Отговори
# 165
Добро утро и от мен (въпреки,че по-скоро е добър ден Laughing Laughing ) Hug Hug
Хубав ден ви желая  bouquet

# 166
Здравейте коремчета   bouquet
Бих искала да поканя всички мами , които не са на територията на България да се присъединят към нашия отбор на Бременни майки в чужбина   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642625.0
Лека и безпроблемна бременност от мен  Hug

# 167
Здравейте и от мен  Hug Аз съм малко шашната , защото нещо не усещам bambina ! Вчера като че ли , хич не ме е ритала и преди малко , като че ли ме побутна малко , но не съм сигурна дали не си внушавам , че наистина бая се шашнах . Звънях на моята приятелка и тя каза да не се притеснявам . Аз си мисля , че бебка много се мести сега и ако крачетата й сочат някъде , където имам повече мазнини , може и да не я усетя толкова силно както преди . Моля ви кажете на някоя от вас случвало ли й се е ???

# 168
Привет и от мен, само да се запиша, че днес пак много задачи!
Хубав и спорен ден на всички мамчета  Hug  bouquet

# 169
Здравейте момичета   bouquet

Честит Рожден  Ден на патерици и от  мен!  Да са ви живи и здрави и много щастливи! newsm67

mama na Vladi Вчера имах същата гадна и режеща болка! ooooh! При мен  беше предимно в ляво  под ребрата. Доста се изплаших, защото  не можех  да си поема въздух! Не знам  как  съм  заспала направо. През  нощта като ставах до тоалетна  пак  ме болеше, но по леко и като станах ми нямаше нищо! Дано да  не ми става пак  така!

Buba_84  welcome Лека и безпроблемна бременност!

# 170
Мама на Влади, честит ти рожден ден на патерички!!!Желая ти вечно щастие, здраве и още едно прекрасно съждание през юли newsm59. Колкото до болката, която описваш при мен е вече е повече от месец и попитах за нея ЛЛ и ми отговори , че било нормално, но прекалено рано, за да ме боли. Ще си търпя в името на бебка Heart Eyes!Мама Рая, Тери, честити рожденици и на двечките Да са ви живи и здрави!!!Буба–84,добре дошла сред нас и леко бременеене!

# 171
Здравейте и от мен  Hug Аз съм малко шашната , защото нещо не усещам bambina ! Вчера като че ли , хич не ме е ритала и преди малко , като че ли ме побутна малко , но не съм сигурна дали не си внушавам , че наистина бая се шашнах . Звънях на моята приятелка и тя каза да не се притеснявам . Аз си мисля , че бебка много се мести сега и ако крачетата й сочат някъде , където имам повече мазнини , може и да не я усетя толкова силно както преди . Моля ви кажете на някоя от вас случвало ли й се е ???

И на мен ми се е случвало да нв усещам бебо по цял ден. Понякога така става когато съм по цял ден навън. И аз се шашкам, но когато се успокоя и си легна и си поставя ръката на корема, рано или късно то ме рита там. Има значение и каква позиция е заело бебто... Не бързай да се шашкаш, може и музика да си пуснеш (поне моето реагира доста силно на музика). Сигурна съм, че всичко е наред Simple Smile

# 172
  • София
Angioletto и на мен ми се случи преди 2-3 дни. Почти цял ден не усещах бебето или го усещах толкова слабо, че се чудех дали не си внушавам. Явно така е било застанало. Сега пак си рита яко. Чак корема ми подскача. Не се притеснявай излишно!  Hug

# 173
Angioletto и аз не съм усещала бебчето от вчера на обяд и малко ми е притеснено Sad

# 174
Здравейте и от мен,
не се притеснявайте момичета и бебоците ни имат нужда да поспят. На мен също ми се е случвало и с първото дете и сега с второто пак така че спокойно тумбачета.
Хайде усмихнат ден.

# 175
Здравейте и от мен! Ние сме с термин 03.07.2012 и ще се радвам да се присъединя към вас!
Очакваме момче и много се радваме!

# 176
Buba_84  и Izabelinda welcome
Честито - със закъснение на рожденниците и на техните близки. smile3525
Ехооо - как сте - аз пак съм си вкъщи. Миналата седмица отпуск, сега - болнични - малката се скъса от кашляне и ми е мъчно, че даже лекарствата не я успокояват. Приемам съвети за алтернативно лечение на тази ужасна кашлица.
Момичета - имам питане - за майчинството и начин на изчисляване. Ако този месец съм била 17 дни на работа и 5 дни болничен, каква база ще приеме НОИ при изчисление - осигуровките на работодателя и превода за болничен или само осигуровките?
Аз исках от следващия подеделник да си взема по- продължително болничен за мен - имам страхотни болки в кръста и ниско долу в корема. Но трябва да работя поне 1 ден след сегашният ми болничен от тази седмица. Т.е ако на 2 април съм на работа пак е първичен болничен и ситуацията е следната - 1 ден нормални осигуровки, 3 дни от работодател на 70 % от дохода и после вече плащания от НОИ. Та в този случай кой доход, ще приеме НОИ при изчисление за април? Да не би да се вземе в предвид само първите 4 дни, че тогава ....лошо откъм намаляване на дохода.
Извинявам се за това отклонение, но не ми е ясно точно с този момент как се процедира. В София е абсурд да се свържа по телефон и да разбера - те там май нямат телефони smile3511

# 177
bubolinkata аз от скоро време ползвам това сиропче и съм много доволна  Peace,поне е билково и моят син го харесва,а и има ефект като че ли го харесвам повече от ЕН-ТИ-ТУС който също е за смесена кашлица.Може да питаш ЛЛ все пак.Скорошно оздравяване  Hug

# 178
# 179
Здравейте, момичета  Sunglasses Много ви благодаря за пожеланията Hug Прекарахме весело, а малкия през цялото време обясняваше на баща ми,че и той имал рожден ден и трябвало да духне свещичките на тортата Laughing  Joy
Мама Рая, пораснаха ни децата, та и вече изразяват мнение, да са ни здравички само и ние след няколко месеца ставаме на 4 г и още отсега съм развълнувана, та в духа на сина ми имам чувството,че тогава съм рожеднничка и ми иде отвътре и аз да духна свещичките Mr. Green
Днес нямах време да ви проследя, но утре ще го направя, сега ствам,че така съм гладна и ми се ядат тиквички с кис. мляко ooooh! Отивам да приготвя вечерята,че гладниците след малко ще дойдат Mr. Green Приятна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт