Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 900
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Не си приличат въобще. Хипнотик Пойзън е бадемово- жасминов ванил. Много силен и ярък парфюм. Абсолютно неподходящ за идващите сезони. Задушаващ в топло и каращ много хора да отвръщат глави. Нося го в сняг и е прекрасен.
Black XS е много сладък , силно разпространен парфюм с много фенове. Няма добро развитие за сметка на сила и трайност.
Защо искаш вечерен, супер тежък парфюм като ползваш летни аромати?

Мегашоп беше читав сайт преди години, после се появиха слухове и приказки за ментета. Не знам не съм поръчвала. Зависи най-вече кой точно парфюм искаш да поръчаш.

# 496
Благодаря, densi Знам ли и аз защо, влязла ми е мухата в главата и няма отърваване  Laughing Нямам намерение да го нося лятото, летни си имам достатъчно, но трябва да си го купя. А и като гледам снега който вали в момента, ще мога да си го понося поне няколко дни  Laughing След малко отивам пак в БЗ да ги пръсна и двата и да решавам най-накрая. Предложения за някой друг подобен, който си заслужава да пробвам? Забравих да спомена, че имам и Jasmin Noir EDT, който ми се струва много нежен и си пръсвам от него вечер преди заспиване, действа ми много успокояващо, но сега търся нещо съвсем различно от него, по-разтърсващо така да се каже, но в същото време да сравнително сладко и да има ванилия.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 12:04 от Ronita

# 497
Силни, тежки парфюми има много, но няма да можеш да ги пробваш наведнъж. Пробвай Ангела на Тиери Мюглер, ако не го познаваш. Или ще се влюбиш или ще го намразиш завинаги.

# 498
  • на терасата
Времето през последните дни, особено днес ми е много подходящо за Crystal Noir. Сравнително скоро открих този аромат за себе си и го нося във всеки подходящ момент. Много секси и желана се чувствам с него Wink Като се има впредвид, че съм любител на ефирни и леки цветни аромати, това си е постижение.

# 499
Ангела вчера го помирисах, но не посмях да го пробвам, днес ще си поправя грешката. А Ange ou Demon сладък ли се води? Защото аз още го усещам от вчера и ми в момента даже ми харесва повече.

# 500
  • Козлодуй
Моето предложение за хубав вечерен(защо не и в летните вечери) с ванилия парфюм е Диор Адикт.С Ангела по-кротко,съмнявам се да ти хареса Grinning

# 501
Даааа Адикта е 10-ката! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ангела пробвай обаче първо на блотер.

# 502
И друго забравих да спомена.. Обикновено ходя облечена с дънки и тениска или маскировъчен суитчър, имам и два не малки татуса, очаквам парфюма малко или много да се върже със стила ми, а като гледам рекламата на Hypnotic Poison и направо се плаша  Joy

# 503
Парфюма и дрехите рядко имат допирни точки. Еклектиката създава напрежение и отваря съзнанието за неподозирани усещания.

# 504
  • Варна
И друго забравих да спомена.. Обикновено ходя облечена с дънки и тениска или маскировъчен суитчър, имам и два не малки татуса, очаквам парфюма малко или много да се върже със стила ми, а като гледам рекламата на Hypnotic Poison и направо се плаша  Joy

Обикновено ми е трудно да предложа парфюм на някого, когото не познавам и не взимам отношение, но като прочетох това, веднага си помислих, че много ще ти се върже на стила John Galliano. Особено на татусите  Peace

# 505
Mims* Hug
Ех, тъкмо се прибрах, явно пак ще се ходи до БЗ, дано да го има да го душна и него. Пръснах си на едната ръка Hypnotic Poison а на другата Black XS, на блотерчета Angel и Addict, като че ли Black XS най-много ми харесва от тях, но за сметка на това Ange ou Demon  май ми харесва още повече.. Ужас, голяма обърквация  Joy На крачка бях да го отнеса на момента! А и такава трайност като неговата не съм срещала досега, след 24 часа и 2 душа пак го усещам.

# 506
  • виртуално
Що ли ми трябваше да влизам в БЗ  ooooh!
сега палнах фитила
и трите Флори ми харесаха - уникално добри са, Гучи направо ме изненада
за първи път дори и туберозата ме плени
по моята класация са: Гардения, Тубероза и Магнолия
и първият го искам веднага  Crossing Arms

от другите новоизлезли - нищо ново под небето  Peace

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 14:46 от Рапунцел

# 507
  • София
За феновете на Ninfeo - ето тук е на добра цена
 http://www.lookfantastic.com/annick-goutal-ninfeo-mio-edt-50ml/10556383.html

# 508
Натали - чудесни и много интересни репортажи! Аз поглеждам и live streaming-а, но си е друго през свой човек.

А има ли лекциите записани? Искам да гледам за ирисите!  Laughing

Аз да се изкажа за дрехите и парфюмите. И аз не търся допирни точки, дори да искам не мога да намеря. Понякога съчетавам очевидното: например зелно и ефирно с Нинфео Мио, ама това са баналности, за които рядко се вдъхновявам.
Онзи ден изпробвах душ гела на Агент Провокатора. Хехееее голям кеф е да се къпеш с тази мръсна роза. Опаковаката е много готина и душ гела е розов.  Heart Eyes

# 509
Mims* Hug
Ех, тъкмо се прибрах, явно пак ще се ходи до БЗ, дано да го има да го душна и него. Пръснах си на едната ръка Hypnotic Poison а на другата Black XS, на блотерчета Angel и Addict, като че ли Black XS най-много ми харесва от тях, но за сметка на това Ange ou Demon  май ми харесва още повече.. Ужас, голяма обърквация  Joy На крачка бях да го отнеса на момента! А и такава трайност като неговата не съм срещала досега, след 24 часа и 2 душа пак го усещам.

Ронита, Ange ou Demon ужасно ще подхожда на стила ти.  Hug Но само класическата версия, а не Le Secret или L'Elixir.  Ако ти е харесал, вземай, страхотен е. На мен ми ухае на ликьор и пудра, някаква такава шантава комбинация, която го прави тъмен, мистичен и много женствен едновременно.

Midnight poison Dior също би ти отивал, но не знам дали обичаш подобни аромати - навява асоциации за камфор, евкалипт и билки, но всъщност е студена роза с пачули.

Общи условия

Активация на акаунт