Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 961
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Първият парфюм на марката има страхотно интересна история. L’air de rien си превеждам като въздухът на нищото. В писмото, с което възлагат парфюма на Лин /започнал е като аромат за друг бранд/ са искали аромат на стари книги, стара библиотека, табак и земя /пръст/. Започва като нищо Whistling, но става тежкоподвижно амбров.
Не знаех, че това е първият парфюм на бранда. Аз го харесвам изключително много, не мога да кажа най-много от бранда, защото познавам сравнително малко неща от него. Но знам, че парфюмът е създаден специално за актрисата Джейн Бъркин.
Натали, имаш страхотен шанс да си на такива интересни места, да се запознаваш с толкова интересни хора и най-същественото - да умееш да общуваш с тях. Много се радвам, че си там и че можем чрез теб да се докоснем и ние за малко до приказката.

Флора Гучи не ме впечатли, но непременно ще пробвам версиите Магнолия, Гардения и Тубероза  Flutter

# 466
Момичета, здравейте!
Вчера се сдобих с Chanel Coco Mademoiselle EDP, но за мое учудване не усещам аромата. Купих го от Сефората, не би трябвало да има проблем с произхода. Чудя се дали не са ми притъпени сетивата, последно носех Шалимара.
Случвало ли ви се е подобно нещо?

# 467
Няма проблем с произхода. Остави го случва се понякога да не усещаш нещо. Извади го след няколко дни и се напръскай обилно над 5 пъти и тогава провери как стоят нещата.

# 468
densi, така и ще направя. Дано след известно време се променят нещата.

# 469
densi, така и ще направя. Дано след известно време се променят нещата.
100 %. Да не би да си се напръскала малко или да си притеснена. Хормоните също имат роля. Попитай хората около теб дали те усещат. Този парфюм е много силно шлейфов и никога не остава незабелязн.

# 470
Аз по принцип се пръскам по веднъж, но този го изпръсках днес четири пъти и пак нищо. Другите го усещат, ако се приближат много близо - на 15-20 см. Thinking

# 471
Мен ако ме питаш този парфюм иска повече пръскане. Поне 5-6 пръскания, в косата и на врата.  Mr. Green Но densi е права, мощен Шанел е това, не би трябвало хич да не го усещаш, освен ако наистина не ти е ден. Има и такива дни.

# 472
О не това е изключително странно. Не го прибирай в такъв случай, утре непременно пробвай пак с 5 напръсквания. Ако не го усещаш и хората около теб също отиди в Сефора  и обясни какъв проблем намираш. Те са супер отзивчиви и може би ще направят нещо. Огледай хубаво бутилката кутията, пръскалото кодовете и всичко. Шанел има най-много ментета, но в Сефора по принцип всичко е наред.

# 473
Добре, утре ще се напръскам пет пъти и дано има ефект. Обаче, да не изпопадат от задушаване домашните вкъщи.  Laughing

Много благодаря за съветите.  Hug

# 474
Няма! Peace По един път зад ухо и три пъти на шия и надолу по деколте. Ще вървят цял ден по теб като кученца и ще ти угаждат.

# 475
 Joy Ама, че сте сладурки!  Hug

# 476
Провери за малък код гравиран на бутилката долу и отзад. Много е ситен, почти не се вижда, трябва да съвпада с кода на бутилката. До сега не съм виждала менте на Шанел с този код. Аз си мисля, че малко си се напръскала просто, наистина не ми се вярва в Сефора да попадне човек на реплика.

# 477
Rennie, на гърба на бутилката, ниско долу кодът е 4803. Не разбрах с какво трябва да го сравнявам.   Embarassed

# 478
Няма! Peace По един път зад ухо и три пъти на шия и надолу по деколте. Ще вървят цял ден по теб като кученца и ще ти угаждат.

Grinning

Може ли мнение за този парфюм?

# 479
  • Sofia
Rennie, на гърба на бутилката, ниско долу кодът е 4803. Не разбрах с какво трябва да го сравнявам.   Embarassed

Трябва да има същия код на дъното на кутията.
Виж и кутията на неонова светлина - трябва да има воден знак.

Общи условия

Активация на акаунт