Отговори
# 390
  • София
Angioletto,миличка,прегръщам те силно Hug Не мога да си представя колко ти е трудно в момента,но знам,че ще вземеш най-доброто решение за теб и за бебчето.

Защо не направиш още някоя консултация-с д-р Томова, с д-р Марков.Виждам,че си ходила при колежка на Марков,но прегледа при него наистина си е друго нещо.И аз ходих при негов колега в 12 г.с.,втори път компромис не направих Naughty.
Марков и Томова са най-добрите във феталната морфология в БГ и мисля,че ще могат да ти дадат и най-адекватните съвети как да процедирате занапред.

Ако имаш нужда от нещо,насреща сме Hug

# 391
Angioletto  Hug бъди силна и Господ да е с теб в този труден момент. newsm17

# 392
Здравейте и от мен в този съботен следобед  Simple Smile
Имам едно въпросче, ако някоя от вас сподели мнения ще съм много благодарна!
Кожата на лицето ми започна да се лющи и да се изсушава на места, а по-принцип имам смесен тип кожа и съответно ползвам крем за мазен и смесен тип, но сега май ще трябва да използвам и някакъв по мазен крем през нощта!?? Някакви идеи за хубав нощен крем или изобщо кремове, които ползвате по време на бременността различни от тези преди нея???

# 393
  • на брега на морето
Angioletto, много ми е мъчно за теб. Cry Гуш. Hug

Mrs Dimitrova, моята кожа е суха, а сега през бременността съвсем се пресуши(отделно времето тук). Затова преди 2 мес. някъде си взех крем за лице на Виши "nutrilogie 2" за много суха кожа(имаше промоция). Кремът не е мазен, попива бързо, доволна съм. Иначе ако 2 дена пропусна да се намажа ми се появяват сухи участъци, които се лющят.
Като си говорите за калция на мен ми се появи бяло петънце на нокътя, от години не ми бяха излизали такива петънца.
Бебо от вчера е доста активен, почти постоянно рита и се мести, надявам се да е нормално. Поне през нощта кротува.

# 394
Здравейте момичета!  Hug
Отдавна не съм се включвала, но в офиса ми около годишни приключвания беше някакъв малък ад!
Поздравявам всички мами, за хубавите новине които споделяте, оставаше ми само да Ви прочитам преди лягане.  Hug
Angioletto прегръщам те и ти пожелавам да бъдеш много силна! От както ни сподели новината си  Cry, не ми излизаш от мислите , бъди много силна и кураж  Hug
Мами, моята кожа също стана много суха и аз напук на нея, я мажа страшо много с ремове разни и за момента аз печеля борбата с нея. На лицето ми излязоха нови лунички  Blush, тук- там имам някое петънце, но се надявам след раждането всичко лека полека да изчезне!
Не знам похвално ли е, или не, от няколко дни забелязах че по пижамата и сутиените ми, започват да се появяват разни петна, чудех се от какво ли е newsm78, докато една вечер след баня, слагам пижамата и отново свежо мокро петънце, какво да видя, от гърдите ми изтича нещо воднисто. Това да не би да е кърма?  newsm78 Нормално ли е толкова рано да ми протече?  Blush Съжелявам за глупавите въпроси, но доста се стреснах.
Относно дрешките, от Мюнхен доста й накупих, но има още какво да се желае Heart Eyes От H&M й харесах едни дънчици и кецки, но ще ги купя тях по- нататък! Главно от нещата които останаха са ваничка, матраче и доп. козметика.
Мамчета харесах си много хубави спални комплекти за кошарката на малката и на страхотни цени! 3 коплекта, като единия е с улекотена завивка, всичко ми излезе около 75 лв. Според Вас скъпо ли е?
Аз с беба доста си комуникирам, през деня е доста активна и преди лягане вечер, явно нещо като за Лека нощ ме ритва за последно!
Знам , че е още доста рано , но момичета Вие замисляте ли се вече за педиатър? Мисля, че ще ни е доста труден избора, пък и не съм запозната много по какви критерии да си го търся  Thinking
Пожелавам Ви хубав завършек на деня, аз днес се вдетених и цял ден гледам анимация от моето си детство  Blush

# 395
Angioletto, много, много тъжно, дано Господ ти помага оттук нататък! Sad Ако трябва наистина отиди при още някое от светилата във ФМ, не мисля че ще е излишно! Hug Hug Hug

# 396
Angioletto, аз бих чула поне още едно мнение, при лоша диагноза това е правило. Отиди при някое от светилата, за да си сигурна, че си направила всичко, което зависи от теб.
Прегръщам те, миличка, въпреки, че не те познавам. Пази се, ако диагнозата се потвърди, не дай си боже, мисли кое е най-добре за теб. Прегръдки от мен още веднъж!

# 397
Здравейте мами!Понеже изследванията ми на захарта ми излязоха добри и нямам признаци да развивам гестационен диабет реших да си направя един подарък и искам да ви се похваля:

http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-3-rider-mutsy-s-kojena-dryjka-283-16175.html

Капарирахме я и ще я вземем когато бебо се роди,а когато се прибрах разбрах,че свекито ще се изнесе и бебо ще има своя стая newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 по-хубав ден от това -здраве му кажи.Това е от мен.Надявам се моята покупка и на вас да ви хареса. Лек ден!

# 398
neotrazima честита покупка и със здраве да си я ползвате .
katq123 хубаво е че има един стоматолог който да ни каже каква е истината Като хода на стоматолог съм като индианец пред пишеща машина и ми е неудобно все да питам кое какво означава и как се лекува Можеш ли да ми препоръчаш продукти с които да поддържам добре зъбите си /паста, вода и т.н./ Лека вечер !
 Ема 08 и аз съм така от един месец /поне от тогава го забелязах/ Това е коластра и съвсем нормално Просто гърдите се подготвят за кърмене По-принцип знам че ако брем. е без проблемна трябва от 5 месец да ги подготвяме за това
  Лека вечер !

# 399
  • Някъде там край морето
Виждам, че повечето от вас напредват с покупките. Аз вчера за първи път си купих едно синьо боди и едно много сладко плюшено гащеризонче Simple Smile Само това ми е за сега, освен нещата, които мам ми е взела от Норвегия. Ама тя напредва с много бързи темпове там с пазаруването  Crazy
Като ви чета се изненадвам колко много момичета усещат контракции от много ранна седмици. Аз досега нища не съм почувствала или поне не съм разбрала  newsm78 Общо взето като изключим гаденето в началото и от няколко дни силни болки в кръста, не се чувствам по-различно от преди бременността. Не че се оплаквам - напротив. Силно се надявам да съм така енергична и активна до края.
Лека вечер на всички. Аз смятам да си легна рано, че много умора ми се събра от работа тази седмица Simple Smile

# 400
Здравейте и от мен Grinning. Ние днес също бяхме на покупки/за нас и каката/ и даже се изкуших от  едни леки летни пелени от ИКЕА. Мислех да купувам по-нататък, но.... много ми се пазарува вече за бебешочето.
neotrazima - количката е супер, а и новината за стаята на бебето си я бива. Днес ти е супер ден! Само така  Wink
Angioletto - мисля, че е добре, че си в БГ. Тук поне имаш още допълнителна подкрепа от роднините. В крайна сметка си мисля, че каквото и да решиш никой не може да те съди или да пита защо така... Решението е твое и така трябва да бъде/каквото и да е то/. Да си призная откакто писа тук във форума за твоите преживявания, всеки ден си мисля какво ли се е случило, какъв може да е изходът и как ли могат да ти помогнат лекарите. Поздравявам те, че все пак имаш кураж да говориш за това, което преживяваш и според мен си изключително силна личност, която заслужава щастие. Стискам палци и изказвам морална подкрепа  Praynig

# 401
Здравейте тумбачета!
Днес се върнахме от Плевен и доц. Конова ме успокои значително относно моите антитела (става дума за NKT-клетки), но това е доста дълга тема. Попитах я и за случая с FT4 макар да зная, че тя е имунолог , а не ендокринолог, но няма как да не е запозната, защото те работят в тясна връзка относно проблемните случаи. Тя ме окуражи много и каза да си избия всякакви такива мисли от главата. Все пак ме посъветва, ако желая да се консултирам и с д-р. Катя Тодорова по случая и намекна, че Начев е имал точно това в предвид: да ми се поскара, че съм пропуснала консултация. Е вярно виновна съм ама и той беше толкова краен и директен, че аз 2 дена не можах да се съвзема. По принцип съм си следвала всичките му съвети. Много благодаря на всички момичета включили се с комантар по проблема ми   bouquet TSH-то ми върви около 0,4. Още от седмицата на положителния тест пия удвоена доза еутирокс. Референтните стойности от лабораторията са за FT4 са 12-22. Когато се консултирам и другата ендокриноложка ще ви пиша пак.
Усещам си бебката много отчетливо, но ми прави впечатление, че напоследък е особено активна, когато започна да се храня. Дано не е така лакома като мен Simple Smile)
Angioletto това което преживяваш е кошмарно. Всички сме с теб и искрено ти желаем ужаса в който живееш да свърши по най-добрия начин за теб и душичката в теб. Шамарът е парализиращ, но ти знаеш най-добре правилния избор. Моля се за теб! Hug Praynig

# 402
Mrs Dimitrova, кремът не трябва да е мазен, а овлажняващ. Аз също съм със смесена кожа, която повече клони към суха.

# 403

Цитат
кремът не трябва да е мазен, а овлажняващ. Аз също съм със смесена кожа, която повече клони към суха
.

Tочно така и аз исках вчера да го напиша.Аз сащо имам едни лишеи на бузата с първата бременност нямах проблеми с кожата, но сега е много дехидратирана

# 404
Благодаря момичета, аз може би също съм имала предвид овлажняващ, но определено трябва да намеря някакъв крем, защото кожата ми мн гадно се лющи! Вчера бях в един магазин, но нищо не можах да избера. Аз от доста време ползвам козметика на Thalloderma  и никак не ми се иска да я сменям!
Хубав ден желая на всички макар навън днес да е доста мрачно !!!

Общи условия

Активация на акаунт