Лилинчо,благодаря и на теб за пожеланията
Останала съм с впечатление,че и ти си от Стара Загора,има ли шансове това да е един от градовете,които ще посетиш? 
На море Изобщо не го обичам това море-дразни ме пясъка и това изгарящо слънце-винаги съм супер изморена след плаж
Мислим да ходим заради децата,но кога,още не сме решили.Ще сме в къщата на приятели и там ще си готвя,така че храна няма да нося от тук.Малката на плажа ще е по памперс,от тези непромокаемите и шапка,задължително с връзки,защото иначе я маха .В морето няма да я пускам,защото водата винаги ми се струва хладна.На баткото му пълнехме басейнче и чакахме да се постопли,така ще процедирам и с нея.Играчки-кофички,лопатки,фигурки за пясък,новата ни кукла с лунички (Лъки,разбрах че се появяват лунички от слънцето,но идеята да ги използвам като "часовник" за прибиране е страхотна
Не беше ми хрумнала)и топка.За спането напълно ви разбирам,момичета.Както споменах,след РД за първи път ми спа цяла нощ,и най-вероятно за последен
Не е както беше преди 2 месеца, да се буди на всеки 30 мин,а по два-три пъти на нощ.Но не се отчайвайте,сигурна съм,че ще дойде времето,когато всички ще се радваме на пълноценен сън 
За пясъчниците,баткото си играе там без надзор,но ако малката също прояви желание-не я спирам,като задължително съм залепена за нея.Тя се гнуси от пясъка и го рови само с лопатка,с ръце не пипа.Но общо взето много бързо и омръзва

За тръшкането-тръшка се и изпада в истерия предимно като види да излизам от стаята.Ако е докопала нещо непозволено,го вземам и бързо се опитвам да отвлека вниманието с друго,докато истерията е още в зародиш

Лилироуз
Страхотна новина за очето
и кИфтенцата изглеждат мнооого апетитно.Записвам си рецептата задължително 
За задавянето-много добре го е описала Бедствието.Мони много често е повръщала,когато заседне голямо парченце,но винаги съм се старала да не реагирам изплашено.Е,не знам от страни каква ми е физиономията,но се опитвам да я окуражавам да го изплюе.До сега не ми се е налагало да бъркам в устата,и дано не се налага.Ако е налапала нещо опасно,й казвам да покаже на мама какво има в устата,или да даде на мама и веднага го изплюва в ръката ми

Комелина,отвратително преживяване сте имали.
Дано не се повтаря 
Лъки,и в Стара Загора има зоопарк и е по-близо от София

Надя81,бързо да оздравява Живко,и ти се пази

Рачолина,успех с козунака

. Щом не искаше да цока, значи много му е било зле. Първо си помислих, че от зъбките реве и го намазах с гел, при което се задави, закашля се и ни наповръща и двамата
. После разбрах, че е коремчето, давах му Инфакол, но не помогна, чак като му разтворих едно Но-шпа, се успокои и заспа. Не че спа спокойно, но поне не пищеше. Та го спряхме антибиотика, взима го 4 дена. Докторката казва, че Сумамедът действал още няколко дена след спирането му, така че се надява да не се налага да даваме втори.

Хм, как пък не ми е хрумнало досега?!? Трябва да го посетим. Нали си имаме и село там наблизо, дано се наканим да отскочим през лятото. Пък и мъжът ми ще сменя работата и още не е ясно в кой град ще е, единият вариант е Стара Загора, така че може и да станем комшии и заедно да ходим до зоопарка