Отговори
# 135
Тери, Мама Рая,честити ви рожденници!Здраве ,щастие и късмет на всички. bdbaloni

# 136
Добро утро и от мен . Станах в 8:30 , обаче пих кафе , четох ви и от около 1 час се забавлявам на скайпа с моята прекрасна племенница , която скоро става на 9м и е страшна щурачка Simple Smile Та , Честит празник на _Тери_ и мама Рая . Да са ви живи и здрави рождениците и много , много да ви радват  Hug . Да ви кажа мами , вчера си разглеждах колички и попаднах на една ( без да й виждам цената обаче ) и се влюбих . Ииииии после разочарованието - 1 000 евро  Shocked Shocked Shocked !!!!! Тия хора са луди бе . За тия пари кола мога да си купя  Shocked . А въпросната количка : http://www.i-move.chicco.com/it/home.asp  Hug

# 137
Добро утро, юлски мами и честито Благовещение!

_Тери_, честит ти рожденник! Да ти е жив, здрав и много щастлив дядо!

Мама Рая, честит рожденник и на теб! Най-вече ти пожелавам да бъде здрав, много щастлив и колкото повече расте, токова повече да ви радва!

Хува и слънчев ден пожелавам на всички!!! Kissing Heart

# 138
Честито Благовещение, маминки!
Всички ние носим по една а някои от нас и по две благи вести в коремчетата! Да им се радваме с една здрава и приятна бременност и Богородица да ни закриля!

Мама рая, Тери, честити ви рожденници, да са ви живи и здрави и все хубави новини да ви носят в духа на днешния празник. Hug

Аз не съм писала цяла седмица, но имам оправдание - първият етап от ремонта приключи. Сега чакаме новата спялня до края на другата седмица. Нямам търпение да се ширя на 180см Laughing А, днес мъжлето ме събуди с пържени филийки и много ме изглези Grinning.

Антония, пробвай със запарка от пресен магданоз. Пие се по супена лъжичка начесто. Дано бързо да отмине това неразположение.

Момичета, аз отдавна се боря с ниския хемоглобин, защото когато са две бебчетата го дърпат по-бързо. На мен ферофолгамата ми е слаба (35мг) и пия Сорбифер (100мг), макар че много ми дразни стомаха.

Хубав следобед, сладурки. Отивам да се боядисам и да си направя една супичка от коприва! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
  • в сърцето на моето Слънце
ell7, в момента ТСХ ми е 0,7, а ФТ4 около 20. Д-р Начев иска ТСХ през бременността да се движи около 1, не повече. Поддържам това ниво с 100мг л-тироксин. Сега ми предстои намаляване на дозата, понеже л-тироксина си има зимна и лятна дозировка. Иначе дозата ми е толкова висока, понеже аз съм доста тежичка, а доктора я изчислява спооред килограмите.
За анемията - на мен при хемоглобин 109 д-р Сигридов ми включи Сорбифер - 2*1 за 20дни, но аз съм с близнаци. Вярно Сорбифера ужасно дразни стомаха, но веднага след спирането му нещата си дойдоха на место. За 20 дни вдигнах от 109 на 115 и сега не пия нищо. Имайте в предвид, че червеното цвекло много помага. Аз го пия на сок, но може и на салатка.
Направих разходката за днес, малко кратка, но милото е на работа и сама не ми се мотаеше повече. По-късно с някой приятелче може още веднъж да се размърдам. Wink

# 140
  • София
Честито Благовещение,милички Hug

Честити рожденници на Рая и на Тери  bouquet

Днес уж щеше да вали,а тук в София едно слънчице е пекнало Laughing.Не съм излизала още,но чакам мъжете ми да се върнат от плуване да ме вземат и да се поразходим малко.

Снощи имах кошмарна нощ.От 2-3 дена имам някаква странна кашлица,не мога да разбера какво е това чудо.Не ме боли гърло,нямам и хрема и се чувствам отлично,само тази кашлица от нищото от време на време newsm78.Сега пия Стодал 2 пъти на ден,ама не виждам ефект Crossing Arms
И като ме почнаха едни ужасни киселини снощи,никога не съм имала такива болезнени коселини,та като ми възбудиха кашлицата-цяла нощ не можах да спя  Tired

Моя хемоглобин е 116.Доста е паднал от началото,беше 130,но доки каза,че за бременна е напълно нормален.Дано е така и не пада повече Praynig

Хубав,слънчев и усмихнат ден ви желая Heart Eyes

Леле,момичета,ЮНКИТЕ вече си имат 4 бебенца-две двойки близначета са се родили вече.Да са живи и здрави Praynig

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 13:24 от Ками

# 141
Здравейте хубави момичета!   bouquet

Минавам на бързо само да честитя на всички ви, днешният голям празник!

Имаме и рожденици...

_Тери_, честит ти рожденик. Да е жив и здрав и дълги години да е до теб и да те подкрепя. Hug

Мама Рая, честит ти рожденик и на теб! Да пoрасне голям и силен, умен и галантен кавалер Heart Eyes

Бягам да мързелувам и да гледам филмче и бързам, че милото нервничи вече Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 17:07 от srcs

# 142
здравейте мами
На 25 март се чества БЛАГОВЕЩЕНИЕ.

Благовест е български вариант на гръцкото име Евангел, което означава блага вест.

Празнуват Благовест, Благо, Благой, Блаже, Блага, Благовеста, Блага, Вангел, Ванго, Евангелина, Ванга.

Каквото правиш на Благовещение, това ще правиш през цялата година. Затова на Благовец се яде, празнува, броят се пари.

На Благовец трябва да си облечете новите дрехи и в джобовете да имате пари.

На Благовещение не се работи нищо.

На Благовец на трапезата трябва да има задължително и риба.

Честито на празнуващите

# 143
  • на брега на морето
Честито Благовещение на всички!  bouquet
Честити рожденици на Тери и мама Рая! Много здраве, щастие и късмет! newsm59

# 144
  • Някъде там край морето
Честити празник Благовешение на всички, мили момичета.
Много рожденници днес бре. Моята скъпа мама също празнува днес. Да са ни живи и здрави и дълги години да ни радват.  nbirthday
По стар обичай днес се изчистват къщите, изнасят се и се запалват всички боклуци, като се смята, че така се прогонва злото от домовете. И ние с мъжо днес спазихме традицията. Е, не палехме огньове, да не ни обявят за откачени съседите де  Joy Но поне си вкарах малко къщата в ред, че през седмицата се връщам като парцал от работа. Успяхме да си направим и една хубава разходка преди да завали при нас. А довечера мислим да си спретнем малка почерпка, въпреки че рожденничката не е с нас.

# 145
Рая Hug,Честит рожден ден на твоето момче,родено на тоя толкова свят ден!Да ви е жив и здрав и все такова лъчезарно дете!Весел празник!

Тери Hug,да е жив и здрав твоя баща,да се радва на пълна къща с деца и внуци,които да му пълнят душата!

И ние в къщи в последните няколко дни сме на вълна празници-покрай рождения ден на малката ни сладурана-всеки ден по нещо имаше май Grinning,направихме вчера и детското парти,тя-щастливааа...  Grinning
А днес направихме страхотна разходка с приятелско сем-во,с децата,тук в едно близко китно местенце,че и хапнахме на открито в една механичка,че и слънце ни напече,че и децата поиграха...

# 146
Здравейте, мили мами. Чета Ви още от началото, когато все още тръпнех в очакване на  EFP  и съпреживявам заедно с вас радостите и тревогите на всички ни.  Аз съм на 27 години, първа бременност и очакваме нашата малка госпожица. Терминът ми е на 05.07. Ще се радвам ако ме приемете във вашата групичка и ме добавите на първа страница. Благодаря Ви! Пожелавам на всички ви само хубави емоции до Юли месец, а тогава едни здрави и пухкави бебоци  Wink

# 147
  • Някъде там край морето
Здравей Буба  Hug Аз също  скоро реших да се включа да пиша след като месеци наред само четях и съпреживявах вълненията на всички момичета. Успех към финала с най-сладкото и пухкаво раче:)
Ние, между другото  успяхме с опитите за бебе чак на 5-ти месец и през юли мъжа ми беше сигурен, че бебчо е станал защото много искаше да е неговата зодия (овен). Но когато ноември разбрахме, че съм бременна и се измайтапих "Виждаш ли? Бебо чакаше толкова време да се появи, защото искаше да е рак като мен."  Laughing
Сега като ви чета виждам, че доста момичета са с нисък хемоглобин. Аз бях така още преди да забременея. Бях казала и на ЛЛ, че в семейството имаме таласемия, но тя по никакъв начин не го отрази като факт. Сега пия едни хапчета желязо и др седмица ще пускам отново кръвни изследвания. Но какви могат да са опасностите от нисък хемоглобих и евентуални анемия? Ан не съм много наясно  newsm78

# 148
Добре дошла Буба_84, радвам се че още едно майче се присъединява към моя термин! Леко бременеене и здраво бебче на финала!

# 149
Здравейте коремчета
Честито благовещение на всички, един от най-хубавите християнски празници!   bouquet
Честити рожденици на Тери и на Кандидат Мама, да са ви живи и здрави и много прекрасни мигове да преживеете заедно.  nbirthday
Честит рожден ден и на Snej_83. Прекрасна бременност и най-сладкото бебче през юли!  newsm59
И аз да почерпя, защото и моята прекрасна майка днес има рожден ден и то юбилей!

ell7  аз забременях с високи стойности 7,17, но сега отдавна са ми в норма (последния път миналата седмица беше 0.06), още на първия месец след като ми коригираха дозата се регулира ТСХ-то, сега даже ми е под реф граници, но продължавам да си пия хапчетата. Съвсем малко ми намали дозата Начев. И моята доза е 100 мг сега, преди бях на 112,5.
За желязото момичета, аз пия само чай от коприва. Варя си сутринта и на три пъти през деня го изпивам. Ще видим следващия път как ще ми е хемоглобина.
Sarah Lou благодарение на мъжлето и ние днес сме спазили традицията  Embarassed. Не знаех за нея, но така се получи. Дори успях да наредя гардероба, пак с негова помощ. Голяма драма с дрехите  Crazy. Бях си купила някакви дрешки, но сега се стопли и вече ми е топло с тях, ще трябва да си купувам за по-топлото време нови.
Buba_84 добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт