Отговори
# 150
Маменца, ще се радвам ако някоя от вас ме добари в групичката ви във фейсбук. Името ми е Neli Tomova на латиница. Снимката ми е възможно най-ухилената с дълга черна коса, т.като има доста акаунти с това име.

Кандидат мама, аз също съм при Сигридов с близнаци. При мен също Сорбифера 2*1 вдигна хемоглобина от 106 на 121 за 20-тина дни, но като го спрях след 10 дена пак започна да пада. Сега пак го почнах само че по едно сутрин.

Hug Hug Hug

# 151
Благодаря ви за отговорите момичета .При мен не са били извън граници обаче ми обясни д-р че трябвало tsh да е на долна граница а т4 на горна защо незнам.Та ми изписа 25 мг ,но сега изобщо не са ми се променили резултатите след 30 дена.
Катя, а чаят от коприва от аптеката ли е или имаш изсушен newsm78.
Добре дошла на новата мама.

# 152
Buba_84- добре дошла при нас и само с хубави новини да ни радваш от сега нататък! Моя термин също е на 5-ти  Hug
ЧРД и на останалите рожденици ( освен  на малкия Алекс) newsm59
nelinadg- благодаря за съвета, ако пак се върне всекиденвното повръщане ще пробвам Simple Smile

# 153
Здравейте,мами!Аз ходих на фетална ехокардиография в сряда и доктора каза,че всичко е наред newsm44 Не мога да ви опиша колко съм щастлива Grinning Моят хемоглобин също е паднал и в понеделник ще видим докторката какво ще каже.Аз още не съм правила основно почистване у нас,но от 1.04 излизам болнични, вече няма да работя и ще вкарам къщата в ред.Ще се кача и на тавана,за да видя какви дрехи имам останали от баткото,че то аз повечето ги раздадох,ще си направя списък и ще започна малко по малко да купувам това-онова.
Честит Рожден Ден на всички празнуващи!  bouquet

# 154
  • Sofia
Рая много здрав да е малкия Алекс, много радост и усмивки да носи на всички, които го обичате и да бъде един прекрасен батко! Щастливо детство пожелавам.
Тери да е жив и здрав баща ти и да се радва много на бъдещия внук и много да помага!!!
Не съм ви чела, защото събота и неделя съм на курс, а и днес използвахме до обяд хубавото време да насадя лилиуми и гладиоли в градината, както и подправки! Аз отивам да ви чета!
Приятна и емоционална вечер ви пожелавам! Hug Hug Hug

# 155
Здравейте, момичета,

Благодаря на всички ви за пожеланията. Без да ви познавам лице в лице, ви чувствам много близки и много се радвам, че намерих такива приятели сред вас.

Много съм щастлива. Днес имахме най-страхотният рожден ден. Алекс за първи път се отпусна от самото начало и игра в клуба без да води за ръка мен или татко си. Разбира се прибрахме се с поразбит нос, одран врат и гърдички и доста синки - ама играха като обезумели. Сега вече е легнал и след малко ще се хоризонтирам и аз. За първи път правим рождения ден с децата, с които е израснал по градинките. Досега винаги празнувахме в къщи и като дойдат всичките баби и сестри - само моите са три, и то къщичката ни става като дядовата ръкавичка. Подаръци, цветя, чудесни емоции и разбира се, за сетен път се убедих, че имам най-страхотният мъж до себе си и най-доброто дете.

Благовещение е празник и на майката! Така че, мили момичета, настоящи и бъдещи мами, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ГОРДИ МАМИ!

Пепи, мила, мен всяка вечер ме боли между краката, кога повече, кога по-малко. Някой път ми пулсира - но предполагам, че това е от капилярите. Все пак връзки, натежаване, преумора. Обаче на сутринта съм като нова. Да ти призная като ме заболи ходя някак много странно - ако някой чужд ме види, кой знае какво ще си помисли  Shocked

Тери, и ние вече не правим покупка без да се консултираме с младежа. От доста време не иска да носи обувки, които не си е избрал, за дрешките е по-компромисен, но е голяма кипра де. Те вече порасват и искат да се чува и тяхната дума иначе, както казва малкия, ще те ошамаря ама мъничко и ще те направя нова мама. Laughing

Буба84, добре дошла сред нас, леко бременеене и здраво бебче на лято!

Кате, честит празник и във вашето семейство! Да ти е здрава милата майчица. Да я пазите и да я обичате много!

Отивам да уталожа малко емоциите и дано бебка спи заедно с мен, че днес много я превъзбудихме!

Лека нощ и приятни сънища, коремчета!

# 156
  • София
loritta мислех си за теб! Много се радвам, че всичко е наред!  Hug

# 157
Добро утро!
Мама Рая, на патерица - честит рожденик! Да ти е жив и здрав, много да те радва и да бъде най-добрият батко!
Тери, и твоят баща да е жив и здрав.
Кате, честит юбилей и на майка ти. Да е жива, здрава, щастлива и горда баба!
Ками, честно казано и моята кашлица започна така - 4 дни само кашлица, предимно нощем, но аз не се спрях и организмът ми явно реши да ме спре и започна и силна хрема. Моята лекарка ми изписа Проспан. Вземи мерки, защото за още имам остатъчна кашлица и хрема, а започна още на 15.03.
Celika, като ходя на йога, ни казаха, че всички обърнати пози са много полезни за кръвообращението. Ако не си правила скоро свещ, е добре да я направиш до стената, така че краката ти да се опират на нея. Не е опасно за бебето!
Буба84, добре дошла! Лека бременност и прекрасен финал!
 Пожелавам ви усмихнат ден!

# 158
  HugДобро утро момичета.След вчерашния ми рожден ден снощи не можах да спя от болка  Whistling,случвало ли ви се е да ви боли точно под гърдите костта.Интересното е че на която страна се обърна от нея ме боли.Единствено седнала и права не ме боли.Аз така и спах седнала.   Thinking

# 159
Добро утро!
Buba_84 добре дошла и лека бременност!
loritta Браво! Много хубаво, че всичко е наред! Нека така да бъде до края на бременността.
Приятен ден!

# 160
Добро утро!
Sunny29, благодаря за успокоението и разясненията. Много се надявам поне като изляза пак в отпуск да ми остава време за йога.
Sarah Lou, хемоглобина е добре да не е много нисък, за да не се налага евентуално да ти преливат кръв при секцио например. Нещо такова.

# 161
Добро утро мамчета , не съм влизала тези дни, защото беше топло и не съм се прибирала, разходки, разходки  Whistling
Вързахме си мартеничките на цъфнало дърво и такаааа Party
Пролетта е любимия ми сезон ,разтапям се от кеф  Heart Eyes

Още съм на закуската  Grinning
Заповядайте и вие  Hug

# 162
Добро утро и от нас ! Доста сте били активни през тези дни даже и нова темичка си имаме
 Аз все още се чувствам на 350 км от София Много добре ни се отрази промяната Даже се сдобих с нова придобивка едно ленено сукманче за идващите горещи дни Е с него вече едва ли ще ме мислят за напълняла . Скоро ще кача снимки
  Buba_84 добре дошла!

# 163
ell7 чай от коприва си купих от аптеката- изсушени листа. На кутията пише как се приготвя, но се прави от листа не от корени.

# 164
ell7 чай от коприва си купих от аптеката- изсушени листа. На кутията пише как се приготвя, но се прави от листа не от корени.
Благодаря Катя Hug

Общи условия

Активация на акаунт