Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 468
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
densi, не се и съмнявам! Значи не само аз го нося на топло...  Laughing

# 391
  • Чукарландия
Момичета, помогнете ми моля да си избера по-пролетен/летен аромат. Като ориентир харесвам много Narciso Rodriguez For Her ЕДТ, Insolence, L`Instant Magic Elixir, L'Instant Magique на Guerlain. Това ми е скромното гардеробче http://www.fragrantica.com/member/113283/# Моля препоръчайте ме хубав и запомнящ се пролетен аромат. Hug Hug Hug

Момичета, писали сте толкова много и толкова интересни неща, не мога да ви догоня, чета, чета и не смогвам. Ххаххах, може би бавно чета?!?  newsm78

Силви, направо ми отвинти шайбата с описанието на М7. А на мен ми потреперват мартинките, когато ММ е с Encre Noire Lalique for men. luvbed

Cesari/ Olia, според мен и за мен, Passenger for Women S.T. Dupont е много подходящ и свеж пролетно-летен мирис, при това доста траен. А вчера пръснах на блотер Donna Trussardi 2011, не зная на кожа как ще се държи и ще бъде ли толкова прелъстително, изкушаващо нежен, но определено ще си го закупя, а между другото много яко съм си го заплюла, пу, пу, пу, за мен! smile3534

Гледах описанието на Halle Halle Berry във Фрагрантика, никаква смокиня не описват да има в него?!? Или нещо е пропуснато, което е малко вероятно.

ПП Да попитам, някой знае ли нещо за Този парфюм на Trussardi?

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 00:55 от BBeLLa

# 392
  • при морето
Днес носих мноооого Коромандел на кожа. Пожъна невероятен успех. Mr. Green
Kolko много,Денси?Той е парфюм,който никога не стига.
 Thinking

# 393
  • при морето
Този Фрапин наистина създава асоциация за алкохол. Аз не мога да го нося и по други причини, но една от тях е, че не искам хората около мене да мислят, че съм цапнала едно преди да изляза  Simple Smile Simple Smile  

Пробвах най-новия на Comme des Garsons 2011 пак днес, този в странната бутилка. Ами обичам да експериментирам, да пробвам нови аромати, но някои са просто за фън,  за коментиране с приятел, и имам чувството, че не са създадени за носене. Този е от тях. Говорейки за асоциации, машинно масло си представям да мирише така. Много е индустриален.

Аз го пробвах  още преди да се появи на пазара...за което сорри Laughing..Мнение,мисля писах.Ето пак ,по бегъл спомен-далечен,труден.Аромат,който те кара да се чувстваш далечен,нежелан,необичан.

Много по-хубав от Двойката.Мое мнение.

# 394
  • София
Як класически кожен шипър. От най-добрите.

# 395
Днес носих мноооого Коромандел на кожа. Пожъна невероятен успех. Mr. Green
Kolko много,Денси?Той е парфюм,който никога не стига.
 Thinking
Като за мен си беше бая да ти кажа. Whistling

# 396
Як класически кожен шипър. От най-добрите.

При мен не се отваря линка...Кой е?

Аз мисля, че следващия който ще си закупя са Перлите на Lalique - направо ме изяжда любопитството как ухае този парфюм, такива определения четох за него.

Новото Трусарди и на мен ми допадна, но не ме плени, ще си чака реда, ако му дойде.
Сега ще ми дойде отливка от Rochas Absolu  Party и ако ми допадне, заедно с перлите са следващата ми покупка.
Мъжът ми ще припадне вече - не ме е виждал в такава светлина, и все още не го разбира  Confused

# 397
  • София
Този. Според мен не е за на сляпо.  Peace

# 398
Ох, кой дявол ме накара да вляза в темата? Mr. Green
Чета и препрочитам и не спирам да се дивя на невероятните ви описания.
Кажете, мили дами, откъде най-изгодно мога да се снабдя с Коромандел на Шанел? Flutter
Може и на лични! Hug

# 399
От бутик на Шанел в чужбина или от Ибей, но за съжаление единството лошо нещо на този парфюм е, че не е никак изгоден.
Продава се в 200 мл. бутилка и на някои места и в 50 мл., но тя се намира много трудно. 200 мл струват 200 паунда, долара или евро в различните държави.

# 400
От бутик на Шанел в чужбина или от Ибей, но за съжаление единството лошо нещо на този парфюм е, че не е никак изгоден.
Продава се в 200 мл. бутилка и на някои места и в 50 мл., но тя се намира много трудно. 200 мл струват 200 паунда, долара или евро в различните държави.
Благодаря ти!  bouquet
200 мл. ме разбиха. Shocked

# 401
  • София
Похвал, похвал ..
   Heart Eyes Heart Eyes

# 402
  • Пловдив
Ехааа, честито  - като кралица трябва да се чувстваш сега Simple Smilebouquet Two Hearts

# 403
  • София
Courage-че,
ама не само похвал, похвал! Ако може и описание.

П.П. Похвал и от мен. Имам си Филосикос.

# 404
  • на терасата
Понеже напоследък разговорите се въртят около ниш-парфюмерията и ексклузиви, достъпът до които е по-труден и могат да се тестват по-трудно, предлагам да има в темата анкета (списък) за хубавите, според вас, пролетни-летни парфюми, които си заслужава да се тестват и могат да се намерят лесно за проба в парфюмериите. Сега е началото на сезона на по-леките парфюми и ми се струва, че ще бъде полезно. Парфюмната индустрия бълва нови и нови аромати и е трудно да се ориентира човек в това море.

Общи условия

Активация на акаунт