кашлица и май това е  Rolling Eyes

Монреалки, знаете ли дали в един от бг магазините няма да има козунаци тази седмица?

# 91
  • Монреал
Хора, къде се изпокрихте?

Аз започнах курс по фотография  Party - 1 вечер в седмицата. А на работа пък се договорили с Квебек и идва една учителка по френски 2 пъти в седмицата, та съм на училищна вълна  Laughing

# 92
  • На бял кон в Pierrefonds
TariliMom, по темата за козунаците, мисля да се пробвам сама тази година в машината. За магазините не знам.

Вижте на какво откровение попаднах, направо не знам да плача ли....или да се смея....

http://lastargument.wordpress.com/2012/04/10/e%D0%B4%D0%BD%D0%B0 … %B5-%D0%B1%D0%BE/

# 93
  • Vaudreuil Canada
TariliMom честита ученическа фаза и успешно учене Simple Smile

Аз подготвям яйцата за мацане та като си дойде баткото откриваме цапалнята Simple Smile
Иначе козунаците ще са домашни. Мисля и нова рецепта да пробвам, ама и на старата няма да изневеря та ще падне папане на корем.

mamamia добре завърнали се   bouquet Ние си чакаме реда за това упражнение  Wink

# 94
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BD%D1%86%D0%B8

Момичета ето една рецепта ако някой все още не си е намерил.Аз я пробвах и ще правя утре козунака по нея.Само че захарта я увеличих на 300 грама,олиото+ маслото  на мен ми остана което се вкарва вътре,маята ако е суха е 14 гр.или 1 1/2 ч.л. и след като се оформят козунаците се оставят да втасат много добре преди да се изпекат/това май не беше написано в рецептата/. пека на около 350 F.Излизат 2 по- големи козунака,но аз правя половината на руло.
Желая на всички успешна подготовка за празника !

# 95
  • Калгари, Канада
Аз не съм се изпокрила, а просто си дремя. Нещо още ме тресе часовата разлика или пролетна умора (смяна на климата), или просто мързел. Нямам сили за нищо ....

При нас валя дъжд вчера (всички коли лъщяха от чистота след него), който премина в сняг на парцали (малки и после големи такива). Бяхме като в снежна приказка, много красиво. Единствено дето не беше за шофиране и снега се трупаше като киша (все още си газим в нея; по тревата, де, не по пътищата).

Шемет, забравих да спомена - намерихме си боза, даже и тулумбички ядохме.  Peace Бях приятно изненадана, че сладкарничката още съществува на старото си място.

# 96
  • Vaudreuil Canada
Шемет, забравих да спомена - намерихме си боза, даже и тулумбички ядохме.  Peace Бях приятно изненадана, че сладкарничката още съществува на старото си място.

Оооох толумбички си правя и си хапваме редовно .... ама бозата зор .. все не се организирам да пробвам да направя.
Каква марка беше бозата или беше наливна?

# 97
  • Калгари, Канада
Бозата в сладкарницата беше наливна (като си я помня), иначе и от шише пихме, но не помня марката, а и вкуса не беше същия.

# 98
Мамамия Добре дошла! Ама разкажи повече впечатления. Ти си увлекателен пътеписец!  Hug

# 99
Христос Воскресе мили момичета!

# 100
Христос Вискресе на Всички! Бъдете живи и здрави!

# 101
  • Лавал-Пловдив
Христос Возкресе! Приятно изкарване на празника.
Ние сме на Lac Brome.

# 102
  • Pierrefonds, CA
Воистина Воскресе ! Бъдете здрави, добри, обичани, обичащи и нека Светлината на Неговото Възкресение озари пътя Ви !!

# 103
  • Монреал
Христос Воскресе! Много здраве, любов и щастие на семействата ви!

Easter decorations by TariliMom, on Flickr

# 104
Честито Възкресение Христово и от мен!
Здраве и щастие за вас и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт