Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусиите за парфюми във форума?
Какви са някои от асоциациите, които участниците правят с определени парфюми?
Кои парфюми са споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусиите за парфюми във форума?
-
Какви са някои от асоциациите, които участниците правят с определени парфюми?
Участниците правят различни асоциации с определени парфюми. Например, за L'Art de Gucci те свързват аромата със „свещена любов“, за Eau de Star - с „гнили, развалени плодове“, за Habaniita - със „стара, опушена кръчма от 19-ти век с огнище и знойни кръчмарки“ и за Hypnotic Poison - с "кирпичени тухли". Тези асоциации са лични впечатления на участниците, които се опитват да представят аромата на парфюмите чрез думи и изрази, които ги свързват с определени образи или усещания.
-
Кои парфюми са споменати в дискусията?
В дискусията се споменават различни парфюми, като някои от тях включват Black Orchid, L'Instant Guerlain EDP, Niky de Saint Phalle, Eau Sauvage CD, Habitant Pure Perfume (PP), Philosykos, Elixir des Merveilles , Feminité du Bois, Vanille Noire du Mexique и Shaïlar Parfum Initial. Участниците споделят своите впечатления и асоциации с тези парфюми, което обогатява дискусията с разнообразие от марки и аромати.
-
Какви са асоциациите с аромата на Уоманити?
-
Какви са асоциациите с аромата на Coromandel?
Не се заяждам , но тук се толерират глупости на моменти а това че съм написала две думи те кара да триеш.Недей издребнява толкова.Големи хора сме. Не склонявам никой към покупко-продажби нито към безогледно купуване от сайтове , не правя реклама , какво точно наруших
ок няма да давам повече обяви за да са спокойни тези които траябва.Между другото защо редовна е подчертано , това лошо ли е?

, и в други форуми попаднах на дами, които пишат, че така тествали новите си придобивки, та ми стана интересно и на мен.
, той остави най-голямо петно.
). Все по-малко кръв тече в парфюма ми. Вече махам иглата, преди да пробвам. Но пък успявам да си пръсна в окото
(казах ли за акъла?).
Брат ми ме подуши тогава и каза,че е много хубав.Наистина,чуден ветивер
А това предизвиква респект. И аз живея в малък град и ме познават отдалеч. Чест контингент съм и съм много капризна, а парфюмерийката ни е колкото РЕП за вестници. Случвало се е да вляза и да заявя, че съм излязла без парфюм и съм отбила да се парфюмирам с нещо - което е бяла лъжа, аз съм тръгнала да тествам нещо определено, но казано право в очите - заявено директно - не оставя никаква пролука да ме гледат нацупено. Слисват се от нахалството ми просто и а са рекли нещо да ме апострофират, а съм ги забила на място : "ееее, вие да не очаквате да ви оставя авантата на вас." Подготвила съм си пет париращи шпаги, но не ми се е налагало. Имам чувството, че дори тайно ми завиждат колко ясно си артикулирам желанията. Но ми отне време да зауча ролята и да я играя достоверно. Помага ми много искреното вътрешно убеждение, че ще купя все пак парфюм, който намирам за прекрасен. Друг е въпросът откъде. От местния РЕП съм купила цифром и словом два парфюма, което не ми пречи да се държа като ВИП клиента им за годината. Налага се, ако искам да съм полезна на себе си.