Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 918
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дървесно-амброво съкровище, с уклон към печени орехи и любимите ми бели цветя-душегубки  Mr. Green В духа на старата Венеция и Амариж. Трайност, шлейф, колкото искаш. Вечна класика.

# 481
Няма! Peace По един път зад ухо и три пъти на шия и надолу по деколте. Ще вървят цял ден по теб като кученца и ще ти угаждат.

Grinning

Може ли мнение за този парфюм?
Може. Hug Силен, жествен парфюм с топлина, сладост и доста цветя. Усеща се тубероза и носи полъх от отминали време или по точно за мен е представител на духа на 80 -те. Женствен, омаен, но и главоболен и непоносим до прилошаване за много хора. За студено време и за много проби. Уникална трайност и шлейф.

С Атти сме писали едновременно и сме абсолютно на едно и също мнение. Hug  bouquet

# 482
Няма! Peace По един път зад ухо и три пъти на шия и надолу по деколте. Ще вървят цял ден по теб като кученца и ще ти угаждат.
Grinning
Може ли мнение за този парфюм?
Може. Hug Силен, жествен парфюм с топлина, сладост и доста цветя. Усеща се тубероза и носи полъх от отминали време или по точно за мен е представител на духа на 80 -те. Женствен, омаен, но и главоболен и непоносим до прилошаване за много хора. За студено време и за много проби. Уникална трайност и шлейф.

С Атти сме писали едновременно и сме абсолютно на едно и също мнение. Hug  bouquet

Благодаря Ви, момичета   bouquet

# 483
Rennie, на гърба на бутилката, ниско долу кодът е 4803. Не разбрах с какво трябва да го сравнявам.   Embarassed

Трябва да има същия код на дъното на кутията.
Виж и кутията на неонова светлина - трябва да има воден знак.

Същият е. Добре, че още не съм изхвърлила кутията.

И аз се съмнявам, че проблемът е в Сефора, още повече, че вчера влязох и в Prettyshop - собствениците са официален представител на Шанел. Намират се на по-горен етаж във въпросния МОЛ. Едно от техните момичета видя, че съм си купила този парфюм и се заговорихме. Каза, че точно те снабдяват Сефора.

М-дааа, ще излезе, че повредата е в моя телевизор.  Laughing

# 484
Точно така е само Прити шоп и Сефора са официален представител за България на Шанел и само при тях има сертификати. Навсякъде другаде между оригинала се протъркулват и ментета или поне така се чува. Peace

# 485
  • Германия
любимите ми бели цветя-душегубки  Mr. Green

Днес стана въпрос за тях и най-вече за ОНОВА цвете. Видях снимка на табела отпреди много години, закачена в ресторант: No dogs, no Poison allowed" Whistling Whistling Изпоприпадахме да се смеем от публиката. Сънчо, голяма си късметлийка, че не усещаш ОНОВА цвете в класическия Пойзън, то било основоположника в жанра.  Hug Hug Сънчо, почвай да действаш отсега някой да ти поеме смяната в началото на юни, г-н Тауър ще се радва да се запознае с теб лично. Hug

А! Е! Разгеле! Атти, тази актриса пет пъти ми я казаха днес при историята на парфюма, но познай дали запомних името. А сигурно ако я видя, ще я позная. Hug

# 486
  • София
Jane Birkin е лошо момиче Simple Smile

Точно тази снимка я харесвам много, а освен това като аватар я ползва една любима сладурана в другия форум  Heart Eyes

Хм  newsm78 досега от ресторант не са ме гонили... ама то не е късно, нали?  Embarassed

# 487
  • Германия

Хм  newsm78 досега от ресторант не са ме гонили... ама то не е късно, нали?  Embarassed

Няма страшно, Атти. Тогава е бил толкова масов, че като влязат десет жени в ресторанта, десетте им мъже отказвали да пият и да ядат.

# 488
  • София
Абе щом мен от Дивака не ме изгониха заради дядосънчовото магаре - Кюркджияновото, Абсолютното - значи ембаргото е паднало отдавна  Whistling Пък и вие ме изтърпяхте в непосредствен контакт  Laughing

# 489
  • Козлодуй
Аз пък смятам,че сте късметлийки тези,дето обичате алдехиди и ви стоят Hug
Получих вчера ето тази красота:

Madame Rochas Intense-много алдехиди,които и друг път съм споменавала,че ме убиват...Но ми е адски интересен,а и бутилчето толкова ме кефи,че на инат ще помъча този път да нося.

За смените е още рано,никой не може да се обещава два месеца напред,но ще приложа целият си чар и все ще убедя някой да ми кара Grinning

# 490
  • София
Натали - чудесни и много интересни репортажи! Аз поглеждам и live streaming-а, но си е друго през свой човек.
Точно днес пробвах мандарината на Лин Харис, за да я сравня с Л'Артизанската. Много сочна, недозряла, с листа и дръжки. Предполагам че и грейпфрутът й ще е забележителен. Тази на Л'Артизан е сочно вкусна, страхотно начало.
Джейн Биркин явно е забележителна жена - освен парфюма на Милър Харис, веднъж в самолета си разсипала чантата. Оказало се че до нея седи Жан Луи Дюма от Ермес, който поръчал да направят на нейно има чанта, която да не се изсипва.

# 491
  • София
ПС Забравих да отбележа за попския Fille en Aiguilles - за мен никакъв тамян, само зелени борови шишарки, които се варят за мед, т. е. сладка борова смола. Отивам да си пръсна Crazy

# 492
Натали - чудесни и много интересни репортажи! Аз поглеждам и live streaming-а, но си е друго през свой човек.
Точно днес пробвах мандарината на Лин Харис, за да я сравня с Л'Артизанската. Много сочна, недозряла, с листа и дръжки. Предполагам че и грейпфрутът й ще е забележителен. Тази на Л'Артизан е сочно вкусна, страхотно начало.
Джейн Биркин явно е забележителна жена - освен парфюма на Милър Харис, веднъж в самолета си разсипала чантата. Оказало се че до нея седи Жан Луи Дюма от Ермес, който поръчал да направят на нейно има чанта, която да не се изсипва.
И тя станала най-известната чанта на света за всички времена. Забележителност и случайност с малко късмет винаги са били убийствено добра комбинация.

Fille en Aiguilles много ми харесва този парфюм. Трябва да го нося хубаво.

# 493
  • Айтос/Бургас
Момичета,бихте ли споделили мнението си относно сайта Мегашоп за парфюмите,продавани там? Дали са менте?
 Hug

# 494
Здравейте момичета   bouquet Отдавна ви чета, но нямам смелост да се включа, защото съм с почти никакъв опит с парфюмите. Харесвам и имам няколко, но повечето са летни и свежи, при поредната ми покупка на Нилските градини преди няколко дни реших, че трябва да имам и някой "по-истински" вечерен парфюм. Изчетох доста теми във форума и доста описания и не знам защо реших, че ще ми хареса Еликсира на мерве, добре че една мила съфорумка ми изпрати пробичка, та разбрах че съм меко казано потресена от този парфюм  Laughing Вчера ходих в БЗ и пробвах Ange ou Demon и ِAlien. Определено първия ми харесва повече, но все още не съм напълно убедена. Следващите които са ми любопитни и мисля да пробвам са Hypnotic Poison и Black XS. Мога ли да помоля за мнение и описание, както и да попитам дали си приличат? За  Black XS прочетох, че бил сладък, но за Hypnotic Poison не можах да намеря подходящо описание.

Общи условия

Активация на акаунт