Отговори
# 540
Мама Веси Shocked, ти ми скри шапката с тая торта! Още не мога да повярвам, че е не е дело на някой професионален сладкар. Уникална! Браво!!! smile3501
А и стаята е много хубава. Реших, че е в детки център снимано-то надуваеми замъци, то люлки, то пъстрота...Със сигурност е било много забавно.Честито със закъснение на Димана. Нека е все така за пример-умна и будна.  bouquet
Днес беше не само за къс ръкав на обяд, ами и за боси крачета. Simple Smile  sun

# 541
Леле какъв вятър ни продуха днеска!

Мама Веси, страшна си! Супер мама!

Аз да споделя, че в събода ще правим нашия прощапулник и понеже не знам никаква рецепта за питка, ако е удобно да ми пратите някоя рецепта, на ллични разбира се, че да не пълним темата с кулинария Simple Smile

# 542
Аз със Стихията съм съгласна, но постът и беше по повод мое изказване, което имаше съвсем друг смисъл, точно този, който обясни mama_vessy за втори път, ама може и само ние двете да си се разбираме Wink
redreny2000, хич не сте само вие двете, обаче горчивият ми опит показа, че да се разберем тук за някакви разногласия си е направо "мисия невъзможна", затова аз лично спрях да "се хабя", даже тук рядко чета, пренесох се в други измерения, където се чувствам на мястото си  Wink

p. atanasova, пратих ти най-успешната  Wink

# 543
anelisa, Марис, много ви благодаря за рецептите  Hug Hug Hug

Ще се пробвам да я омеся, дано успея  Wink
Сега се обличам и излизаме, че времето е супер
Хубав ден, майчета!

# 544
Момичета, вчера не успях да вляза,защото беше лудница вкъщи,но днес да ви почерпя на патерици за годишнината ни от брака,ако може въобще 2 години да са годишнина.Иначе догодина ще празнуваме 10 заедно  Whistling

А за рецептата за тортата благодаря на Пипиллота Hug

За цирка - аз го обожавам,на Балкански съм ходила поне 3 пъти,всеки път в Ловеч като има някакви "долнопробни" (извинете ме за епитета) и на Цирк Дю Солей успях да отида,много искам да заведа АНастасия,но и мен ме притеснява времето,че толкова няма да издържи концентрирана.
И в този ред на мисли - кога за пръв път мислите да ги заведете на кино? (мамите с по-големи моля да споделят опит)

Мама Веси - всичко е страхоооотно, а още във фейса като видях снимките си мислех детски кът ли е това,много добре сте го направили

Сиренце - на отчет (влизам и пиша тук основно заради теб Hug време ти е за фейсбук  Joy)

# 545
 wavey

Много се радвам, че ви е харесал детския кът  Mr. Green Вики много си играе там с кака си.  Simple Smile Там съм преместила всички играчки, не че той не ги разнася из цялата къща.  Laughing
Благодаря и за тортата.  Hug Отзад на кръста беше с една голяма панделка и по чинията бях посипала цветенца. Ей това беше най вкусното за ядене  Laughing 

Маринелс Страхотно изглежда всичко  Peace браво много добре си се справила  Hug

Бета Аз каката я оставям да си играе/гледа Вики откакто той е на около 6 месеца когато започна да сяда и да се заиграва. В началото за кратко и постепенно за повече време. Тя в началото не беше много очарована а и винаги има издънки, но аз и обясних че тя е достатъчно голяма и аз тъй като и вярвам затова и оставям Вики за малко. И тя се чуства горда от това че може сама да се грижи за него и е много усърдна. Разбира се всичко това беше тактика от моя страна, така се научава хем на отговорност, хем свиква да се грижи за него и утре ще мога да го оставям с нея на вън.  Mr. Green  С една дума с един куршум 2 заека. Разбира се задължително я хваля как добре се справя, хваля я и пред други хора и тя на всички обяснява как се грижи за него. Може да пробваш тази тактика  Peace   

p.atanassova Мислех и аз да ти пращам, но мисля че моята е по рецепта на Марис. Така че няма смисъл да ти пълня пощата  Peace

# 546
Ех, колко ми е хубаво да седна  Simple Smile Като е хубаво времето и сме по цял ден навън не усещам кога минава денят. Даже започнахме без да се усетим да се прибираме по-късно и изместихме малко режима на децата. Но като е светло и топло как да ги прибираме рано-рано...
Хубавата новина е, че Ади започна да заспива сама наобяд, дано да се задържи така. Мъжът ми вчера не успя да се прибере да ми помогне и пробвах да я оставя в леглото, без да я приспивам с кърмене. Само се опита да мрънне - отне й сигурно 30 сек. и млъкна  Shocked Заспа си без проблеми и затова днес вече я оставих официално  Laughing За мое учудване протестира повече - сигурно 5 минути мрънка с почивки - ту спре и реша, че е заспала, ту се обади. Но пак си заспа сама. И последните 2-3 вечери не се буди изобщо - чак сутрин в 7.00, сверяваме си часовниците с нея  Laughing Betta, хайде скоро и ти в отбора (четох, че си на вълна недоспиване), вече и 5-6 часа сън ми стигат като никой не ми го прекъсва. Иначе и 10 часа да спя като ме събудят безброй пъти ставам като болна. Започнахме да мислим Ади да я местим вече в стаята при Дени и да спираме и него да го приспиваме. Да ги оставяме двамата, кой знае какво ще се получи...
След вечеря пък ни оставиха да си пием бирата и да си поприказваме, а те и двамата се заиграха. Е, това продължи 10 минути и ни наскачаха по главите, но си е едно добро начало! Усеща се, че с всеки ден растат децата. Точно преди лягане Ади демонстративно дойде до масата, вторачи се в баща си и го повика "тате". Е, той се разтопи просто!
По празниците ще ходим с приятели на село и съм се настроила ваканционно, дано ми се получи да си почина и разнообразя.
redreny2000, благодаря ти, че специално си ми отговорила  Hug Не бих се засегнала, ако не беше, но оценявам жеста ти   bouquet
mama_vessy, честит ти ритнитопковец! Моят мъж толкова много иска Дени да го влече към футбола... Само го пресичам да не го натоварва с родителски амбиции. Иначе детето си рита с удоволствие и екип за футбол сме му купили и много му се радва. Чак и на фотосесията му правихме снимки с него да се кефи тати  Laughing Честито и на Димана! Страхотна торта си направила и интериорът е на ниво! Скоро една комшийка англичанка идва на гости и направи следното заключение: вашият beautiful apartment се е превърнал в children`s house  Laughing Но важното е да са доволни децата!
Днес беше не само за къс ръкав на обяд, ами и за боси крачета. Simple Smile  sun
Леле какъв вятър ни продуха днеска!
Е такова лудо време... Едвам се прибрахме в бурята, а изгоряхме от слънцето... Не е истина в какви боклуци живеем. Като видях само какви пушилки се вдигнаха от вятъра, просто ми се прииска да си стегна багажа и да се изнеса на село!!! Добре че Дени чува като му кажа и стоеше почти през цялото време със затворени очи докато се приберем, а Ади я закътах в количката. Като ги изкъпахме направо купчинка пясък падна във ваната...
marinels, честита ви 2-ра годишнина! И за 52-та да си все така ентусиазирана и с идеи и с реализацията им! Да сте много щастливи заедно и мъжът ти да те кара да се чувстваш специална всеки ден!
И в този ред на мисли - кога за пръв път мислите да ги заведете на кино? (мамите с по-големи моля да споделят опит)
Дени още не съм го водила на кино, по-скоро на театър мисля да го заведа.
Сетих се като говорихме за книжките, че миналата година Дени имаше едни много любими, много са подходящи за момченца. Тогава той е бил на 1.5 г., така че скоро и нашите бебоци ще са на тази възраст. Поредицата е Книжки на колела, той обожаваше за трактора, толкова ни е разкъсана книгата от четене. Иначе имаме и за влак, автобус, пожарна. Друга май не се сещам.
Betta, като ти прочетох разказа как си играят децата, все едно си писала за моите. Ту се хилят, ту някой пищи, ту някой реве... Няма ли пряк контрол не е ясно в кой момент ще стане "късо съединение". Дано Бобо да не се е ударил лошо и да му минава бързо. Ади е толкова бясна, въобще не се пази, пълно перде е, катери се навсякъде, а не слиза. Все ме е страх, че ще тупне отнякъде. Върви си, скача си по легла/дивани и очаква да са безкрайни, всеки път е изненадана като тупне отнякъде.
Аз да ви питам, какво вечерят вашите деца?
Betta, от доста време вече (сигурно месец и половина) вечеряме заедно едно и също. Не ми минава номера вече да дам на Дени едно, на Ади друго, гледат си в чиниите и се сърдят, всеки иска от на другия да опитва. Естествено и в нашите гледат, така че ако ще ядем нещо, което не даваме на децата го правим след като ги сложим да спят.
Иначе за плодовете и Ади и Дени ядат, но много обичат и двамата тестени неща и хляб. Като дам банан за следобедна закуска ядат с удоволствие, но само някой да се появи в този момент с парче хляб или да спомене за геврек и край! Но отидем ли до пазара винаги искат да им купя моркови и гризат по пътя, затова си нося белачката в чантата  Laughing
Аз пък всичко топля на МВ, лошо ли е, вредно ли е - не знам  newsm78. А за GSM-ите и яйцата недей да ги вярваш тия неща, няма нищо научно в това.
Освен да се успокоявам и аз, че не е вредно. Мъжът ми само да ми види гърба, когато той притопля нещо за децата веднага го слага в МВ. Вече били големи според него  Joy Аз все си мисля, че има нещо верно, дори и малко в това, че са вредни, само като се замисля как сме заобградени от кабели отвсякъде...
Всички си мълчат, но аз да кажа, че много хубаво беше вчера на срещата. Е, вече почти не можем да си говорим, като хукнат на различни посоки децата, но все пак ми беше приятно да ви видя всичките. Heart Eyes
Така си е, аз даже съм се настроила за много такива импровизирани срещички. Оказа се, че се получават по-добре, отколкото като ги планираме по седмица  hahaha Днес пак с Ена се засякохме, дано другия път да има време да си поиграят децата. Ето и една снимчица от срещата

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:32 от Лъки

# 547
  • Кукуландия
Така си е, аз даже съм се настроила за много такива импровизирани срещички. Оказа се, че се получават по-добре, отколкото като ги планираме по седмица  hahaha Днес пак с Ена се засякохме, дано другия път да има време да си поиграят децата. Ето и една снимчица от срещата
Като гледам снимката ви липсва хипопотам в групичката, ако може следващият път и той иска да се присъедини  Embarassed
Добро утро!  Grinning

# 548
Отново съм със запушен канал от вчера...днес съм малко по-добре, но вече се чудя какво бъркам, че се случва толкова често? Дано скоро премине, че и питка трябва да меся и прощапулник ни чака. Сега излизаме на вън да си поиграем!

# 549
  • България моята родина
Здравейте на всички.Много отдавна не съм писала,но от както се преместихме в нова квартира ни обраха и нямахме до сега лаптоп.Няма да успея да наваксам да прочета всичко,но вече ще се вкл.

Малкия разбойник след годинката като се прибрахме на Гърция проходи сам,но падна и така си удари главичката и се уплаши сега иска само да се водим.Иначе това е ново при нас.Поздрави на всички мами. Hug

# 550
Лъки,аз отново се връщам на темата,но като пишеш за Ади всеедно описваш Мартина.Откакто й смених режима/за 1-ви път се намесих,до сега тя го определяше/и спи 1 път съм много доволна.Преди и аз трябваше да я приспивам,понякога тудно се получаваше/обикновенно на гърда,понякога и повече екстри/,но сега след разходката сутрин се прибира прибита и само като я сложа в леглото и вече е заспала сама.И тя си мисли,че диваните са безкрайни и тръгва добре че все я придържам,но онзиден посрешна земята с глава ,е поне беше от ниско. LaughingИначе паданията не я притесняват изобщо/ако не са сериозни/пада,става и продължава.Постоянно е с цицина или синка някъде,голяма е фъртуна.Да си изкарате много добре.
От известно време е много гальовна и се гуши.Дори нощем спим гушнати,ляга на ръката ми и тя ме прегръща с ръчичка или пък по този начин с баща си.На моменти просто идва хваща ме за лицето и ме придърпва за да ме целуне.Абе голям кеффффффффффф. Grinning LaughingИ не иска да пуска баща си като тръгва за работа,понякога се разплаква.Ох,като си помисля че един ден и аз ще тръгна на работа ,не ми се мисли. ooooh!

# 551
Голяма активност беее  Joy

Ani4ka_ - как искам и мен така да ме придърпа и да ме целуне,аз я гушка и целувам постоянно,но като кажа: Цункай ме,маме и тя ми отговаря: Не,не,не и клати глава. Както обичам да казвам отглеждам едно нелюбвеобилно същество

Здравейте на всички.Много отдавна не съм писала,но от както се преместихме в нова квартира ни обраха и нямахме до сега лаптоп.Няма да успея да наваксам да прочета всичко,но вече ще се вкл.
Много гадно Sad Бях малка,когато ни обраха и беше ужасно,те по-точно нищо не бяха взели,защото търсеха пари,но пък нямаше място в апартамента да не беше обърнато надолу с главата. Искрено ти съчувствам и ти пращам прегръдки.

За вечеряте - и ние вечеряме тримата заедно,но аз разбира се се съобразявам като готвя - спрях да слагам сол,ММ протестира,но знае че е за добро,вярно че си е друг вкуса като го подправиш докато готвиш,но и на нас ще ни се отрази добре това.

Ние се подготвяме за прощъпулник - както винаги аз използвах и този повод да развихря фантазията си,снимки ще кача после.Хайде гуш и вземете пишете вече,че ще си останем без МАРТенска отчетна  Sad Липсват ми споровете тук,действаха ми креативно

# 552
Ивелина, много съжелявам за случилото се и дани никога повече не ви се случва. Най-важното, че сте заедно и се борите!  Hug
Нашия прощапулник мина, абсолютно не както си го предаставих и планувах, но мина и Кирил ще става счетоводител, хвана калкулатора после апарат за кръвно и после мишка. Свекитата искаха да хване зъблекарски инструменти, но детето не ги отрази  Laughing, но знае ли се какво ще стане...само времето ще покаже!
Днес изпращаме свеки в чужбина, заминава за 3 месеца и вчера си поплака за малкото  Cry явно е много тежко да се разделят, въпреки че не са заедно всеки ден, но 3 месеца са си доста за едно малко дете, те се променят всеки ден, а след 3 месеца ще е порастнал много и знае ли се какво още ще прави!

# 553
Маринелс,тя целува когато иска  и е много щедра тогава,но не винаги когато ние искаме.Обаче ние намерихме "ключа за палатката" и когато не иска да даде целувка се целуваме с баща й пред нея, тя се смее и след това сама идва на ни целуне един след друг и прави една сладка човка.Пробвай може и при вас да сработи. Wink

# 554
  • София
Атанасова, да не би нещо банел на сутиена да притиска гърдата? Или да приемаш много ходрогенирани мазнини(имай предвид, че са основна мазнина в 'уличните" бързи храни.

На кино едва ли скоро ще ги заведа. Аз баткото не съм водила и не сме планували да го водим. А на театър едва сега започнахме (на 4г.).
 На цирк евентуално големия бих завела, ако ми се отдаде възможност.

Общи условия

Активация на акаунт