Отговори
# 405
  • София
Момичета, днес на Разпети петък, петък 13-ти аз имам рожден ден! Почерпете се виртуално за мое здраве с домашна торта! Благодарности за тортата на Magica!

# 406
  • Стара Загора
Здраве,щастие и късмет и тук ти пожелавам,Редрени!Честит празник!

# 407
Честит рожден ден, Редрени  newsm59 Да си здрава и само положителни емоции около теб, семейството ти и най-вече малкия   bouquet

Много хубави дечица пропускам да коментирам  (всичките са ни такива  Hug), но работя с пълна пара, и едва смогвам да поглеждам тук.

ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ, МАМИ, КОЙТО ДА ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ НАС И МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА, И ДА НИ ВДЪХНОВИ С ДЪРЗОСТ И СИЛА ЗА СМЕЛИ НОВИ УСПЕШНИ НАЧИНАНИЯ   Hug

# 408
redreny2000, Честит рожден ден  bouquet. Много здраве и само радости да има около теб, весел празник Hug

love in paris, много сте хубави   bouquet

И аз съм За среща в зоологическата градина. Оня ден ходихме с Вики и на всички животни казва Кххх Simple Smile
Снощи боядисахме яйцата и така ги мацнах двамата юнаци, че едвам ги измих после Simple Smile

Весели празници на всички желая  bouquet

# 409
Честит празник на всички мами и дечица! Много здраве и щастие ви желая! Ето и хубава рецепта за козунак, изпробвала съм я миналата година - на Тандури, ето и как да сплетем снимка и клип, ето и други идеи за сръчните и оправни мами, аз тази година няма да смогна да направя овчици и кошничка.
Редрени, честит рожден ден! На много хубава дата си родена! Само щастие, късмет и любов да имаш през цялата година.
сега се сетих да кажа, ако някой смята да пазарува в Хиполенд има талон за 20 % отстъпка, който важи днес. Може да се разпечата от тук http://hippoland.net/akciya_velikden.html

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 11:36 от Лъки

# 410
  • Варна

Редрени, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много слънчеви дни и шарени моменти, любов, здраве и всичко, което си пожелаеш  Hug

Лъки, снимката не ми се отваря, но може и клипчето да пуснеш, ако предпочиташ на лични Simple Smile Ади се справя чудесно така като гледам снимките. Малко завиждам (ама благородно, макар че то в завистта няма нищо благородно hahaha), че пъха в устата повечето храна, Аслан си играе с нея и слага в устата много рядко Sad

Женичка, Мони е тооолкова сладка Simple Smile И какви дълги мигли има тази малка принцеса  Hug

love in paris, поздравления, питката ти изглежда перфектно и много ама много апетитно!

Аз поръчах онези две неща, за които бях питала по-рано, и много се надявам, че всичко ще е наред. Това ми беше първата поръчка от ebay и ми е малко напрегнато  Embarassed Най-много се надявам сенникът да пасне, макар че пробвах почти същия и е идеален. Praynig

Весели празници на вас и семействата ви   bouquet После можем да се сборим виртуално с яйца easter

# 411
  • Бургас
redreny2000 , бъди много здравичка и щастлива   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Весели празници, момичета!!!

# 412
Редрени, да си жива и здрава, много щастие ти желая и да намачкаш малкия сладкиш!

ЛъкиHug  багодаря за идеите, ще се възползвам! Аз сега съм захванала козунака на Стихията, дано стане нещо, че да не ме откаже от самото начало  Grinning

# 413
  • Стара Загора
  Hug HugHugВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Hug Hug Hug

# 414
Благодаря ви много, момичета   за милите думи - за нас и питката Wink bouquet

Лъки, много е сладурска Simple Smile И Лия така яде, изяжда си доста - напр. цяла палачинка или филия Simple Smile
Но и аз давам само на парченца, веднъж на около 6-7 м. се задави с оризовка и от тогава имам страх, защото и тя така тъпче, докато може и гризе големи залци. Не съм ѝ бъркала в устата никога, обаче почнах да я блъскам бая силно по гърба тогава, много се уплаших, направо посиня милото в лицето! Като има малко по-едро в яденето и тя го плюе, но от къде да знам дали винаги ще успее... та избягвам да ѝ давам с ръце цяло нещо.

Женичка, вие също сте много сладки  Heart Eyes

Аз пък правя на Йоана козунака - видеото ме вдъхнови http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ymjt0_OUtTY пък да видим  Laughing

Хубав ден   bouquet

ЧРД, Редрени! Много драматично звучи, както си го написала  Simple Smile Всичко най от мен   bouquet

# 415
Anelisa, голямо благодаря  Hug
А и на всички, които се отзоваха!
Лъки, страхотни неща си предложила за сръчните мами! Аз днес се борих с един козунак и за пореден път се убедих, че печенето в моята фурна е предизвикателство! Всичко тестено що съм правила, много трудно се изпича, а при баба ми от раз става...
Нашите са се изпоразболяли и май отлагаме прошъпулника Sad Ако пък ми прищрака нещо, без гости ще го направим Simple Smile
Много весели празници пожелавам на всички!

# 416
  • Варна
Майчета, забравих да питам нещо важно: каква слънцезащитна козметика ще ползвате за децата? И има ли някой опит с Daylong Kids?

# 417
 Хубави празници ви пожелавам на всички! Обичайте се, радвайте се на децата си и не си спестявайте хубавите думи!
 На мъжо голямата щерка беше на гости, беше окупирала компа, та затова ви позачезнах малко.   Лилироуз   bouquet Май няма да се включа по темите, домързява ме. И козунаци пеках, и яйца боядисвах, голяма Мара Пепеляшка се барнах тази година. Иренкееее, ще те изтърва бе моме, хубав празник, прегръщам те!

# 418
  • София
Весели празници на всички!

Женичка, sirence, matza83, Лъки, VSD,catwalk, p.atanassova, love in paris, Пипилота благодаря за пожеланията!

Пипилота, как ще ме изтървеш, като няма оттърване от мен;)

love in paris, защо драматично, нямах такова намерение. Аз пък си се кефя на съвпадението!

# 419

love in paris, защо драматично, нямах такова намерение. Аз пък си се кефя на съвпадението!

хаха Simple Smile ами да де, много силен ден - емоционално натоварен, така ми прозвуча Simple Smile Ок си е съвпадението Wink

ВСД, аз по принцип съм доволна от Spirig, много харесвам липолосиона. Ползвах този слънцезащитен м.г. и съм доволна, макар че аз на пряко слънце не съм я излагала, докато е било силно, само шарена сянка или през тензух.

Общи условия

Активация на акаунт