Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 814
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, моля за съвет! Praynig
Искам да си избера нов парфюм и се колебая между следните 3:
1. JACOMO It's Me For Her
2. Jacomo For Her
3.Sunkissed Glow Jennifer Lopez for women

Не заради друго, ами това има в ДМ, за където мога да оползотворя ваучерите Rolling Eyes. Лошото е че повечето нямат тестери и това ме затруднява допълнително.
Харесвам леки цветни аромати като Плежър на ЕЛ, Булгари Кристалин-а, Томи Гърл (него нося в момента) такива леки приятни аромати. Имах Стил-а на ДжЛо и беше супер, супер силен и траен. Ако и този е така, да знам. Wink
Въобще, дайте някакви впечатления!

# 706
Ако може до ми помогнете относно шишенцето на Sensi  Praynig
Интересува ме отстрани матирано ли е или прозрачно?

отстрани и дъното са матирани
капачката също не е гланц, а е някак на матиращи хоризонтални черти
отгоре е доста по-гланцова макар и не съвсем блестяща

# 707
  • София
bubanka Много благодаря!  Hug

# 708
Момичета, моля за съвет! Praynig
Искам да си избера нов парфюм и се колебая между следните 3:
1. JACOMO It's Me For Her
2. Jacomo For Her
3.Sunkissed Glow Jennifer Lopez for women

Не заради друго, ами това има в ДМ, за където мога да оползотворя ваучерите Rolling Eyes. Лошото е че повечето нямат тестери и това ме затруднява допълнително.
Моят съвет е, да не купуваш някой парфюм, само защото трябва да купиш нещо. От тези трите, които си показала, познавам само средният Jacomo for Her Jacomo и аз лично никак не го харесвам. Прочети във Фрагрантика отзивите за него. Както и за другия It's Me For Her Jacomo и за Sunkissed Glow Jennifer Lopez.

# 709
  • Варна
Не успях да мина през Гиза (непредвидени обстоятелства  Tired). Който си е поръчал, със сигурност ще установи приликите и разликите преди мен.

Бижу, честита ти радост!

# 710
След цял ден мирисане на ръце и ръкави съм сигурна, че много искам Aqua Allegoria Herba Fresca и Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua. И двата са толкова енергезиращи и охлаждащи-идеални за лято. И противно на очакванията ми In Rose е повече свежи цветя с много хладна мента, отколкото роза.Натали хубаво си е написала Кайпириня (която много употребявам -  морско време Mr. Green ) , ама кой да повярва.
Проблем обаче ще е с Алегорията- няма я Praynig А така я искам Blush Ако някой я види някъде- да свирка  Whistling

# 711
Днес душнах и се напръсках с Givenchy - Ange ou Demon Le Secret EDP
Още ми е на кожата и невероятно ми отива.......!!!!
Чудя се между него и marry me.....?  Или Chloe EDP ?.....Много съм разтроена........

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 19:11 от liliag

# 712
kovatcheva, благодаря Hug

Аз четох, че сега с новото шишенце и аромата бил различен, както и трайността. От проба в Сефора не ми се стори различен, за трайността пък нищо не мога да кажа.
Те Диор напоследък какво им става...само променят шишета, имена, формули ooooh!
От една седмица съм пак на вълна Hypnotic Poison (след двугодишна пауза) и само него нося

# 713
Проблем обаче ще е с Алегорията- няма я Praynig А така я искам Blush Ако някой я види някъде- да свирка  Whistling
в и бей я има. Тук гледам, че са я направили от редовната им колекция наред с още някои алегории. Странно, че в БГ я няма..

# 714
Готина парфюмна среща и много пробвани аромати. Hug  bouquet

Колегите страшно харесаха как ми стои Fille en Aiguilles Serge Lutens. Мирисаха го и отнесе много коментари, сравнения и пръскания.

# 715
kopche, имам Sunkissed Glow и е много готин и траен летен аромат.
Ухае на ананас, грейпфрут и сандалово дърво. Много сочен и тропически аромат!

# 716
Готина парфюмна среща и много пробвани аромати. Hug  bouquet

..

много приятна среща и много образователна за мен

и автограф си имам вечеее

# 717
момичета,някъде в Пловдив мога ли да открия парфюми на Том Форд?

# 718
  • София
Бях подарила Jelsomino Nobile на една булка и много се радвам че и за други има такива сватбени асоциации. Той не е засенчващ и е безопасен, но си има жасминената хубост, а и сега е идеалното му време - през лятото става много плодов и притъпен.

# 719
  • Пловдив
 Peace Прекрасен е наистина, личи си че е класен парфюм. Аз ще пръскам от едно виалче и се надявам да си го закупя..някой ден Wink))тъй като е един от многото в списъка...

Аз ходя да тропкам едни хорца няколко пъти в седмицата, със всякакви аромати съм била, вкл. Womanity няколко пъти /снощи пак бях с него и като че ли ми се стори, че 1-2 момичета умишлено се пуснаха от мен, но дали беше за това  newsm78  Joy Joy Joy (аз през деня в умуване на това,което ви бях питала се  бях напръскала на 5-6 места с още няколко парфюма..., но сестра ми която също идва с мен не ми направи забележка за неприятен аромат) Mr. Green

пп. Атти - нямам търпение да видя каква ще е новата тема Simple Smile)))) , още малко остана !

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 09:29 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт