Честит имен ден на всички празнуващи днес! На Кирил на п.атанасова да е много умно и будно дете.

Marinels, Мър, Звезда Мерси за отговора ви за зъбите. Явно ще го водя на зъбар. Дано не е това

Бета Сподели, когато можеш
Дано Бобо бързо да се оправи. Женичка От преумора е мила и аз скоро се оплаквах, че имам бели петна. Почивка му е майката. На мен най много ми влияе недоспиването, направо съм неадекватна. Но все си казвам че скоро и това ще свърши, ще пораснат бебоците
Аз нямам нищо против различните теми, даже ми е интересно.
Не разбирам защо всички се притесняват да говорят за това, че има неща които им липсват. В крайна сметка поне според мен не виждам нищо лошо в това. Изведнъж целия ни живот се обръща с краката нагоре. Има умора, недоспиване, стрес, болно, ревящо, капризно бебе, и т.н. и това продължава с месеци и е нормално да се изнервим. Нормално е на всеки да му се поиска дори за малко да се откъсне и да си поеме дъх. Колкото и всеотдайна да е една майка и тя е човек и тя има нужда от презареждане. На мен много често ми се случва особено напоследък. Явно умората ми се натрупва. Не смятам, че съм единствената и не се чувствам виновна от това.

Редрени И аз като Бета щях да предложа - чувалче, хавлия, или пък ако не е оцеляло музикалното им оформление за леглото. Или пък козметика, памперси
И Вики много бели прави, онзи ден ми разлива 2 пъти кафето, а уж го бях сложила по навътре на масата. И се катери навсякъде, но това е нормално вече.
Мър И той обича пързалките и то за големи За приспиването нямам проблеми с него, от малък го свикнах да заспива в кошарата. В началото го слагах полузаспал, а сега вече си е съвсем буден. Заспива, но трябва аз да съм в стаята до леглото. Имаше период в който не искаше да заспива, опитваше се да става, мрънкаше, но тогава си слагах ръката на гръбчето му и леко го натисках и масажирах за да лежи и така заспиваше. Сега вече си лежи сам и след малко заспива. И вечер е така. Но пък той никога не е заспивал на гърда, така че го нямам този проблем с откачането.
Лека вечер и да оздравяват всички болнички. Вики е още със запушен нос.

), или на нашата спалня, и после го преместваме. Вече почти винаги спи само веднъж през деня.