"Юнчетата гении са, знай се, ходят, а и смятат чак до двайсет."

• 32 686
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте.
Ваче, разсмя ме с това Аво баба.

Шуши, развеселих те, ама ми е тъжно за детето.

Хелън, много хубава снимка. И аз завидях.

Янаваси, честит зъб. На Йо пък й пробива третия вече. Както нямаше сега пък тръгнаха.

И Йоана носи най-малкия номер на КК.

Шунче, дано не се е изплашила Радост.

Оф имаше и още ама ме дърпат за крачола.

# 46
  • София
  Шунче, хахах това със заспиването в рейса и аз го практикувах като бях ученичка. Най-редовно се събуждах на последната спирка на рейса, т.е. ме събуждаше шофьора, и после на обратно. Дано не се е стреснала, а и ти също, но с това слънчице като напече и на този монотонен шум, много хубаво се спи.

# 47
  • Sofia
А, тя какво има да се стряска.. гледаше сънено и леко засрамено.  Laughing

# 48
Ааа, Ваче, и на мен не ми се спори. Просто това е от онези неща, дето не помня гледах ли ги или четох, но пък са ми се загнездили в главата завинаги Wink сега се замислих, че ставаше дума за АМ добавено в кърмата, за да се правела по-хранителна - така не им достига вода на кърмачетата, така че не е било за пюрета, пък и щом педиатър ти го е казал все пак... Peace
Мерси за информацията за промоцията  Hug ей, сега ще погледна в Пакостника, макар че нямам вяра на Чиполино Thinking. Ти доволна ли беше от тяхната количка?

Деска, разбирам те - за това казвам, че щях да звъня на социалните, ако бях станала свидетел на това  smile3516

Чин, Пао, Рексдалиа, Дени,  Hug благодаря ви! Забравихме вече дори и за сополките! Дали защото капнах кърма, ама направо като магия се оправи всичко Sunglasses

Честито на всички озъбени дечица   bouquet

# 49
Шуши, аз съм с количка Чиполино и съм доволна да ти кажа. Нямам впечатления от друга количка за сравнение. Моята е комбинирана. Вярно, ако не взема лятна, тази ще ми е малко тежичка, но още не съм решила дали да я сменям или не.

Иначе, аз свидетел не съм ставала, само на приказки чувам тез неща, но хората са склонни да преувеличават добрините си. Щом си признават такива неща - там няма как да преувеличат.

Не се сещам, коя мама спомена за преди 2 месеца, че сме минали през ревлив период, но си беше точно това, което сега се случва при повечето бебета. Всичко минава и заминава. Аз тогава буквално по цял ден седях плътно до нея, за да си спестявам истерии. Чувствах, че нещо не правя като хората дори и се бях притеснила. Седях на леглото до нея докато спи, иначе веднага се събуждаше. Преспиването чак се беше превърнало в мъчение, защото може и един час да ми спи в ръцете и в момента, в който я оставех на леглото и се събуждаше  ooooh!

# 50
Здравейте!

Днес Никола откри че може да се придвижва с уолкъра прав навсякъде и направо хвърчи с него. Само че, Иван преди седмица му счупи едното колело и сега уолкъра е с три колела, но Никола успява да балансира и се справя чудесно. Надявам се баща му да го отремонтира с един пирон и да си е пак на 4 колела.  Laughing  Другото ново е, че от скоро и помахва за чао. Но маха като види гърба на човека. Така само да стоиш и да му казваш чао, не се хаби да отговаря, когато е сигурен- тогава!  Simple Smile

Пао, браво на Мартичне!  Wink

Шунче, вие все премеждия имате с училищния автобус.

# 51
Добър вечер.

Рексдалия, тя изглежда като тази, която аз вчера показах. Каква й е цената?

ПаО, браво на Мартинче. Аз мисля, че Нико ще си пълзи така- влачейки се. Явно това е неговия стил, защото може да надига дупе, но не иска.

Шунче, аз редовно заспивах така. 8-ми клас заминах да уча в друг град и първия срок ходих с автобус   специален за ученици- редовно заспивах. Навръщане също...

Ваче, пращай я докато сме на един размер Wink Скоро ще ме мине  Heart Eyes

Деси, периода при мен наистина е изключително тежък. Толкова изморена се чувствам..  Tired

Оф, аз много исках да си замълча, но днес моя чехъл тотално се вмириса. Някои неща няма да ги коментирам, но след като заяви, че мъча Никола като не му давам залъгалката (която просто забравих отново вкъщи), направо полудях!!! Все го мъча това дете, все искам да му навредя нещо... Отговорих : ДА, нарочно си го мъча!

Гледам активно обсъждате какво могат децата ви. Никола е над тези неща, той е на  "ала-бала". Очевидно няма да е от децата гении, но за сметка на това ще има чувство за хумор...  Mr. Green

# 52
Днес може да ме обявите за окупатор №1, ама какво да направя като активността е спаднала.

Чин, ще почне да пълзи като хората. Йоана много време се влачи по корем. После само на пъзелите пълзеше, на ламината се влачеше. Сега е забравила как става номера и си пълзи навсякъде. Ала-бала-та сигурно е много сладко. Когато не правя нещо по вкуса на Йоана ми вика - айя айя или поне на мен така ми звучи. А за умората те разбирам напълно. Ще мине и това.

А иначе теб отдавна те знаем, че си мъчиш детето. То не бе биберон с малко дупки, сега залъгалка не му даваш, чехъла не свикна ли, че си мъчителка (ей шегувам се   bouquet)

Ани, браво на Нико. Йоана се плаши от уолкъра. Дори не иска да се хване за него - един ден реших да я пробвам. Ама тя си е плашлива. От кога съм й купила куклата, чак днес прояви самоинициатива да си играе с нея и да я гушне. Иначе пък не се отказва да се пробва да се изправя на отворена и мърдаща се врата - странно дете си имам  Crazy

# 53
Днес явно е ден за пробиви (Ани  Hug) Ние уолкър нямаме и Косьо още е доста гумен да се изправи само, но днес вече полетя с проходилката. Аз рядко го слагам, но е удобно като е обут и облечен, докато аз се оправя и вече ме гони из стаите, че и вратите взе да улучва  ooooh! чак дойде да се бута в чекмеджето с чорапите да гледа какво вадя  Mr. Green

Чинче, стискай зъби мила, няма как миризмата е влудяваща ама... Количката е 170 лв. в онлайн магазина на Чиполино. Аз съм с Перфектата им комбинираната и съм страшно доволна, затова пак първо поглендах техните неща и тази като дизайн много ми хареса, но ще отида на живо в магазина да погледна и да ми обяснят кое как се сгъва.

Ваче, той и моя калпазанин излиза извън позволената зона, но не пълзи а се търкаля. За 30 сек да го оставя и вече е докопал някой кабел. Това му е манията...

Шунка, много се смях с поспаланката Simple Smile Извинявай, сигурно сте се притеснили, ама много сладко. Милото как ли се е стреснало като се е събудило.

Нинка, за хомеопатията аз съм с две ръце ЗА. Лекувам себе си от години, след изпити торби с антибиотици. И през бременността и сега ползвам, и за малкия се консултирам.

# 54
Добър вечер

Янаваси, Ваче, честито второ озъбване  Mr. Green

Ани, вчера исках да ти кажа, че ние това лято ще сме на почивка във Варна, имам приятелка, която живее там и си мислих, че можем да направим една разходка заедно из Морската градина ако случайно и вие сте там по това време Simple Smile

Хелен, предполагам добре сте се разходили из това прекрасно място...

Шуши, браво на Камен, че се е преборил толкова бързо и е здравичък вече

Дени, честито зъбче и дано другите са безпроблемни

За лятна количка аз все още не съм решила какво да правя. Със сегашната свикнах много. Но пък е адски тежка... по-скоро клоня към купуване. Една допълнително никога не е излишна, със сигурност ще влезе в употреба, нали така? Simple Smile

Мен ме е тръшнала някаква хрема... Rolling Eyesимам течащ като чешма нос..... Rolling Eyes болки в гърлото и постоянно ми се спи.... Rolling Eyes Вкъщи ходя с маска и приличам на....не знам....идиот... Rolling Eyes Ноооо мисля, че утре ще съм 6, защото пия някакви гадости, а и на мен тези хремички много бързо ми минават Party

Днес, да ви се похваля, съм много доволна от Маги Grinning Успя да си изяде почти всички парченца храна сама...досега се опитваше да ги хваща със цялата ръка, но или ги сплескваше, или буташе долу на земята. С моя помощ, слагайки й директно в ръката успяваше да вкара остатъци трохички от смачкана храна в устата си, но днес съвсем уверено си взимаше дозичките от картоф, морков и карфиол с пръстчета и си ги хапваше много координирано Party

Хич не мога да си събера мислите. Тоя пост го пиша точно час и половина... Laughing

Това е от мен! Лека нощ  yu5

# 55
Нинка, и аз съм За хомеопатията, но само за класическата, а не каква да е!

Бейби, с удоволствие бих се разходила с теб в Морската. Само пиши като тръгнете към Варна, и ако ММ има работа там, веднага се мятам на колата.  Peace  Wink
Браво на Маги, развива фината моторика!  Heart Eyes

# 56
  • София
Мерси за информацията за промоцията  Hug ей, сега ще погледна в Пакостника, макар че нямам вяра на Чиполино Thinking. Ти доволна ли беше от тяхната количка?

Да! Много! И тази дето сме имали със Саша лятното чадърче, и сега съм с Чиполино не знам коя употреба  Wink Е, почва да се поразхлопва, но се стяга. Смятам да я дам на приятелка дори след Ралито. А чадърчето като изкара Сашето я оставихме на леля ми и бяха изкарали бая време да я дрънкат на вилата по черните пътища  Wink Така че опредлено бих взела Чиполино пак. Парите са нормални. Кошарата ни е Чиполино също.

Божеее, Деска не съм се сещала да дам на Ралка кукла  Wink Тя започна да вдява някои неща. Например днес намери една подплънка дето си слагам в сутиена и идва и ми ми я слага на гърдата  Joy Joy Joy Изобщо започна да разбира, че някои неща си вървят с други, имат връзка.  Wink

rexdalia, аз съм казвала тук мисля история със Саша. Седя и я държа в скута си и пипа на компа нещо. По едно време се появи надпис  Found new hardware  Rolling Eyes А аз нищо не включвам.. Много се зачудих, надписа си седи. Поглеждам.. Саша докопала кабела за апарата и го ляпнала. От слюнката прави контакт и компа я разпознава като Нов хардуер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тя внимавайте с кабелите Crazy
Ралчето не се търкаля, поскоро се мята напред. Хвърля се и после пълзи, после пак се хвърля и пак пълзи  Twisted Evil

Ралчето харесва уолкъра. Натиска копчетата, често пада с него като той я захлупва. А оня ден я сложих права да се държи и всички крещяха как щяла да се плъзне напред  Crazy

Лека нощ на всички  Hug

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 08:48 от Vache

# 57
Ваче, спомням си случая с хардуера, но сега ще го запомня като куриоз! Много ме кефи!   bouquet   Joy

Рексдалия, и Кали преди да пролази се търкаляше нонстоп - това явно им заякчава мускулите и координацията.

Бейби Лав, браво на Маги!

Аз още не съм пробвала да давам на Кали готвени неща да яде сама. Давах й само купичка с пюре веднъж - доста се намаца.Simple Smile Иначе бисквити, солети и пр. веднага грабва и почва да ги яде. Учудвам се друго - защо трябва да ги учим да се хранят прецизно, а на пода или навън и най-финото боклуче веднага могат да го вземат с две пръстенца и да го пъхнат скорострелно в устата!?! Има нещо гнило в Дания! Laughing

Чинче, това кой какво може или прави в някой си месец далеч не е показател за по-нататъшното развитие и заложби. А Нико действително е много весело дете и впечатляващо общителен - много ме впечатли как ни се усмихваше на мен и Гери на срещата! Simple Smile Комуникацията със себеподобни е едно от най-трудните неща... Simple Smile

Бъни, радвам се, че сте добре! Simple Smile Михаелка явно е от лазещите назад. И аз мислех наскоро да включвам риба. И ми даваш добра идея със сьомгата. Ще взема да пробвам - таман имам два котлета във фризера - за супа за нас, но ще направя пюре с част от единия да видя как ще е. По принцип май към годинка се дават риба и морски продукти, но видях пюрета за осеммесечни с риба (ако не се лъжа де).

Мами и Тати, да питам, спомня ли си някой от каква възраст беше подходящо да им се дава да мачкат глина? То е ясно, че на сегашната възраст има опасност да я хапват и да направят голямо мацотене, но все ми се струва, че вече може и че ще е полезно за развитието им. Бях чела, че трябва да им се дава да моделират от възможно най-ранна възраст - това развивало връзки в мозъка. На тяхната възраст надали ще измоделират нещо, но важното е "да се пипа", така да се каже! Simple Smile

# 58
Добро утро,
както виждате от часа ,в който пиша Дара отново не спи -по цели нощи  е въртене и гърчене .
Тези дни не ми остава много време да ви чета ,защото сутрин докато се организираме ,си минава времето -гледам към 10ч. да сме навън в парка ,после в 11.30 ч. си взимаме кухнята ,пием кафе с мамита и вече я храня навън ,понякога спи по30-40мин.,за да си изпия кафето на спокойствие и после се прибираме ,за да поспи големия обеден сън ,аз да посвърша някои неща и към 17ч. пак сме навън.Това ни е общо взето режима.
Дара носи 19ти номер обувчици.За лазенето от вчера от хола дойде в коридора с пълзене,за да ме търси.
Чинче,думи не ми останаха с този чехъл. #2gunfire  
За лятна количка ще помисля,от една страна искам заради пътуванията ,но от друга ако проходи ще иска постоянно да е на земята и за малкото време в количката може и да си е в старата -аз много си свикнах с нея.
Радвам се за всички оздравели бебочета ! Hug
Хелънче,сигурна съм ,че сте си изкарали супер !
Силве ,и аз да си кажа като Ваче -слушай себе си и майчиния си инстинкт! Hug
Кити ,дано всичко е наред с брат ти и снаха ти!

Бейби лейди ,дано днес си по-добре! Hug
Общо взето дните минават монотонно ,но почти не спя ,не само заради Дара ,онзи ден бях при майка и татко и едва издържах -наистина е много зле ,стопил се е ,просто един труп ,по цели нощи се бори между живота и смъртта,майка не помни от кога не е спала ,за да успява да го спаси ,и ми е много много тежко и трудно.Оказва се ,че понякога дори да си тръгне една душа от този свят също е борба.Извинете ме за сутрешния пост ,но наистина който не иска просто да го пропусне.
П.П Забравих да пиша ,че утре живот и здраве Дара ще е с обички. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 06:05 от ichkata83

# 59
Чинче,а красотата за нищо ли я нямаш? Wink

Ичка,не си само ти.Аз в последно време не спя също.По 5 -6 часа.Ми малко са ми.Имунитета ми се срина.Пак започвам нещо да се разболявам.

Ани,забравих вчера да те питам как влияят хомеопатичните капки Еуфорбиум на детето?Спомена нещо за безсъние.За нас това важи на 100 процента.Не спи,не спи и пак не спи...

Общи условия

Активация на акаунт