В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 50 069
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
dany_nik, прибави към търсенето ти и Пентиктон. Аз съм била в Келоуна и беше хубаво.

Мерси , мила. Ти като си била в Келоуна , бяхте ли на плаж ?

# 286
...

Плажове не са ми известни, има минерални басейни и много езерца (по скоро с дребни и едри камъни) наблизо в БС.

Мерси mamamia , все си мислех , че може да има  някое плажче на езеро , което да наподобява плажовете , на които сме свикнали в БГ - пясък и не много студена вода    newsm78 Продължавам да търся .

# 287
Ами не е голямо сравнение с БГ... мисля, че водата едва ли може да стане 30 градуса някъде. Пясък и вода има. Пясъка (както и във Ванкувър) е доста прашлив. Водата тогава (Август беше) беше добре, но нашето сравнение е с леденият океан. Неможе да сравняваш с БГ черноморие, но е прилична алтернатива.

# 288
Извинете, че нахлувам в темата ви!
Mоля за бърз отговор, ако е възможно Praynig
Нужна ли е американска виза, при положение, че се пътува от Виена през Амстердам, след това Сиатъл/САЩ/ до Виктория/Бритиш Колумбия/. В Сиатъл се преминава транзитно.
Благодаря предварително!  bouquet

# 289
  • Лавал-Пловдив
sunshine, да иска се виза, навремето и аз го мислях този вариант през щатите, че билетите са много по - евтини, но не става, освен ако не ти се разправя да вадиш щатска виза.

# 290
Много благодаря!

# 291
Здравейте и от мен!
Хич ме няма напоследък, хвърлям по едно око само от време на време.
Ние сме още в България, не мога да се оплача от ваканцията до момента, въпреки земетръсното начало. Минахме и през морето и си изкарахме учудващо много добре, предвид двете малки деца, от които едното току-що проходило бебе Simple Smile Сега редуваме басейните с разходките в планината Sunglasses
Опитваме да изстискаме максимума от престоя тук и за момента успяваме, наслаждавам се на всеки миг, но всъщност най-хубавото е, че се убедих, и най-вече, че и мъжът ми се убеди, че сме взели правилното решение с имиграцията ни от България. Сега сме просто на ваканция и ни е супер хубаво, но и се радваме, че не се налага да оставаме за постоянно Grinning
Пожелавам прекрасно лято на всички ви и до скоро на канадска земя!

П.П. Някой да е взимал уред от рода на кухненските роботи от Бг в Канада? Имате ли идея дали ще работи нормално на канадския ток, ако предположим, че намеря трансформатор или хич да не си пълня излишно багажа?

# 292
Според мен изобщо не си заслужава да се взима такава джаджа от България. Simple Smile

# 293
Jennie много ти благодаря за инфото!      bouquet  Изглежда доста интересно.Както ви чета явно август водата се стопля...Детенцето ми е на 1г. 4м. и не ми се рискува да е студена...
За робота и аз мисля,че няма никакъв смисъл да се купува от БГ.Аз си донесох един сешоар и като го включих тук-еми едвам духаше...  ooooh! А всъщност е доста мощен.А пък да търсиш трансформатори...много дълго става  Simple Smile
Лека вечер на всички !

# 294
Както ви чета явно август водата се стопля...Детенцето ми е на 1г. 4м. и не ми се рискува да е студена...
WithinTemptation
Преди 20 дни на Кристал биич водата беше много много топла.  Wink

# 295
Здравейте,вмъквам се във вашата темичка,за да попитам има ли някой от вас,който да е пристигнал в Канада като студент?Предполагам,че повечето сте по стандартните процедури -Квебекската или федералната,но все пак може да има някой авантюрист Peace

# 296
Kambanka, аз от България си бях взела лаптопа и мулти-адаптер, тук също ги има и не са скъпи и си работи доста дълго време без проблеми. Но за кухненски робот не знам. И според мен не си струва да се купува оттам и да се носи тук Peace

Мамамия Blush

За плаж, нямам лични наблюдения, но са ни препоръчвали този: http://www.pec.on.ca/sandbanks/map.htm

Вие как се спасявате в жегите? Според мъжа ми, не сме емигрирали на север, а на юг sweating

# 297
Mоmичета,

Да сте попадали на субтитри за Бригада 2, или направо на филма със субтитри...

# 298
  • Vaudreuil Canada
Камбанка не си струва да носиш такова чудо едно че е тежко друго че тук ще ти трябва безкрайно скъп адаптор(трансформатор

МaНЕВрата ти ме върна в първи клас - ще потърся ако не ти е късно другата седмица да видя какво пазя (ако се отплесна напомняй че нищо не помня напоследък)

# 299
А и все пак гаранцията (пак за робота).
Отделно, че тук може да се попадне на промоция и разни такива екстри.

Общи условия

Активация на акаунт