)) Така като гледам скоро пишещите ще останат съвсем малко. Активността определено е спаднала много. Но така е, времето не стига за всичко. Честно казано не ми стига и на мен времето да ви изчета, а имам голямо желание. Малкото ми мрънкалче става все по- капризно и сме си постоянно залепени един за друг. Преди го нямаше това, но сега само да отида в другата стая и плътно зад мен
) От утре и аз съм на работа и вече сърцето ми е свито. Направо не знам как 10 часа ще се разделим с детенцето, а и до края на месеца ще имам 7 работни дни от 9, които остават и направо не знам. Дано с майка ми се оправят, да не я мисля и нея. Успокоява ме факта, че те и сега са пак почти всеки ден заедно и се разбират много добре. Стискайте палци, момичета, че честно казано ми е много тежко и очите ми се насълзяват само като се сетя
(( 

Браво, че си го постигнала!
Всяко дете е с характера си, от нас се изисква да го направим добър човек,а не да го моделираме защото така ни е удобно.

.Голям страх ми е и на мен всеки път като излизам.Все се питам дали изключих фурната,котлона...

Така,че мами с първи кротки дечица-искрено ви пожелавам и вторите и третите да са ви такива
Все си казвам,че ако първото ми беше такова,никога нямаше и да помисля за второ
Да са ми живи и здрави само,пък каквито-такива
Колкото и да се опитвам да го гушкам и играя с него,винаги се намесва малката и го избутва на страна.Така си имаме само приказките за лека нощ и гушкането преди сън само двамата без нея.И съм сигурна,че го ощетявам,страшно много