Отговори
# 345
  • Варна
Ако се чудите, клончето символизира "министър на горите", а бутилката с уиски - технолог на виното и високоалкохолните напитки Wink

Как са ти хрумнало това за министъра на горите  hahaha Да ти е честито де, много са сладки Simple Smile

Racholina, честити проходили краченца  Peace

И аз не бях забелязала заглавието, много е весело  Hug

Аз от известно време "сърфирам" из ибей и амазон в търсене на това:

http://www.amazon.com/RayShade%C2%AE-Protective-Stroller-Protect … _cp_ob_ba_title_0

и органайзер за количка:

http://www.amazon.com/Childress-Cargo-Stroller-Organizer-Black/d … 981911&sr=1-2

Но все не мога да се реша да поръчам. Някой да има сенника и да сподели впечатление? Това лято чадър няма да може да се ползва за количката, а това ми се струва много практично. Има ги на изгодна цена, но все не се решавам... А що се отнася до органайзера, количката на Аслан няма нищо, в което да слагам шише, чаша или нещо от първа необходимост, освен малкия багажник, който и без това се пълни с разни други неща. Та искам да поръчам органайзера.

# 346
  • София
Сега се сетих.
Моля майчетата на проходилите крачета да напишат списък с предмети за прощъпулника да го имам аз наготово;)

# 347
Редрени, на първа страничка нашата предвидливка Марис е сложила  списъци. Виж Прощъпулник. Hug

# 348
  • София
Ena, благодаря ти  bouquet На нас още ни е много рано, но на повечето сега ви е на дневен ред и затова се сетих да питам.
Благодаря и на marys, че е така досетлива  bouquet

# 349
Добър вечер и добре дошли в сезона на козунаците... Joy Joy Joy

Момчил ми е любимец  Heart Eyes,lilyrose е мацка, ама аз си я знам  Wink, а Мартиии, офф ще го изям  Heart Eyes

За плажа-по памперс и под чадъра  Wink и тънки памучни блузки, ако не мога да го задържа да стои на едно място  ooooh!

# 350
  • Стара Загора
Ена,Mur,VSD,sunflower,sirence,kukumindrela,redreny2000,p.atanassova,matza83 , zina_,migeo,marinels,Commelina,racholina,marys,Nadya81,благодаря ви момичета за топлите пожелания Hug  bouquet Лъки,не съм те забравила,пазя си те за последно,за най-голямото БЛАГОДАРЯ!Подаръците се харесаха много и от трима ни!Още днес купихме количка за куклата и Мони цял ден обикаля апартамента с нея Heart Eyes.Баткото само дебне да я остави за минутка и също я грабва да я повози,нали тренира за грижовен татко JoyА приказките от книжката ни приспиват вече втора вечер-голяма помощ ще ми е във възпитанието Heart EyesКофичката с лопатка и гребло чака да изгрее слънце и също ще бъде осветена в най-близкия пясъчник  Wink Накратко за вчерашния ден-беше вълнуващ и емоционален за всички-деца и възрастни.Свеки не се чувстваше добре и това ми даде оправдание да оставя гостите на самообслужване и да си поиграя с децата,че заради тази торта цяла седмица не успях да им обърна внимание.Гонихме се с паяци(племеницата),колелета,и изобщо кой с каквото намери:)Целувахме новата си кукла,баткото снимаше наред с така желания телефон без копчета,който най-накрая получи CrazyТортата не стана това,което исках,но почти се изяде,което е показателно поне за вкуса.Вчера направихме и прощъпулката-госпожицата иска да става фотограф.Стана малка издънка-когато я пуснах по платното се спъна в него и политна към баща си.Нямаше падане,но не си извървя гладко пътя до предметите  ooooh! но както писах и във ФБ,такъв е животът-винаги има препятствия по пътя ни и е хубаво,когато има любим човек,който да ни помогне Wink Племеницата,малко изпреварваща събитието и с помощта на дядо си, също мина по пътечката и си грабна шприца,ето кой ще наследи страстта ми по сладкарството Wink Laughing Вечерта рожденичката едва изчака 8;30 и беше заспала,баткото 30 мин след нея сам ме замъкна към леглото да четем приказка от новата книжка и да спи.Героите бяха много изморени,толкова,че цялата нощ Мони спа без да се пробуди  Crazy За първи път откакто е родена Whistling
По темичките  сега няма да пиша,защото още не съм ви изчела от последната седмица,само да кажа,че докато преглеждах отгоре-отгоре,видях невероятни сладури  Heart Eyes Марис,мноого оригинални професии си предложила на близнаците-браво за избора им!Новото заглавие на темичката е страхотно,благодаря,че изчака и нашето изтърсаче да духне свещичката HugКак успяваш да мислиш за всичко  bouquet
Желая на всички спокойна нощ и сладки сънища Hug  bouquet

# 351
ако не мога да го задържа да стои на едно място  ooooh!
Toва ми се струва мисия невъзможна  Crazy
Аз се чудя обаче как ще го опазя да не изяде всичкия пясък по плажа  Sick

...цялата нощ Мони спа без да се пробуди  Crazy За първи път откакто е родена Whistling
Блаженство  Grinning Колко мами тук си мечтаем за това  Blush

marys, двата сладура ще ги нагушкам следващия път като ги видя  Heart Eyes Респектирана съм от избора на Петър  Sunglasses

# 352
Ехо, промъквам се тук с тиха стъпка, че съвсем ще ме забравите....
Както казах във ФБ - мамите с непрекъснати помагачи - за мен сте героини. Ама толкова по-лесно ми е само аз и децата, не ми трябва помощ никаква друга, освен от мъжа ми....
София е добре - и тя вече ходи, но аз ще изчакам с прощъпулника. За никъде не бързам, пък и винаги е хубаво да имаш с 1 празник повече в къщата. Не искам да го правя на Великден....
И аз съм добре, ходих на лекар, всичко е о.к. засега.
За морето не мога да се включа - тук е навсякъде море, ходим си на плаж от много отдавна, но ходим за 2-3 часа максимум. Носим кофички и лопатки, но какви забавления има на плажа.... миди, водорасли, пера.... Няма по-щастливи от моите деца.
За бански - тук продават разни като гащеризони, и двамата имат такива, слагам и шапка задължително. Но тук слънцето не е това, което вие си представяте, нали няма озон над нас, така гори....
Като ви чета - пюрета, бурканчета, какви ги говорите, момичета? Моята София яде нормална храна - супа, манджа, пържола, важното е да става да се хваща в ръце или ако е супа, да е по-гъста. Тя отдавна е забравила какво е пюре, а пък децата ще бъдат на година и половина по времето, когато ще ходите на море... Аз така ги виждам нещата де, сега не се засягайте, ама какви пюрета на 20 месечно дете?
За пясъка - може би защото тук, където живеем няма бездомни кучета, ама никога не ми и минава през ума да не им давам да си играят в него. И двамата - Александър и София умират за пясък, играят си с кеф и аз никога не им спирам ентусиазма. В началото София слагаше шепа, две пясък, но сега знае много добре и изобщо не си го слага в устата.
Както и с изненада забелязвам, че изобщо вече не си мушка нищо в устата, взема го, поглежда го и го захвърля. Явно отмина този период при нея - да опитва всичко с уста. Чудно обаче знае много добре, кое нещо е за ядене. Нали за католишкия великден тук крият шоколадови яйца и явно Александър не беше открил няколко, защото я хванахме в ъгъла, развила си шоколадово яйце и си го натъпкала в устата  Shocked Взехме и го, но какъв рев настана.... Милата, явно няма да е манекенка
Май това е, поздрави от мен, ще се опитам да съм по-редовна.

# 353
Първо с голямо закъснение,но не мога да пропусна да честитя първата годинка на нашето изтърсаче Моника!Женичка,жива и здрава да е малката ти кукла! newsm59
lilyrose благодаря за поканата  Hug
За съжаление няма да имам време да се поглезя с мои си неща.Това няма да е много ваканция,а едно лудо препускане от град на град  Rolling Eyes.Майка ми е в един град,баща ми в друг,баба и дядо в трети,леля и чичо(те почти ме отгледаха) в четвърти,а ме чакат да ставам кръстница в пети  ooooh! Нямам идея как ще смогна.А и морето забравих.Мъжо и той няма да бъде през цялото време с нас,но да не ви зарибявам с нашия битер латино сериал  Crazy Не мога от сега драми да правя.Като дойде ще му мисля в движение  Grinning .
marinels благодаря за предложението  Hug Издирих аз един сайт тука,дано сега да са качили предаването и със Скреч  Simple Smile
Betta успяхте ли да накарате тогава Яна да стъпи на пясъка?Питам,че тука имаме едно комшийче (малко по-голямо от Ивана),водиха я във Флорида,та и тя отказала категорично да стъпи боса на пясъка.Само със сандали и то с чорап  Crazy Явно е популярен този страх  Grinning,дали да не и покажа предварително за какво иде реч  newsm78
racholina,Кати честити ходещи краченца!
marys страшни професии  Hug ...браво,че успяваш да мислиш за всичко  Simple Smile
За пясъчниците ами,те са моето спасение.Голяма веселба пада,после има пясък и в дупето  Laughing ,но ако махме бездомни кучета и котки и аз нямаше да я пускам вътре.
Кати трябва й тренинг на твоето майче.Когато всеки знае кога,къде и какво да прави е много по лесно да се синхронизират нещата,иначе става каша.То си зависи от бабата,де.Моята кума и тя така се тюхкаше,ама като дойде свекито,направос поглед се разбираха.За два,три дена жената беше в час с навиците на детето и всичко останало.Виж ако е моята майка,дето ще се обяснявам три дена и три нощи,по-добре сама да си го свърша.

И моята Ивана се запозна отблизо с шоколада.Беше влезнала в спалнята и аз по едно време се усетих,че има една такава съмнителна тишина.Баща й оставил един отворен шоколад до леглото и тя като го награбила...тъпче,маже,лиже..... hahaha С голямо прискърбие-няма да е манекенка hahaha

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 08:05 от lilincho

# 354
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Честити ходещи крачета на всички вече проходили мартенчета!  Hug

Пркрасни сте, Мър, лилироуз, марис, Бишкота, Женичка   bouquet

Комелина, радвам се за Тошко  Heart Eyes.

И аз като се сетя колко бездомни котки и кучета обикалят  ooooh!. Определено няма да пускам Дари скори да си играе в пясъчник  Crossing Arms. Живот и здраве ако успеем да отидем на море ще си играе там  Peace.

Втори ден се очертава да прекараме вкъщи и се изчерпвам с игрите и забавленията, които мога да предложа  Thinking.

Хайде от мен един хубав ден!  Blush

# 355
здравейтеее    bouquet

Гледайки моята сладурана, се чудя - вашите дечица тръшкат ли се за някой неща? Напоследък Маги се тръшка и крещи истерично, ако и взема нещо от ръцете ( и то винаги е нещо, което не трябва, или ми е докопала дезодоранта или някой крем). Чудя се, характер ли проявява или...разглезили ли сме я...вече и аз не знам какво да си мисля.    Tired

# 356

...цялата нощ Мони спа без да се пробуди  Crazy За първи път откакто е родена Whistling
Блаженство  Grinning Колко мами тук си мечтаем за това  Blush

ей това най- много ми тежи ( и на мъжа ми де) Sad Как се справяте бе майчета? Понякога толкова ми писва, че си викам ще я оставя за месец при някоя баба, ама още не съм се престрашила (умирам от ужас какво ще заваря след този месец). Знам че не е в духа на форума да се оплакваме и да ни тежи майчинството, но мен ме побърква и ще ни докара и до развод това неспане Simple Smile  А и около мен на всички дечицата спят и допънително изпадам в недоумение  Cry

Тази тема е толкова дъвкана, ама така и няма обяснение защо детето се буди.

# 357
Ееее, ами ние бяхме там от 11 до 16 часа, като почти 2 часа спахме на една поляна откъм входа при Хладилника. Другия път да свиркате предварително, че ще ходите, за да се погонят малко Марти и Момчил  Laughing А Марти радва ли се на животните? Момчил нещо не ги отрази много за моя изненада, а по телевизията като види все им се радва  newsm78
И Марти хич не се впечатли от животните, единствено от мечката, на която й викаше Бау-бау и на маймунките. А, и искаше да дава солети на понитата.
Хайде след празниците ще издебнем някой слънчев ден и ще си направим среща в зоо, ама и кукуминдрелка ще дойде този път, че да се запознаем най-после с Яни

Лъки  Blush сериозно ли съм като ученичка  hahaha тази година ще навърша 30

За диетата - аз издържах около 45 дни и свалих около 5 кг и така си и останах

Мерси на всички са хубавите думи.

Женичка, тортата ти е невероятна, много я харесах. А и празненството е било забавно   202uu

Не съм се отчела, че на Марти повече от седмица не му сълзи очето. Много съм радостна от този факт.

Знам че не е в духа на форума да се оплакваме и да ни тежи майчинството, но мен ме побърква и ще ни докара и до развод това неспане Simple Smile  А и около мен на всички дечицата спят и допънително изпадам в недоумение  Cry

Тази тема е толкова дъвкана, ама така и няма обяснение защо детето се буди.
Tired и на мен най ми тежи недоспиването. Заспивам в колата, заспивам на втората страница от книгата. Цяла книга не съм прочитала сигурно откакто съм забременяла  Sad. Но това са ми бели кахъри.
Сама си гледам бебето и понякога много ми дотяга цикъла, в който съм попаднала - памперс, ядене, печка, приспиване, ядене, памперс, прахосмукачка, пазар и т.н. дейности. Но пък така е по-динамично и дори забавно. Харесвам си живота с малкия, дори и когато умирам за сън.  Crazy

# 358
Кати за пюретата и аз се изненадвам, уж в БГ захранването повечето лекари а и майки започват много рано а го влачат чак до към 2 и повече години, не говоря за това че  бавно захранват а някак непропорционално например разнообразие не е равно на консистенцията. Ггледах например в градската няколко дена назад, детето от пакетчето си яде мечета (снакс) седнахме до тях аз извадих на Крум круша (цяла само съм я обелила) момичето много се изненада и ме попита дали не ме е страх че ще се задави. Не говоря в момента за и против снаксовете а просто ми е непонятно защо се притеснява че ще се задави с круша но не я притеснява че ще се задави със снакса.  

# 359
Като ви чета - пюрета, бурканчета, какви ги говорите, момичета? Моята София яде нормална храна - супа, манджа, пържола, важното е да става да се хваща в ръце или ако е супа, да е по-гъста. Тя отдавна е забравила какво е пюре, а пък децата ще бъдат на година и половина по времето, когато ще ходите на море... Аз така ги виждам нещата де, сега не се засягайте, ама какви пюрета на 20 месечно дете?

Така де, ама Софийка има уста пълна със зъби, как няма да дъвче пържола. Laughing Тука има деца с по 2 зъба още. А и много от нас предпочитат пюретата като вариант/пюрета силно казано, защото храната не е пюрирана/за морето, защото можеш да предположиш каква е хигиената и контролът в заведенията за хранене в сезона на чревните вируси.
Моето яде и филия, и манджа от нашите, но пържола не може. Най -интересното е, че никога не отказва бурканче на Хип от онези за 8-12 месеца. newsm78 Как може да са и вкусни, се питам?!Но това, което ме радва е, че напоследък хапва няколко лъжички от храната от детската кухня и предпочита да си дояде с това, което съм готвила за всички. Ама не всичко става за нея. Прясно зеле със свинско имах-не посмях да и дам.
За системното неспане- и ние в отбора. Слава Богу, че си имам стахотна отмяна и поне не ставам -мъжо се е нагърбил с тази нелека задача-да я умирява нощем. Но ето-втората годинка захванахме-почти няма вечер, в която да не плаче това дете. Но за "успокоение" на мамите с първо дете да кажа, че Емо ми е на 5 и продължава да се буди по 4-5 пъти на нощ. Поне не реве. Grinning
Хайде, хубав ден.
А и другите 2 бременелки да се отчетат дали всичко е наред с тях.

Общи условия

Активация на акаунт