Кажи как ги правиш тези работи? Болна, кашляш, с главобол, а ние получихме колетче със страхотни дървени играчки и картичка от вас
Бях с Дени като го взехме от пощата и той пръв ги видя, много му беше трудно да си избере кое е за него - иска и кончето и колата
Докато си кара колата си прибира кончето в джобчето никой да не му го пипа. Ади разреши чуденето му като си избра кончето, яздихме го тази вечер и тя се заливаше от смях. Много ви благодарим
Хайде оздравявай бързо!По анкетата на Commelina
Давате ли вече, ако не, кога смятате да давате:
1. Сол - да, по малко
2. Захар - не (нито кексове, нито бисквити, нищо не давам). Само баба й веднъж й беше дала бисквити зад гърба ми.
3. Мед - да, по 1 лъжица в попарата от време на време
4. Белтък - да и сварен за закуска и в готвено ястие
5. Прясно мляко - да. И палачинки яде и си го пие сутрин на закуска
zvezdaa относно приспиването съм се хвалила и преди, че за нас настъпи розов период
VSD
За приборите за хранене аз ползвам метални чаени лъжички, виждат ми се идеални като големина. Но на този етап Ади предпочита да се храни с ръце - слагам й на таблата да си взима сама, а аз я храня с лъжичка.Мама Веси, класическа музика пусках преди много на Дени, бяха ни любими "Кармина Бурана" на Карл Орф и "Четирите сезона" на Вивалди. Сега обаче Дени много харесва детски песнички и основно такива слушаме.

Кога си успяла, мислех, че си на 30 и няколко, не на 50 и отгоре
Значи просто няма начин да не дойдеш на общия рожден ден, и ще има много какво да ми/ни разкажеш !
Кога ще ме/ни осветлиш повече?
И като не го намерихме, Дали се предаде и заспа. Но като се събуди и продължихме, та до вечерта вече казваше спокойно бе-бе. До сега бебетата бяха само бе

Най го мори хремата. Но днес цял ден е с Т и не ми е слязъл от ръцете, а майсторите не престанаха да чукат. Вечерта се предадох и му дадох Панадол за да му олекне и на него и на мен.
защото предполагам че това ще ми е последното останало кърмене. После през 2 или след като е останало примерно само 1 кърмене, мога да го спра без проблем от раз.
А преди това още 6 в старата
И вече ми е писнало. Но не това е проблема. Проблема ми е ХИГИЕНАТА. Не мога да разбера тези работници някога къпят ли се
Хем не съм в помещението при тях и вратата е все затворена, но в редките случаи когато се налага да се отвори .......

на Теодор на stacked 

Викам в света на Интернет няма нищо скрито покрито, включително и телефоните ни:)

.Сънчовците за Крум и Емо,ролевата играчка(гледам,че си я е хванал