В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 50 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Аз искам да попитам още нещо свързано с храната в училище. Кое според вас е по-добре за адаптацията на детето, да поръчам храна от училище и да яде с другите, или да носи от в къщи. Моята госпожица е злояда, така че проблема не е храната въобще, тя почти не яде извън къщи. Аз въобще не си представям как се случва обяда в училище, един носи, друг ги гледа, училището и то предлага храна ...  Та какво бихте ме посъветвали?
И също така търся магазин за качествени обувки и ботуши за деца (и за възрастни), защото лятото ходихме как да е, но детето ми е с нисък свод, носи стелки и опбувките и трябва да са хубави, до сега купувах детски кларкс, в България, ама тук не знам. Търся или специализиран магазин, или магазин в който да има от всички марки, но да са кожени, да обхващат хубаво глезенчето, да не са с плоска подметка ...
Благодаря и успешна седмица на всички.

# 496
Джоя и в Канада вече има Кларкс, но само рекламата им съм слушала, не знам за какви цени става дума. Ние за тази есен и двамата ги оборудвахме от Yellow. В края на сезона ще кажа как е качеството, защото за пръв път купуваме оттам. Но на Тоди изглежда са му много удобни обувките, защото не се спира, като излезем върви по 1 час без да спре, все още не сам, но и това време ще дойде Heart Eyes

10 мин ми се виждат крайно недостатъчно да се изяде каквото и да било Thinking Май в началото гладно ще си стои моето момиченце, но все пак имаме още време, така че ще видим догодина Flutter

# 497
Галче, те за това му викат collation - нещо малко да се хапне.
Дъщеря ми си носи плодове; по-рядко някакъв крем и още по-рядко зърнена закуска.
На нея това и е първо хранене; не може да яде рано сутрин в 7-7.30. Пробвали сме, но се насилва. Аз като дете бях същата.
Yellow не го харесвам, но всичко е индивидуално.

Мамамиа, тия плоските чанти са за сандвичи и подобни според мен; не за манджичка.  Laughing Аз гледам също да може да си седи права вътре кутията.

"Аз въобще не си представям как се случва обяда в училище, един носи, друг ги гледа, училището и то предлага храна"
Ако си гладен и имаш определено време за ядене, няма да има за кого да гледаш другите. Simple Smile
За мен не е проблем, че всеки яде там различно, нито за дъщеря ми. Вече 3 години е така. Пък и тези, които се грижат за децата по време на обяд, гледат да не се говори по време на ядене и да не се бърка в чинията на другия.

# 498
Много харесвам Clarks,та ако някой разбере къде има магазин в Торонто-да каже  Hug
Аз купих обувчици на Ecco,надявам се да съм доволна.

# 499
Пишете в google - Clarks Canada и сте готови:
 http://www.clarkscanada.com/store-locator/view-all-stores
Wink

# 500
Благодаря Вери!   bouquet

# 501

Доколкото зная, Clarks Canada не предлагат детски обувки, а само за възрастни. Поне до скоро беше така. Аз купувам обувки от the kiddie kobbler и sears, защото досега само там са им мерили крачетата и са предлагали индивидуализирана услуга.

По повод на надписване на предмети и дрехи за училище, аз не бих сложила адрес и телефон, но аз съм леко параноична. Обикновено в училището има кош за изгубени дрехи и там си ги търсят. Никой няма да ви ги донесе вкъщи или да ви извести по телефона, та за мен тази информация е излишна (и опасна). Непотърсените дрехи или се ползват общо, или се носят на благотворителни организации.

# 502
Линкът е по-скоро към това:
"Много харесвам Clarks,та ако някой разбере къде има магазин в Торонто-да каже"
Simple Smile

Адрес и телефон и аз не пиша. Не виждам смисъл.

# 503
На нас ни е още много рано за училищни вълнения,но ви чета с интерес  Simple Smile
По въпроса с адресите и телефоните,аз също не бих ги написала,защото съм не по-малко параноична...да не кажа повече...
За Clarks се инетересувах освен за нас и за обувчици за детето и наистина ще е много жалко ако няма за деца  Sad

# 504
  • Монреал
Здравейте!

Днес моето голямо момче вече е в училище, бяхме с него сутринта час и половина, а сега е в сервиз дьо гард и само го мисля как се справя. Той ми е оправен, ама все пак първи ден, всичко е ново, трябва да свикне със цяла нова система.
Класната им стая беше много хубава, учителката изглежда търпелива и мила, подредихме си пособията в шкафчето, абе беше много вълнуващо и хубаво.
Като трябваше да тръгваме, отидохме да разгледаме сервиз дьо гарда, не ми изглеждаше особено голяма стаята, не знам по колко деца се събират, но беше пълно с игри, дано да му е интересно.

За обедите - смятам да носим сандвич, плодове, сирене, йогурт - стандартните неща.

# 505
Не знаех, че има училища, почващи от днес. Simple Smile

Успешна учебна година, Тарили! Simple Smile

# 506
Не знаех, че има училища, почващи от днес. Simple Smile

Успешна учебна година, Тарили! Simple Smile

Успех и от нас Hug

Ето на този магазин слушах рекламата и беше точно за детски обувки: http://www.lespromenades.com/magasin.php?l=fr&id=231  Peace

# 507
  • Vaudreuil Canada
Успешна учебна година на всички ученици и родителите им  Hug

# 508
Успешна да е и от мен! Да свикват бързо децата, да се забавляват и да ходят с удоволствие!

Ние започваме в сряда. Тарилимам, пиши довечера повече подробности - как се е чувствал младежа, какви са му впечатленията?

Днес дойде картата за автобусчето, от къде да взема такова найлонче с връвчица за да я предпазва и да се закача на врата на детето? Пак Бюро ан Гро? Някои от вас ползват ли автобус, какви са ви впечетленията?

# 509
  • Калгари, Канада
Мамамиа, тия плоските чанти са за сандвичи и подобни според мен; не за манджичка.  Laughing Аз гледам също да може да си седи права вътре кутията.
То ясно, че за манджа е кофти, но моите впечатления от снака миналата година са, че трябва да внимавам как слагам плодчетата като боровинки и т.н., че ако отгоре им се изтърсят морковчетата, боровинките са размазани. Миналата година ползвахме първото ципче на чантата и кутията беше точно в положение настрани.
Друг е въпроса, че някои деца така си захвърлят чантите, че положението на кутиите вътре няма никакво значение  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт