Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е обичайното заплащане за гледане на бебета?
Какви играчки и дейности са подходящи за пътуване с бебета?
Какво да правя, ако кърменото ми бебе не е акало в продължение на седем дни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е обичайното заплащане за гледане на бебета?
-
Какви играчки и дейности са подходящи за пътуване с бебета?
За пътуване с бебе в самолет могат да бъдат полезни играчки, които стимулират сетивата и развиват моториката, като меки книжки, плюшени играчки, пъзели, музикални играчки и такива, които предизвикват вниманието на бебето. Освен това занимания като пеене, разглеждане на карти и обекти в околната среда както и игри с ръцете могат да бъдат забавни и образователни за малките пътници.
-
Какво да правя, ако кърменото ми бебе не е акало в продължение на седем дни?
Ако кърмено бебе не е акало в продължение на седем дни, важно е да се консултирате с педиатър. Те могат да препоръчат увеличаване на честотата на кърмене или предлагане на пюре от сливи, разредено с вода. Важно е да избягват сока от сливи поради високо съдържание на киселини. Когато избирате пюрета за захранване, предпочитайте такива без добавки и оцветители.
-
Как празнувате Цветница?
-
Носихте ли лекарства от България при първото си пътуване до Канада?
. 
Доста грозно и дискриминативно ми "прозвуча". С такова мислене няма как да е лесна интеграцията...
) и мнението ми е, че колкото са по-големи децата, толкова по-добре е да са в голяма градина - връстници, активитета според възрастта, по-голям колектив и т.н. В нашия частен случай плюс е и английския - по-богат речник и по-добър изказ, може би поради повечето примери за подражание, както и повечето теми за разговор.
Така че насочила съм се към т.н комюнити колежи (2 години) докато се устроя и после да се прехвърля в университет ! Имат ли стипендий,общежития,мога ли да уча в държавен колеж или само в частен и т.н ? Уча туризъм и по професия след 12 клас излизам "Организатор на тур.агентска дейност" (уча в професионална гимназия) Адски много обичам математиката и английския защото ми вървят ! Въпроса ми е има ли някой в Чикаго (на там съм се насочила,но не мога да намеря тема за САЩ)който може да ми помогне в избора и да ме светне малко по нещата ! Да ми обясни някой неща ... Родителите ми както и аз сме твърдо решени да не оставам в БГ,а най-добре е да отида в Америка (САЩ или Канада) ! Така че който може и ИСКА ! Нека ми помогне моля ! Благодаря
))