Или поне не задължителни, ако успее да се поддържа кожата добре.
как стана не разбрах. Но май нещата се влошиха когато беше при баба си и дядо си събота. Аз нещо си бях повредила кръста и имах страшни болки не можех да си взема въздух трябваше да прибегна до болкоуспокоителни иначе бях като инвалид
а таткото беше командировка за капак.
Днес следобяд е ЛЛ и ще го водя
та докато за него обикаляхме по аптеките, тя си стоя в стаята сама. Замислих се, че това е първия път в който я оставяме сама да стои повече от 30 мин. сама.
Малко остана аз да карам до вкъщи, но пък на него не му се щеше да се занимава с мрънкащия Вики и за това той си кара.
сигурна съм, че ще се справиш.
Дано бързо да се оправиш. А за цикъла - не ми се говори, вече не е цикъл а кръвоизлив, не знам дали могат да се правят някакви изследвания при положение че още кърмя.
На 3-тия ден от както ми беше дошло се видяхме с Майски и трябваше да се прибирам скорострелно защото като потече се омазах цялата. даже в колата седях на една найлонова торбичка, която ми даде тя.
Малкия си прискрипа сам пръста и си обели кожичката. А толкова кръв потече, че ми призля. Надявам се че няма последствия и пръстчетата са добре.
Надя чакаме 
Или поне не задължителни, ако успее да се поддържа кожата добре.
. Аз изобщо не си представям как бих отсъствала повече.
С нетърпение ви чакаме в Пловдив.
И това, което обсъждахме във ФБ (тогава все още се опитвах да ви следя и там) беше по друг повод, а именно, че на някои им е скучно в тази тема именно, защото се обсъжда основно за бебета, родени март 2011. Никой не е казвал да не се говори на друга тема, просто малко хора отразяват странични излияния. А за съживяването на темата направо ме изненада. Точно бях прочела поста ти, че само заради Сиренце се разписваш тук и си бях помислила, че съвсем вече ще й "теглиш чертата" на темата.
С нетърпение ви чакаме в Пловдив.
Да ви попитам вашите дечица по колко наддават? Каролинка от 4 месеца не е наддавала, даже е с 200 грама надолу от миналият месец. Не ме притеснява , защото тя не спира да се движи,не е и слабичка, просто информативно питам. И друго, на консултациите плачат ли, бебка е общителна, но като види доктора и пада страшен рев, и в тази връзка той за втори път ми казва да спирам да я кърмя , на това се дължал рева.Е и аз за втори път му отговорих , че за сега не смятам да я отбивам. Явно се е наплашила от него , заради прегледите които и прави, гърдичките слуша, пипа тук, пипа там .И детето пред нас плака и бебето след нас
. Също трябва ли да се притеснявам , че казва само баб баб, което значи баба, неее, дааа, дайдай, бътьо бътьо бътьо, и само бебешки неразбираеми думи.Вече мама не казва.
. 
И това, което обсъждахме във ФБ (тогава все още се опитвах да ви следя и там) беше по друг повод, а именно, че на някои им е скучно в тази тема именно, защото се обсъжда основно за бебета, родени март 2011. Никой не е казвал да не се говори на друга тема, просто малко хора отразяват странични излияния. 
Наложително ли е да се вадят тези млечни зъби, не може ли да си стоят там както до сега? Искам да кажа само естетически ли е проблема или и медицински?
Тях ги намирам в устата, че колкото и да се старая, все в някакъв момент се оказва, че съм бляла 
За говоренето няма от какво да се притесняваш изобщо. Обаче "бътьо, бътьо" май беше мантра и на някое друго мартенче
Лъки ваша ли беше, че не помня
Явно си има някакъв смисъл, но дали ще го разгадаете, не знам
- така да обича попарка ... Аз, дето винаги съм опитимист, бях на крачка да търся в интернет обратен полет и да зарежа всичко. Ноооо, след бурятя небето винаги е ясно ... Купихме си най-евтината кошарка, столче, повивалник и коритце - и всичко потръгна в друга, спокойна посока (та - Стихия - приемах тези тривиални неща за даденост, докато не видях какво е без тях - та добави ги в списъка ми за най-потребните ми вещи в отглеждането на бебето през първата година
). И тогава, макар и винаги недоспала, защото времето не стигаше и за отдаденост към работата, и за всеотдайност към детето, оцених и уютния и удобен апартамент в центъра, в който бяхме отседнали, и прекрасните им паркове и градинки, и Дунава, и ... Направо не ни се тръгваше обратно. Обаче - представете си - успяхме да вземем всичките купени от там бебешки удобства в БГ - не ми питайте как ... 

Съжалявам, че бързината на ежедневието премести повечето мами във "Фейса", и наистина съм склонна - за да не загубя връзката с хубави хора тук, дори там да се запиша под някаква форма (Марис
), но просто трябва да имам малко повече време, за да го направя.