Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 933
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
те обаче едва ли доставят до чужбина или? Мислих да помоля мама да ми я вземе, защото сега е в Пловдив, затова питам.  Grinning

# 436
  • София
Тези доставят до чужбина, но провери дали ще ти е изгодно.

# 437
Атти, мерси много за инфото.   bouquet

# 438
  • Чукарландия
Натали, пиши още, и още. Всичко е толкова интересно и ценно. А за немските ириси от Мароко, аз си мисля, че сорта е от Мароко, а се култивира и отглежда в Германия. Но, това е само мое мнение. Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 02:10 от BBeLLa

# 439
те обаче едва ли доставят до чужбина или? Мислих да помоля мама да ми я вземе, защото сега е в Пловдив, затова питам.  Grinning
Моята я взех от Хермес над хот спот на втория етаж срещу хепито на центъра там може да провери , книжарницата е на втория етаж по ескалаторчето нагоре Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:19 от bubanka

# 440
  • Козлодуй
Прочетох с интерес и голямо удоволствие репортажа на Нат още снощи,сега го препрочетох Heart Eyes
Когато преди време някой беше пуснал линк към новите парфюми на Пиге във Фрагрантика,гледах ги и си мислех,че Бойс ноар ще е моят.Сега обаче си мисля,че ще е Casbah(докато избралите го Мимс и Силви може да се откажат от думите си Mr. Green ).
Получих тези дни щедра проба от Fille en Aiguilles-за Милейди е потресаващ(в отрицателен смисъл);за Невена Виролан(която не съм мяркала скоро сред нас)-попски,църковен,парфюмът и за Хелоуин;а за Калина е боров мед.И за моят нос основната нота е тамян,с тази разлика,че за мен е прекрасен.Точно този тамян търсех,даже(май споделих със Силви) влязох в църквата и си купих два вида тамян,но като го запаля,аз самата спирам да го усещам.Иначе щерката като влезе ме попита възмутено защо мирише така странно Mr. Green Та "Момиче в иглички",както май се превежда името,ми звучи точно като православна църква( в друга не съм влизала),много повече от Загорск на Comme des Garcons.Мина ми мисълта за придобиване от момента,в който го подуших през капачката още.Но върху мен поне стои тих,близко до кожата и твърде бързо преставам да го усещам,също като горения тамян в близост до обонятелния ми орган.Отказах се.
Та в тази връзка,след включването на Нат,изпитвам най-голямо желание да душна Casbah Robert Piguet.

# 441
  • Варна
Ох, докато загрея  ooooh!
Да, отказвам се одма от Casbah. Оказва се, че изобщо не харесвам парфюми със силен акцент върху някоя съставка, колкото и предпочитана да е. Получавам нещо като преяждане.
Така, както ги е описала Натали, отказвам се от всички нови Пигета. Като ги пробвам някога, ще видим.

# 442
Доброволно се отказвам,Сънче, дори без да съм го подушила Sunglasses
Толкова много тамян и на мен ми идва в повече Rolling Eyes

Каква глупост изтърсих преди малко. ooooh! ЛМ гледа някакъв филм, загледах и аз, и  се изцепих: Ох, този филм със смотания Том Форд ли е?- много смях отнесох. Не беше Том Форд, Том Круз беше Joy

# 443
  • на североизток от Рая
    Hug

Тези дни се зарекох да не пиша тук поне месец, а само да надниквам по веднъж на ден.
 Обаче пак не ми се получи. Във финансова криза изпаднахме доста ненадейно, пък като чета тук, все нещо ми се приисква и заради слабите си ангели опитвам да си наложа забрана...

Натали, опивам се от твоите интервюта. Всяка дума носи смисъл  и ми рисува картини. Четох не само веднъж написаното от теб. И сигурно пак ще чета.
 Коментираните парфюми са ми напълно непознати. Дори и като имена.
 Много от тях предизвикаха интереса ми. Но какво от това. Няма да ги имам.

Поне да споделя нещо от онзи ден.
 На празника на буквите на сина ми бях с Черната орхидея. Пръснах два - три пъти в косата. По ваша препоръка пръснах и в пазвата си Коромандел на кожа. Е, той изфиряса набързо. Докато орхидеята се усещаше до късно вечерта. Тя победи. Страхотен парфюм за мен. И си струва да се изгладува. Или някой хубав ден ще търся отливка в темата за размяна.

Ще ви чета, но ще се опитам да не пиша много-много.

Скрит текст:
Силви, и на мен Том Круз ми е анти.

# 444
Силве Laughing
Аз пък обичам много да чета постовете на Натали, но нямам абсолютно никакво желание да ги помирисвам тези неща, Thinking Simple SmileНели едва ли можеш да имаш всичко коментирано, а нужно ли е? Thinking
Том Круз и аз не го харесвам , Том Форд също Simple Smile

# 445
  • Варна

Аз пък обичам много да чета постовете на Натали, но нямам абсолютно никакво желание да ги помирисвам тези неща, Thinking Simple Smile

Именно де  Laughing И аз обичам да чета всякакви ревюта, защото действат отрезвяващо. Иначе, Пиге в случая, ако им чета описанията в техния сайт, сигурно ще поискам поне половината. Ама нали това им е работата - да си продават продуктите.

# 446
  • София
Препрочитайки снощните отзиви от Милано на Натали (не може кафето ми да остане без подплата от парфюмни впечатления), установих, че от новите Пиге най-много са ми интересни Мадмоазел и Notes, което не е изненада за никого, разбира се. Тамянът и аудът не са моите съставки, но скоро ще имам възможността да пробвам нероли самостоятелно и допускам, че ще срещна стар познат. От Кейко всичко ме впечатли по описание. От нея очаквам точно такива грацилни, деликатни, премерени и възпитани ароматни композиции, които се усмихват любезно на всички с лек поклон и знаят къде да си държат ръцете, как да поведат учтив разговор, кога да поздравят и кога да се сбогуват. Такава си представям и самата нея.
Нели, съвсем не е задължително човек да има всичко, за което се говори. Ти вече знаеш, тук сме силно заразни, а изкушенията са големи, но приеми злото за добро - ще устоиш на подхлъзването по наклонената равнина. Пък все някой ден ще те сполетят интересности, при това най-неочаквано  Peace

# 447
  • Пловдив
И на мен ревютата много ми действат. Понякога съм разочарована след теста, но доста пъти ми помагат да преоткрия и харесам даден аромат.
Както например с Womanity - тествала го бях няколко пъти,но нищо- НЕ ГО ПОНАСЯХ.
После тествах Нинфеото с тези смокини и вие почнахте да говорите за асоциациите и доста го пообсъдихте Womanity - реших да го понося отново и се влюбих Simple Smile) Вчера си го поръчах в едно комплектче, днес пристигна и съм МНООГО ХЕПИ , затварям очи и отлитам в небето, невероятен е .
 Heart Eyes Мисля, че Вие + Нинфеото + Смокинята на Molinard спомогнахте да опозная и харесам аромата.
БЛАГОДАРЯ ВИ  txtloves 1dating

# 448
Нели, не тъжи, сигурна съм, че имаш доста парфюми, които чакат да ги преоткриеш Hug
Не можеш, а и не ти трябва да имаш всички парфюми, които пожелаваш в момента, повярвай ми. Тук всички сме минали по този път и в крайна сметка се озоваваш в един момент със 100 парфюма, 20-30 отливки и 50-тина пробички. От проби и търсене на нови, и нови ароматни изживявания най-обичаните от самата теб, красиви бутилки прашясват на рафта, в кашона, шкафа и т.н.
По стечение на обстоятелствата аз спрях да подскачам, да гледам трескаво и да премрежвам очи при поредното красиво описание и на секундата, дето се казва да натискам бутона " Купи". Това се случи, като започнах новата си работа. Не спирам да чета темата, доставя ми удоволствие Heart Eyes
Ето днес преоткрих Двойката на Ком де Гарсон, отдавна не бях я носила. Мислех, че съм я разлюбила. Подсетих се от блога на Натали.

# 449
Днес пък аз се зарадвах с една евтинийка от разходката в Хисар- 100мл Зелен чай на Елизабет Арден за приятната цена от 28 лв. За след баня става , изпробван, не е и много нетраен, освежаващ дори усетих леека ментова нотка а аз харесвам абе хепи съм  LaughingЖената беше подредила разни тестери , даде ми да си пръсна от това онова и много остана учудена когато предпочетох продукта с кутията след като същия тестер беше с 6 лв по-евтин ама без капачка. Консултира ме Laughing без да се натрапва и направо ми беше кеф да пазарувам от там. Дори има стикер на Блик Simple Smileне знаех че аромата е правен от Ф.Кюркджиян явно на него се е упражнявал.

Иначе вчера при мен много бързо изфиряса коромандел това за пръв път ми се случва може аз да не съм наред нещо.

aH~ ти купи ли смокинята на Молинар Simple Smileсподели на лични , благодаря, честити аромати с кеф да си ги пръскате ти и гаджето Peace

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 17:18 от raz_nejena

Общи условия

Активация на акаунт