Отговори
# 375
Лилироуз,определено много апетитно изглеждат тези "кюфтета" и ще ги направя за Мартина.Ще пиша после отзиви.
Така да довърша по темите:
За морето,ще ходим,но все още не е 100% ясно къде.Аз Мартина няма да мога да я задържа под чадъра затова ще е намазана с кремче ,със шапка/която не знам как ще  се задържи на главата й ,че все ги маха/,за друго не съм решила.Може да е с някоя много тънка блузка .Определено ще я топна в морето,тя миналата година си "поплува",че сега ли не. Laughing
За храната,ще хапва това което и ние.
Относно пясъците,мами не се заблуждавайте,че на морето няма улични кучета и котки и там пясъкът е същия.Аз за сега нямам притеснения защото Мартина не обича игрите на 1 място и не е ходила в пясъчника,но обикаля около него където пейките са покрити с пясък и си рови там.Не ,че не го е опитвала от това не ме е страх ,поскоро от това че лапа и камъчета и прочие. Mr. Green

# 376
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Живко два дни е с висока Т - 39,5, невероятна хрема и страшна кашлица - и две безсънни нощи. Днес вече поне няма Т. Не че иначе много спи през нощта, но последните две бяха кошмар.

И аз още не съм давала зеле, днес за пръв път смятам да му направя леща.

# 377
Ена,какво те притеснява да дадеш на детето си прясно зеле със свинско?:
Ами зелето е трудносмилаема храна и като се има предвид, че моята мома още понякога пръцка и се превива след някоя храна-не посмях да и дам. Снощи пак не и дадох нищо от нашата вечеря-бях правила пържени чушки с яйце и сирене и свински ребра. Баба ми колиха прасе, затова така се случи , че ядем 2-3 пъти свинско едно след друго. Mr. Green Явно някои от вас се хранят здравословно и затова дават всичко от общата храна. Ние и пърженко обичаме да хапваме често, та няма как Ева да яде винаги от сготвеното за нас.

Яни и Марти са големи сладури! Как сладко хапват! Heart Eyes

И да се похваля, че Маринелка пак ме изненада много приятно! Hug Получихме картичка и едно много хубаво яйчице за декорация от Анастасия за Ева. Много умееш да радваш хората с тези жестове-благодаря ти , Маринелче! Гушкам ви и двечките! Hug

# 378
  • Варна
Надя, какво му е на Живко? Съчувствам ви искрено и пожелавам да се оправя скоро  Hug А ти как се чувстваш? Леща аз давам от време на време, но от червената, с малко настърган картоф вътре и морков, много я харесва Аслан  Peace

Зеле само веднъж давах преди около месец, беше в сарми, после Аслан имаше цяла нощ много газове и не спа спокойно... Ще изчакам още малко преди да дам отново Simple Smile

Самостоятелното хранене е нещо страхотно, стига да имаш здрави нерви. Аз ги нямам, но много се старая! Купих прибори за хранене на Аслан, с които да свиква, засега не яде с тях, но се учи да ги държи, показвам му как да загребва, а с вилицата как да забучва храната, но не го оставям сам да се храни, а той и не проявява интерес още. Иначе като го храня той мен ме "храни" с неговата празна лъжица. Поне разбира за какво е в ръката му Simple Smile Ядене с ръце е мноого силно казано. Мачкане и блъскане, хвърляне и други подобни действия са на почит, но рядко се сеща да сложи нещо в устата си. Изключение правят бисквитите.

За пътуването ще взема също готови пюрета, първо, защото когато пътуваме за Турция ще прекараме около 14 часа в колата и ще е топло, така че няма да рискувам да нося сготвено в буркан... Абсурд да му купя ястие от ресторанта, в който обикновено се храним на отиване, макар храната да е много вкусна. А за самата почивка няма проблем, тъй като ще сме с роднините и ще готвим.

Сега се сещам да питам: някой имал ли е дълъг полет и да е бил с бебето? Не знам нищо за храненето на бебе в самолет, зная, че по принцип е забранено внасянето на храна, но за бебетата същото ли е?  newsm78 И как се изкарват около 10-11 часа в самолет с бебе??

Лъки, къде беше тази динозавърската изложба? И за деца ли е предимно?

И на мен много ми харесаха тия кюфтенца и също ще ги пробвам, lilyrose, благодаря, че сподели  Hug

# 379
Ena- цял ден дебна да се похвалите и никои.Заже се притесних,че като не съм ги пратила препоръчани и някои съсед си ги е прибрал.Но явно трябва повече време.Иначе яйцата станаха ужасни,но между лекциите и курсовите нямах мнг време.ИЗВИНЕТЕ МЕ,ЧЕ СА ТОЛКОВА ГРОЗНИЧКИ...

# 380
  • София
marinels, имам аз едно известие от пощата и се чудя от кой е. Засега ти си заподозряна Wink

Nadya, да се оправяте бързо. Имам много пресни спомени, не го пожелавам на никой.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 18:17 от redreny2000

# 381
Само хвърлям по едно око!
Разбрах, че Живко е болничък! Да оздравява бързо душичката!  Hug
Стискайте палци, утре ще правя козунак...  Rolling Eyes

# 382
Маринелскиииииии, ще ви изяяяяям. Мерси много за готиното подаръче. Много ме зарадва. Мартин спи и не си е видял още изненадката.

Nadya, да се оправя бързо малчо, дано не е вирус, пази се и ти.

racholina  fingerscrossed

# 383
Живко да оздравява бързо  Heart Eyes.Надя, еххх 14-та седмица, колко хубаво  Hug

lilyrose и не задели малко кюфтенца за едно гладно съседче  Joy Joy

Маринелс , благодаря ти за изненадата  Hug ръчно направени готини яйца и картичка за Бо и Йо

Предстои ни пътуване в началото на май ще имаме включена закуска и вечеря,а за обяда и следобедното хранене аз също ще се заредя с бурканчета меню след 1г.,Бобо ги харесва  Peace

Ами зелето е трудносмилаема храна и като се има предвид, че моята мома още понякога пръцка и се превива след някоя храна-не посмях да и дам. Снощи пак не и дадох нищо от нашата вечеря-бях правила пържени чушки с яйце и сирене и свински ребра. Баба ми колиха прасе, затова така се случи , че ядем 2-3 пъти свинско едно след друго. Mr. Green Явно някои от вас се хранят здравословно и затова дават всичко от общата храна. Ние и пърженко обичаме да хапваме често, та няма как Ева да яде винаги от сготвеното за нас.
И ние не се храним здравословно,гледам да избягвам пърженото, но много наблягаме на месото, особенно свинското и много по-малко на зеленчуците, така че не винаги мога да му давам от нашата храна  Peace

# 384
Мигео, утре след като боядисаш яйцата, заповядайте у нас с Бобо на кИфтета по случай Велики четвъртък  Mr. Green сериозно! ще пиене кафенца на двора. И всеки друг, на който му се идва - само да ми звънне да му дам адреса  Hug

# 385
Мигео, утре след като боядисаш яйцата, заповядайте у нас с Бобо на кИфтета по случай Велики четвъртък  Mr. Green сериозно! ще пиене кафенца на двора. И всеки друг, на който му се идва - само да ми звънне да му дам адреса  Hug
newsm68 newsm44

# 386
Ена,какво те притеснява да дадеш на детето си прясно зеле със свинско?:
Извинявай сигурна съм че не съм те разбрала ама все пак да питам,
Цитат
още понякога пръцка и се превива след някоя храна
очакваш че ще дойде времето когато тя ще спре да пръцка?

# 387
Цитат на: г-жа Стихийно бедствие link=topic=648908.msg21687545#msg21687545 Извинявай сигурна съм че не съм те разбрала ама все пак да питам, [quote
още понякога пръцка и се превива след някоя храна
очакваш че ще дойде времето когато тя ще спре да пръцка?
[/quote]
 LaughingНе, бе, Стихийке, имах предвид, че, когато яде нещо, което явно не е трябвало да го яде, освен, че пръцка, започва да хленчи и да рита с крачета нервно , докато суче и така разбирам, че има стомашен дискомфорт. Ако беше само пръцкане-ясно. Laughing Или пък се събужда с плач и я чувам, че тогава пръцка. Дано го обясних добре.

# 388
За храната да се изкажа и аз Simple Smile - предпочитам аз да я храня, защото не обичам да е кочина, плодове, бисквити и оризовки й давам да си яде на столчето, няма проблеми, гризе си, въпреки че има само два зъба и до сега не се е давила, ако са й големи парчетата плюе, мачка и пак лапа, общо взето оправя се самостоятелно Simple Smile Колкото до общата храна - няма шанс, ние също ядем в повечето случаи нещо, което е запържено. Примерно един ориз да направя преди това го запържвам с лука, вие не правите ли така?
Зеле не давам - един път имаше на ДК и дадох, после цяла вечер все едно имаше колики, определено ще поизчакам.. Стихия, много си буквална понякога  Wink
За недоспиването ви съчувствам и винаги, когато ви чета, благодаря, че моето дете е един малък търтей и не мърда по цяла нощ!  Praynig (което не означава, че с таткото се късаме  Mr. Green)
На пясъчници не я водя, само на люлки и пързалки - ей там е големия купон, кръста ми да е як, да я качвам на пързалката, защото още не може сама.. иначе бабите и дядовците мераклии направиха люлка на вилата, няма такава радост, ще пусна снимка скоро Wink

Мисля, че днес написах най-дългият си пост, откакто съм се регистрирала  Laughing

# 389
newsm68 newsm44
Ще се караме - чакахте да си дойда в Ловеч и се събрахте,а  Crossing Arms Ни въ бичам вечи  Joy Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт