Отговори
# 120
направо си ви изтървах  Confused

ние сме болни. Марти нищо сериозно, точи сополи, днес вече са на изчезване. Аз обаче си направих фарингит и го лекувам само с хомеопатия, та и затова вече втора седмица се влача с болно гърло.
Поради това и ще пропуснем общия рожден ден  Sad

Надя, прекрасно семейство сте Simple Smile

# 121
lilyrose, a kak e oченцето на Марти? Оправяй се бързо  Hug На мен Стрепсилс с мед и лимон много ми помага.

Nadya81, голям чаровник си имате  Grinning

# 122
С огромно закъснение честит рожден ден на Аслан, ВСД, да ти е жив и здрав и много радост да ви носи!
Лъки, не се безпокой, когато успееш със сканирането- тогава!
racholina, извинявай, че се забавих. Добре, че получих ново ЛС, че да видя твоето и да се сетя да ги пратя страничките  ooooh!
Скрит текст:

# 123
Оххххх изчетох ви Simple Smile 9 страници сте изписали за времето в което не съм влизала Simple Smile Браво на вас!

Да честитя рождените дни на патерици на мъничетата Теодор, Преслав и Аслан! Бъдете здрави и щастливи! Честито и на техните майки Stacked , catwalk, VSD!

Бяхме малко в провинцията на гости при свекървата. Точно по това време въведохме и прясното мляко и белтъка под формата на застройка на супа Simple Smile (това за онази анкета Simple Smile ). Сол не слагам. Мед съм давала само под формата на каша

Захар не слагам много, а пък свекърва ми дава подсладител дето се ползва за диабетици - незнам колко е подходящ за деца.

За полезните неща и аз като Таша Simple Smile :
 1. контейнерчетата за мляко - и сега ми седят до леглото заредени (ние им казваме бомбичките просто имат такава форма), водата е на радиатора до мен и сутрин към 5 - 6 като се събуди малката със затворени очи изсипвам Simple Smile
2. Абсолютно същия шезлонг като на Таша  - влюбих се в него - той ни спести разнасянето на ръце. А и малката се научи още от съвсем мъничка да се люлее сама на него - беше ужасно сладка Simple Smile
3. анатомична ваничка със стойка - да ви призная докато бях бременна като смятах колко пари трябва да дам за една пластмаса и ми се струваше излишна глезотия, но след като пробвах няколко варианта - тази анатомичната си заслужава всеки лев Simple Smile
4. помпата за кърма - бях се срастнала с нея първите 3 месеца Simple Smile (което ми напомня и за крема за зърна Лансинох -  Joy )

Оххх много дълъг ми стана поста.
Simple Smile

Някой от вас мие ли вече зъбките на детето. Знам че темата я разисквахме вече, но ми е любопитнокак точно става технологично процеса. Как се плакне устата?  Embarassed Съжалявам ако ви се струва тъп въпроса!

# 124
Здравейте, мами! Simple Smile

И аз много се радвах, че имам помпата за кърма - а като си помисля, че я взех едва ли не за всеки случай и не мислех, че ще я ползвам  Laughing. Всичко друго, което сте изброили вече намирам за удобства и аз (слинг, чанти, поставки за чашки, грейки...).

И мен ме вълнува темата за храната на децата Simple Smile

Честито на рождениците и бързо оздравяване на болните!  bouquet

Хубава вечер!

# 125
# 126
Добро утро, мами, черпч ви по случай рожденния ден на порастналото ни бебе Кирил, но нали не мога да качвам снимки  newsm38

За удобните неща, не мисля, че имам толкова неща, които да ми правят майчинството по-пеко. Количката ни е от ефтините, само багажника й ме улеснява много, защото е много голям и побирам много "боклуци"  там ето такава е   http://prodavalnik.com/prodavam-detska-kolichka-kenguru-viktoriya-i3998367  , мисля, мисля, ами имаме едно кенгоро и то ми е помагало в някои скучаи, нямае шезлонг, а ако имахме активна гимнастика, щях да съм много доволна и от нея, но и това нямаме....амй нищо нямаме....аз за тез екстри разбрах от форума, защото в детски магазин не бях влизала преди да родя, но и без тези неща се справяме  Simple Smile

Nadya81, много сте хубави, ще видим и ние как ще се справим в събота  Simple Smile

Мед, дадох да опита, но много слен вкус има и не му допадна
Сол, не готвя със сол, но в някои неща го има и е неизбежно
Захар има в някои пюрета, които е ял, но аз не му давам захаросани от мен неща
Прясно мляко не давам, аз не го консомирам, направо ми се повдига от миризмата
Белтък е опитвал от сладки и мъфини един път ги награби, но не е  ял количества, а дрохички бих казала.

оуууу, сетих се за две много полезни вещи...столчето за кола, което е много скъпо за нас, но държах да е то понеже исках возенето в кола да се превърне в удобство, а не кошмар, както беше http://www.dundio.com/Sedalki-za-kola/Chicco/Grupa-9-18-kg/Stolc … PACE-Juniper.html

другото е проходилката  http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6181

мисля, че това са вещите...пууу вече съм пълно склери  Laughing

Преди 2 дена започнах да правя тортата, и таткото изведе малкото на разходка, а аз да си действам в кухнята, през това време Кирил се е пуснал без да се усети и проходи момчето. Не стига, че само 2 пъти го е извеждал сам с количката ами взе че на него показа първите си стъпки  Mr. Green
От вчера си ходи свободно и по доста, така че и прощапулника трябва да планирам  Grinning

Ох, много писане му ударих (нали сега спи и ми е спокойно)
Хубав ден желя на всички ви!

# 127
И аз за съжаление ви поизпуснах.За анкетата се включвам със закъснение -мед не давам и няма да е скоро,също и прясно мляко,сол ако яде от наше ядене има но много малко,захар добавям  в попарата и в киселото мляко понякога(нали си квася и понякога  ми става по-кисело).
Все още не мия зъбчетата на Петя,но мисля,че е време да започна-макар да са  само 4 все още. newsm78
За съжаление сме болни от вчера-мен само гърло ме боли,но Петя е зле има ужасни сополи диша като рибка милата само през устата и вдигна висока температура през ноща,та пропускаме май срещата. smile3518
От полезните неща,които улесниха много майчинството ми на първо място слагам контейнерчето за дозиране на мляко -навън ми беше страхотно полезно,а и в къщи(ние сме на изкуствено хранене),стерилизатора за микровълновата също(с каката използвах една тенджара и беше доста неудобно),кенгурото и сигурно още много още неща за които не си давам сметка.

Лилинчо,хайде де няма ли някакви новини около подаръчето-вече се отчаях тотално(проверих пратката по интернет и ми показва че е доставена) newsm78

# 128
Ена  Hug Hug Hug
получих сладката мишешка картичка точно преди да пътуваме миналата седмица и нямах нет, за да се изфукам  Blush Много ви благодаря за хубавото съдържание, напълни ми душата, както винаги.  Heart Eyes Да целунеш Еви от нас

Мърче, очето почти не сълзи вече, но все пак е почти. Случва се веднъж дневно да е плувнало в сълзичка, дано скоро всичко се оправи. На контролния преглед се оказа, че сондажа е бил успешен и изтича сълза през слъзния канал.
Стрепсилс си бях въобразила, че е несъвместим с кърменето, но се оказа, че не е така. Смуча Прополки, Исла и Хомеовокс

Лъки, що криеш това хубаво събитие Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 09:57 от lilyrose

# 129
Честит Рожден Ден на Кирил на p.atanassova!!!
Да расте здрав, щастлив и послушен!

don4o71, бързо оздравяване!

Лъки, месри за чудесните идеи, които пускаш под прикритие  Sunglasses

От вчера ви чета, кой какви незаменими помощници има при отглеждането на бебе, а не можех изобщо да се сетя за нещо такова за нас. Нито повивалника, нито бънджито или шезлонга не са ми били толкова важни, колкото приятелки ме убеждаваха преди да родя. Използвали сме ги доста ограничено и са в килера отдавна. Само активната гимнасътика на Чико, която обаче е 3 в 1, все още използваме и си струва всяка стотинка. Едва след като kukumindrela спомена за Лансинох, който също доста използах, се замислих, че единственото нещо, което наистина ми е било много полезно е протектора за зърна. Ако не беше той не знам дали щях да успея да кърмя, защото ужасно ме болеше първите седмици.

Приятни разходки на всички  Hug

# 130
Честит рожден ден на Кирил ! Атанасова, нека ви е здрав , умен и засмян!
 newsm59  Gift  ura
Стихия,няма такава вещ. Не е имало нещо, което до толкова да ме улеснява при отглеждането на детето ми, че да не мога без него. Някой беше споменал за чувалчето за сън-това може би е най-полезното нещо, на което съм попадала. Не съм ползвала с баткото, защото спеше при нас на спалнята и при моя лек сън го чувах на всяко обръщане и го завивах. Ева обаче спи с баща си,който е като заклан по време на сън, та добре, че свикна да спи с чувалче.
Лилироуз, Hug

# 131
Влизам да се похваля, че Ради днес направи първите си самостоятелни стъпки Flutter

# 132
Тази анкета нещо съм я пропуснала. ThinkingТа ето отговорите:мед не давам,дори не е опитвала.Сол слагам от скоро в манджите й ,но само по няколко "зрънца",захар -не давам,но понякога яде бисквити и там има  Mr. Green.Прясно мляко-мисля вече да го въвеждам по малко.Белтък си яде вече от месец и много й допада например бъркано яйце със сиренце.
Сега се сещам ,че като малка Мартина много се заиграваше във активната гимнастика.Така,че и нея мога да я причисля към полезните вещи.

# 133
Относно полезните вещи ето и моето допълнение:
1.Шезлонга - наистина ми е свършил чудна работа: ползвах го не само за люшкане,но я слагах с него пред банята на отворена врата и така се къпех,лятото за морето го позлвахме,после за захранване,абе супер покупка...
2.Като играчки мога много да казвам,но целта според мен беше друг тип полезни "неща"

Да ви кажа Анастасия днес беше захранена с веро Joy Joy Обикновено като готвя тя стои до мен на плота и си разглежда,днес правих една торта и съм я сложила до мен,разбивам си аз крема и гледам нашата взела верото и смуче капачката  Joy  Ето снимки:
Не мога да се меря с майсторките тук,но все пак ето и моята торта...

# 134
  • София
Влизам само да благодаря на mama_vessy и на адашчето Виктор за прекрасната изненада.
Точно днес имахме нужда от нещо такова Hug

Общи условия

Активация на акаунт