Отговори
# 120
Пепинче, от ферофолгамма-та колко хапчета пиеш? Аз пия по едно, дано и при мен се вдигне желязото Praynig
Аз магнерота го намалих и от една седмица съм на едно хапче (бях на две) и се чувствам много добре, ако недай си боже усетя че се наложи ще го увелича  Wink
Честито, че си се спряла на  количка, аз съм в голяма дилема  newsm78. Днес съм запалена по Бертони Плазма, утре може да имам ново увлечение Joy. Много ми е трудно. А тази Еспиро Вектор вчера я видах в един магазин и наистина е тежка, май 13 кг беше, но пък е надеждна  Peace То Плазмата на Бертони също е 13кг, ако си взема такава тежка ще гледам да заякна още от сега в ръцете  Laughing. А и много е важно да можеш също и в асансьор да я побираш, ако нямате товарен, вземи размерите на асансьора преди да я купиш  Wink

# 121
Добро утро, пиленца Sunglasses Сменихте ли часовниците  news08
 Започвам с почерпка за рожденния ден на баща ми- да ми е жив и здрав Hug

Мама Рая, честит ти рожденник и на теб Hug Да е здрав и палав и да успява във всичко  Heart Eyes ПОмня,че още някой имаше рожден ден  newsm78 Да сте здрави и весело да си прекарате Flutter
Аз вчера не можах да стигна до компа, защото си направихме съботен пикник и беше много весело Laughing А днес ще сме на рожден ден Party
Srcs, aз този четвъртък бях по света и у нас, но не ми звъняха за час и аз си помислих,че може да нямаме Thinking Всъщност миналия петък май имах 2 пропуснати повиквания от непознат номер newsm78 Ще им звънна, въпреки, че и тази седмица ще пропусна Rolling Eyes
Бамбукита, аз пия 2 по 1 ферофолгама на ден, дано да помогне за хемоглобина. Да ви питам- при нисък хемоглобин през колко време си пускате кръвни изследвания?
Пепина Hug, нищо , мила, някой друг път ще се видим Wink Към 17часа ние трябва да сме в Шумен, но ще имаме път пак, така че само да сме здрави Wink
Павлина, хайде бързо да оздравеете Hug
Обсъждате вече по- активно количките гледам- моите фаворити вече са 3-4 и сигурно до края може да станат и 5-6,7,8... Laughing  НО за сметка на това избрахме на баткото легло, по-точно той си го избра  Flutter Много е щастлив Sunglasses
Толкова от мен момичета, хубав неделен ден, на всички празнуващи- весел празник, отивам да сложа закуската на гладните ми мъже Laughing

# 122
Мили мами,

Наш Алекс днес става на 4 годинки! Тъй като се мъчих, мъчих и нещо не се справих с урл-то, а може и въобще да го няма, ви копирам линка на нашата торта! Пожелавам на всички момичета да ви се сбъдне най-съкровенната мечта. Водени от този стремеж се моля да намираме силите да възпитаваме и отглеждаме едни добри и умни деца, които да растат в здрави и щастливи семейства. Стига вече агресия, стига грозотия! Много любов и красота!

http://www.skylinecakes.com/cake/p2-9-0.html#/torta88

# 123
Тери, да ти е жив и здрав таткото. Както е отгледал такава хубава дъщеря, сега да се радва на своите внуци, кои налице, кои чакани! Хубав празник на цялото семейство!

# 124
Добро утро милички!
Териии слава богу че си ти с тази прекрасна почерпка да ми напомниш да сменя часа, вече бях забравила  Laughing  Hug Да ти е жив и здрав таткото и много да те радва мила  Hug
Бамбуче ферофолгамата я пия само по едно! А за количката наистина се надявам да е удобна, и да ти кажа не съм много сигурна дали тя ще остане, знае ли човек може да харесам нещо по-добро!  Laughing
Рая честит ти рожденник и на теб миличка, да расте в много любов и хармония, много да помага на мама и да бъде добро дете все така  Hug
Отивам при мама, че ми е обещала да ми прави палачинки  Joy

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 09:16 от pepina_79

# 125
Ох как забравих  ooooh!- момичета честит ви и празник Благовещение, един от най-хубавите християнски празници! Деня, в който ангела прошепва на Дева Мария че ще зачене!  Да са ни живи и здрави и именниците! Днес се смята, че е хубаво да се хапне нещо зелено - лапад, коприва, спанак, за да потече свежа кръв в тялото на човек!

# 126
Добро утро!
Тери, Мама Рая, да са ви живи и здрави рожденниците!
Мама Рая, много хубава торта си имате.

# 127
Здравейте, момичета! Честито Благовещение!
Тери, Мама Рая, да са ви живи и здрави рождениците, много да ви радват!
Колкото до количката Еспиро Атлантик направо се влюбих в нея,  страхотна е!
Приятен ден!

# 128
Добро утро и от мен Simple Smile
Рая, да ти е живо и здраво момченцето! Не се и съмнявам, че ще бъде добро и умно дете  Hug Тортата е страхотна, направо да ти е жал да я срежеш...

Мили маминки за мен утрото беше неприятно- повръщах жлъчка и имаше и кървави следи... възможно ли е да съм си наранила гърлото при силните напъни ( едва не изпуснах в гащите) Embarassed?
С тази бременност си отповръщах като за 9 живота напред... а тъкмо се бях успокоила, че няма повече. Ама да ми е живо и здраво синчето, ще търпя:)
 Хубав ден на всички!

# 129
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро, момичета!
Честит празник! Бог да е с нас и Богородица да ни закриля!
Честито и на всички, които имат рожденици днес! Да са ви живи и здрави и да ви е весел празника!
Лек ден, макар и не толкова слънчев...

# 130
Здравейте и от мами!
Честито на всички рожденици -да са ви живи и здрави,късмет и щастие!
Днес за първи път от 2 месеца съм спала цели 8ч newsm44.Навън времето е страхотно и ще го използваме за разходка извън града newsm44.Хубав и слънчев ден на всички мами с по-малко болежки и повече усмивки!

# 131
Добро утро !
ЧРД на мама Рая !Да расте здрав и щастлив -с безоблачно детство и добър батко !Весел празник !
Тери ,честито и на баща ти -да е здрав и помага за внуците  Wink!
И аз си спомням ,че още някой беше казал ,че е рожденник -да е жив и здрав !
А под какъв хемоглобин изписват желязо ? И моят е спаднал та във вторник съм в очакване .
На мен пък на единия крак такава разширена вена ми е изкочила чак ме плаши -някой знае ли какво мога да направя  newsm78?Ще попитам и за нея -дано не забравя .
И аз днес съм запланувала разходка в парка дано не ми мине котка път .Отдавна детето ме врънка да кара ролери -а само там що годе има условия .Малко ми е далеко ,но няма как .
Катя о м и Кандидат мама какви са ви стойностите на хормоните -в норма ли са ?И ако да изписват ли ви лекарства?И ендокриноложката трябва да посетя .
Лек ден момичета -използвайте днес да се разходите ,че от утре го дават захлаждане .
И да хапнем нещо зеленичко викате а Simple Smile?
Антония да ти мине скоро повръщането ти желая .

# 132
Здравейте честит празник и от мен.   bouquetДа са живи и здрави рожденниците пожелавам им всичко което си пожелаят да им се сбъдне.  HugДа ви почерпя и аз със една голяяяма почерпка нещо и аз не можах да се спаравя със качването на снимки(за което моля да ме извините)  Embarassed.Днес имам чувството че работя в телефонна централа,което много ме радва.Мъжът ми  казва щом не са те забравили е добре. Peace Hug

# 133
  • София
Здравейте и честит празник !:)

Аз се записах в началото, от тогава се опитвам да следя темите, но сте много бързи:)
Нещо от работа и бъдещ батко на 3 години който се опитва да тръгне на градина - с всички драми и болести покрай това - не ми остава време да ровя много из нет-а.

Може да не броите към отбора на очакващите момчета - пъро ни бяха казали момиче - родата беше във възтрог, но след 3 дни твърдо казаха момче. Май само аз и таткото нямахме претенции за пола
Иначе при мен всичко е в реда на нормалното - с контракции, ниско желязо и тнт но така ис беше и първата бременнност. Чакам да стане май месец  - планирам да си взема седмица-две преди да ми започне майчинството и от началото на май да почивам и да се подготвяме за второто бебче
Пожелавам ви един прекрасен слънчев ден  Hug

# 134
Добро утро, честит празник – Благовещение!

_Тери_, честит рожден ден на татко ти! Да е жив и здрав, много щастлив баща и дядо и много да помага!   bouquet

мама Рая, да ви е жив и здрав рожденика! Много да ви радва и да има едно прекрасно детство! Тортата е страхотнa! Пожелавам ви много хубав празник днес!

Аз отивам да закуся и после на една хубава разходка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт