Отговори
# 465
  • София
Ема виж в магазина на фирма DIBO, този който търсиш е тяхно производство.

http://www.dibobg.com/products.html

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 10:03 от GIBANA

# 466
  • на брега на морето
Да, Ема, и тук не са скъпи дрешките на H&M. Съотношението качество/цена е идеално. Има къде-къде по-скъпи дрешки, които не ме кефят как изглеждат, както и по-евтини, които също не ме кефят много. Simple SmileЕ, има и още 1-2 магазина дето съм си набелязала за дрешки, но те са норвежки, затова не ги цитирам.

# 467
Добро и слънчево,утро! Simple Smile
Аз вчера бях на ЖК,всичко ,казват,е наред,вървим си точно като седмици,тежи 660 грама нашата бебка,видяхме си я за бързо Simple Smile,дано всичко си върви така и до финала! Praynig
Ема,браво на тебе,аз още не съм се престрашила да купувам,макар че мнооого ми се иска,и си права,че в жегите и в напреднали месеци,няма да е така сладко удоволствие пазаруването..Ама нека наближи още малко и почвам Simple Smile
Пепи,браво за спалнята,а колкото до преместването,то и ние имахме планове вече да сме се пренесли в новия дом,ама обстоятелства-и ей ни на,още не сме,но скоро ,съвсем скоро трябва да стане вече.Само здраве да е! А ти още малко на работа остана-иии после почивкааа,аз вече се чувствам нов човек  Hug
Мелина,и аз съм харесала дрешки на H&M! Simple Smile
Котонче и аз като теб съм в чудене относно количките..Доста нещо изчетох като инфо от момичетата тук,доста модели видях из нета,нооо и аз не знам..Даже на Хоук се бях спряла.Късмет ще е накрая! Simple Smile
Неотразима,твоята количка и на мен много ми харесва!
Ел7,при мене запека преди време го оправих с кивита.И движение трябва.Но е индивидуално.
smilekris,и аз паднах от смях с това-"лягай тук,утре съм на лов.." JoyМи..мъже.. Grinning
Мама Рая,ама много си права относно движенията-че трябва явно с някаква мярка,дето обаче не я знам къде е и каква е-аз така мин.седмица,от прекаляване цял ден напред назад,и то май така го карах 3 дни подред.. ,и май от това си направих болки и контаркции..писах ви.Ох,не знам и аз ,може и просто да се е случило.Но все пак аз съм "за"движението" Simple Smile
И днес мисля ,ей сега да се поразходя...Че и да поогледам това-онова за бебенца,поне да видя.. Simple Smile

Хубав ден,момичета!

# 468
Котонче, аз да кажа за Кенгуро - Виктория - супер удобна и маневрена, моя приятелка имаше такава, идеална е за нашите пътища, освен това е много маневрена и не е от най-тежките, има и по-леки естествено, широка е като цяло и ще е удобна на бебо, за Чиполино нищо не мога да кажа
Мелина що за хотел мила, направо си е ВИП стая това - 625 лв, егатииии Joy
Венци хубава разходка мила, как ти завидях благородно ако знаеш, като гледам какво слънчице е навън  Hug
Ема ти нали хареса мила някакъв шкаф от ИКЕА или се отказа  newsm78

# 469
Добро утро, бременелки Sunglasses Как спахте?  Wink
Павлина, да точно за теглото на бебока имах предвид, че не съм уточнила... нещо доки мълчи, иначе казва,че дори по термин е с 2 седмици напред, добре се развива, но този път като отида на ЖК ще го разпитам подробно, няма да му се размине Whistling
Мама Рая, да оздравявате бързо Praynig А за днес палчета и приятна среща с бебока Flutter
Деси, аз разбрах,че нещо като "тапа" съществува буквално няколко часа преди да ми падне Joy Никой не ми беше споменавал за това "нещо". Съвсем случайно докато се ровех в нета на тема "Раждане" попаднах на тази подробност. И не знам от дълбоки мисли, внушения или просто ми беше дошъл момента, изпитах някакъв дисконфорт,отидох до тоалетната и видях,че имам нещо като розово зацапване. След няма половин час ми изтекоха водите , а след 12 часа родих bowuu Но в това,което съм чела пише,че не е задължително да родиш веднага след като ти падне тапата, може да караш така и месец-два, но при мен веднага започна родилната дейност  Sunglasses
Котонче, благодаря за кафето, а за количките - чувала съм добри отзиви за Виктория;-)Ема е много права,че важното е на теб да ти е удобна, а мненията са само дотам да те ориентират например в това да не дава някакви дефекти съответния модел Wink
Каматна, усещам,че количките ще са ни една от последните покупки- голям сърч ще е докато я изберем #Crazy
Хайде чао от мен момичета, днес след обед съм на Училище за бременни, ще имаме и рехабилитаторка, та да видим какво ще рече Wink   bouquet

# 470
Много се радвам,че моята количка ви хареса.Аз се влюбих в нея и вече нямам търпение да я разходя,но още 3-4 месеца ще изчакам Grinning. Вчера ходих на ЖК и за пореден път се убеждавам,че е загуба на време и на пари от здравната ми осигуровка.Та ще започна да пия железен препарат въпреки,че изобщо не ми се иска, защото знам че се хваща запек.Вие как се справяте с проблема? Аз ползвам EVA Q, но не всеки ден.
Да ви попитам H&M имат ли онлайн магазин?

# 471
Здравейте и от мен мами  Hug
От доста време не съм ви писала, но ви чета ежечасово почти  Flutter
За покупките- засега само свекито от италия купува разни неща и ми ги показва през скайпа. Това малко ме дразни, защото и аз нямам търпение да си избирам дрехи, колички, всичко... но работата е такава, че само мъжа ми работи и на всичкото отгоре до зимата трябва да сме направили и парно. Много ми се искаше да си накупя най- хубавите и скъпи неща за бебчо, но за съжаление ще трябва да се постиснем малко, за да му е топло зимата Simple Smile
Мами искам да ви питам нещо... по- принцип нямам оплаквания от мъжа си, но има нещо което ме изкарва от кожата ми: докато средностатистическите мъже гледат мачове, формула 1 и т.н., моя гледа детски филими, от типа Хана Монтана. Все си мисля че за 26 години интересът му към тях трябва да е спаднал, но не е и това ме притеснява. Мислите ли, че трябва да му забраня да ги гледа, на мен ми се вижда доста срамно. Не изключвам варианта в деня на раждането да да ми каже: чакай чакай малко, само да си изгледам сериите и тогава ще те водя да раждаш  Laughing

Наскоро си говорехте за плащане за избор на екип- в началото си мислях " в никакъв случай", обаче сега колкото повече време минава ме хваща параноята, че както ми е нормална бременността, така накрая нещо може да се обърка. Чула съм че тук цената е 500 лв и сега съм се впуснала в дълбок размисъл... просто искам да съм направила всичко възможно бебто ми да се появи живо и здраво.

Хубав ден на всички ви   bouquet

# 472
Пепи отказах се от него, ходих да го разгледам, ами видя ми се доста паянтов, и с Тони се отказахме да го купуваме. Сега ще си търся друг, пък и трябва да е в цвят венге, че на малката креватчето, нашата спялна, всичко в стаята ни е в този цвят и ми се иска да се съобразя, но ако не намеря, ще взема каквото има  Thinking
neotrazima мисля, че от официалната им страница може да си пазариш, пък и от българската също! Поне няма от какво до се притесняваш, качеството си е качество!
Мелина ама че болница, да не е с 4 звездички или повече?  Laughing Искам и аз!  Crazy
antonia02 изобщо не се ядосвай! Ако знаеш какви евтини дрешки съм виждала и то от хубави, по- хубави! Да не съм те чула повече  Naughty Аз също не пазаря скъпи неща, пък какво нима детето няма да му е добре!  Hug А за мъжлето, да ги съберем двамцата освен, моя също гледа анимация!  Joy

# 473
Ема верно ли, и нашата спалня е цялата в цвят венге  Laughing, от мебели до спалня, ламинат и прочие, та и моичкия иска нещо подобно, но за кошара такова не виждам досега , а и някак си ми се струва че ще стане прекалено тъмно  newsm78
Тони не се притеснявай мила за дрешките, не винаги скъпото е най-хубавото, има много магазини в Бг където продават евтини и много хубави детски дрешки и още нещо - от скъпотии няма нужда, защото бебчетата много бързо растат и на мен ми се е случвало с първата бременност някои от тоалетите на каката да не можем да ги облечем защото докато дойде времето/сезона имам предвид на дрешката/ и тя пораснала достатъчно за да и е малко  Laughing

# 474
Ema*08 ,виж тук:
http://kasida.bg/category/detski-skrinove-240.html,page,0
Но честно казано, ако ще ти трябва и легло по-добре си вземи някой такъв модел /излизат по-добре като цена/:
http://kasida.bg/category/dyrveni-koshari-i-legla-103.html,page,1

# 475
  • В. Търново
Здравейте и от мен!
Decu, по въпроса с "тапата" - не знам какво е това нещо - но пък за сметка на това знам какво е да ти изтекат водите  Party Станах си от леглото и почна да си ми тече яко розова водичка, да видите какъв шаш и паника настана  Mr. Green  Mr. Green А моят мъж тъкмо си беше сипал една ракийка(беше 9 ч вечерта) и набързо забрави и салата..и ракийка..а аз вече си бях хапнала обилно - никога няма да забравя това свинско с ориз, което ми се беше дояло посред лято (20-ти юли) с....мноооого чесън го погълнах и си викам - брее, само да не стане да раждам, че с тоя чесън ще ги уморя и акушерки и доктори... Joy Еее, не знам, така и не ме интересуваше дали смърдя на някой на чесън  hahaha Ох, че хубави емоции...
Тери, и аз ще питам следващия път за тегло, със сигурност!
antonia02, смея се с вашата мания за анимациите  Mr. Green  Mr. Green Всеки луд с номерата си...моят е на тема мачове, дано не хвана пика на мачовете това лято...
По темата за избор на екип - и аз се замислям, ама да видим...При нас за нормално раждане е 250 лв...та не са чак много... newsm78
По въпроса с темата за Хаук (или Хоук) - аз пък само положителни отзиви съм чувала...
Хайде, оставям ви, хубав слънчев ден на всички!  Hug

# 476
 момичета радвайте се че мъжлетата ви гледат анимация ,защото моя в последно време го е ударил предимно на каналите+18 Joy

# 477
Само че, тя няма предвид анимации. Анимации и аз гледам Simple Smile

# 478
Аз креватче вече си имам, благодаря за сайта! Харесах си един от там!
lilit е умрях си да се смея, извини ме мила  Joy Заболя ме корема!  Laughing
Въпреки, че и при нас понамаля, не за др. ами таткото го е страх да не й се случило нещо! Репликата от моя страна е , че няма как да се запознаят лично, още докато е в корема ми!  hahaha Та само ходя да го изтезавам, за сега ми угодява, ще видим до кога обаче  hahaha

# 479
Аз креватче вече си имам, благодаря за сайта! Харесах си един от там!
Радвам се че съм била полезна! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт