Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

Ayça Varlıer - Bir Zaman Hatası - /с бг. превод/

# 691

Ayça Varlier- Pınar- live singing @ Taksim

# 692

Ayça Varlıer - Tek başına

# 693

Ayca Varlier.

# 694

erkan petekkaya yavuz bingöl neredesin sen salı sefası 02.02.2010

# 695

ali kaptandan süper performans-dut ağacı

# 696

Fahir Atakoğlu & Ayça Varlıer - Lal с бг. превод

# 697
Здравейте дами мами  Hug Hug Hug Hug Hug
Отсъствах. Дълго е за обяснение, но съм жива  Peace
Трябва да изчета приблизително 2 теми, но филмите ги гледах. Епизод  67 на Ойлето беше уникален. Този Али ми скъса сърцето  ooooh! ooooh! ooooh! Страхотно играе Еркан. Може да има две реплики в епизод, но са казани толкова чувствено, толкова истински, сякаш наистина преживява това, което играе. Затова го харесвам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гледах и Сезоните. Малко разбрах от това, което се случи, но ще ви прочета, за да разбера. Селчук май изнасили Букет. Защо мисля така. Букет се бори и след това притихна като ранена птичка. Не крещя, не направи скандал, може би за да не стресне Алп, но беше много наранена.

# 698
Кралева сложила си много хубави снимки на Айча В. - благодаря ти, че ги споделяш с нас  Hug
Видях репликите от Сезоните. Този Селчук е луд. Не може да понесе поражение.  Непрекъснато пита, явно че само това го интересува Букет била ли е с Орхан. Какво значение има след като тя още в първите епизоди му каза, че се случва нещо по-лошо, че тя се е влюбила в Орхан. Според мен е по-важно, кой е в сърцето на човека, а не до къде си стигнал в една връзка.
Не разбирам с какво право той иска сметка от Букет, след като любовницата му вече свободно посещава дома им.

Трудно ми е да пиша - загубила съм тренинг  ooooh!  ooooh! ooooh!

# 699

selçuk: sana dostça bir şey sorucam:
ne buldun onda?
Селчук: ..ще те питам, нещо..приятелски: Какво намери... в него?

buket: aklımda böyle bir şey yoktu...zor anlarımda bana iyi geldi...doğrudan,hiçbir şey beklemeden sevildiğimi gördüm...bütün o tetkiklerin ortasında acaba şimdi ne olacak diye korkarken kendimi iyi hissettirdi...değerli hissettirdi...çok değerli...güzel....ve....
Букет: ..нямах нищо, такова ..предвид! Не това, търсех....в трудното ми положение, тогава..добре ми дойде, това...направо, без да очаквам..видях, себе си...щастлива! Почувствах се ..добре, в онова положение, треперейки..дето, страхувайки се..какво ще стане с мен, като се питах...почувствах се, направи ме...дълбоко, щастлива..просто! Това, беше....истински, добре...хубаво и....

selçuk: sonra
Селчук:..после!

buket: sonrası yok...alp tepki gösterince geri çekilip beklemeyi tercih edecek kadar ince...
Букет: ..няма, после..Алп, докато показа...онова си отношение и го отхвърли, той се оттегли...прие, да чака....докогато, трябва...

selçuk: bekliycem diyen bir adam
Селчук: Един мъж, който ..казал, приел..ще чака?

buket: alp bunu kabulleninceye kadar
Букет: ..докато, Алп го приеме...дотогава!

selçuk. onunla beraber oldun mu buket?bunu bilmek istiyorum.ne kadar yakınlaştınız?
Селчук: С него...беше ли, Букет...заедно, бяхте ли? Искам, да знам, това....колко се сближихте?

buket: selçuk lütfen...güzel başlayan konuşmamız böyle bitmesin
Букет: Селчук, моля те...добре, започнлият ни разговор..да не го свършваме, така!

selçuk: onunla seviştiğinde beni düşündün mü?
Селчук: Когато се любихте с него, сети ли се.. за мен?

buket: ben yatıyorum
Букет: ..аз, отивам да си легна!

selçuk: tamam .lütfen otur....tamam...tamam..
Селчук: Добре, добре...моля те, седни...добре, разбрах..

buket: selçuk böyle saçmalayacaksan
Букет: Селчук, ако ще говориш такива глупости, абсурди...

selçuk: bitti tamam...otur....yani insan bu kadar sevdiği birinden önemli olduğunu duymak istiyor...yani tamam...her şey bitti...ama ben de önemliydim....seni etkilemiştim....şimdi bir hiçmişim gibi,hiçbir değerim yokmuş gibi o adamı ballandıra ballandıra anlatıyor olman....ya benden nesi farklıyıdı?daha mı erkek?daha mı koca?yoksa o kadınca budalalıklar mı ha?onun yanında kendimi kadın gibi hissettim.hiçdeğilse bana bu kadarını söylemeyeceksin değil mi?
Селчук: ..свърши, добре...седни! Човек, нали..дето иска да чуе от този, когото обича...толкова, че е обичан...дето, добре...всичко, свърши..но и аз, бях така..и аз се бях привързал, сега ..излиза никой ли съм, бил..така ли, става...сякаш, съм нямал чувства, излиза...така, ентусиазирано като го казваш, за него....как, така стана..по-важен от мен, кога? Какво, имаше повече от мен...по-млад, по-мъж...ако ли не, по-глепав ли съм...до него, сега ..сякаш, като жена се почувствах, слушайки...ако ли не, нямаше всичко това да ми го споделиш, нали?

buket: canını yakacak şeyler duymak istiyorsun?
Букет: ..искаш, неща...да ти кажа, дето ще те засегнат...обидят!

selçuk: buket...başka bir adamla beraber oldun...ona dokundun...o da sana....şimdi tutmuş o adamla beni kıyaslıyorsun
Селчук: Букет, с друг мъж..била ли си, спала ли си? Беше ли с него, и той с теб...сега с този мъж, искаш да ми го върнеш....да ме унижиш?

buket: iyi geceler
Букет: ..лека нощ!

selçuk: otur
Селчук: ..седни!

buket: selçuk, bırak yapma selçuk yapma.......................................
kendini kanıtlamaya çalışıyorsun...ama boşuna.....naparsan yap onun yerine geçemeyeceksin...ben orhanı tanıdım...bundan sonra ölene dek bana kimse dokunmasa da olur...kimse....anladın mı bunu?
Букет: Селчук, остави ме...не го прави, не прави ..това....недей...
..опитваш се, да се ..докажеш, някак си....но, напразно...каквото и да направиш, като него...няма да бъдеш, да станеш! Аз, познах Орхан..оттука, насетне...дори и да умра, дори и никой да не ме доближи...дори и това, никой....разбра ли, това?

Трудно ми е да се връщам назад, за да чета и коментирам диалога, който водят Букет и Селчук......

# 700
Няма по-тъп въпрос от този "какво намери в другия". Намерила е това, което Селчук не е успял да даде на съпругата си през годините. Орхан е пъти повече от Селчук - внимателен, нежен, готов да чака без да се прави на голям мъж като Селчук.
Другият още по-глупав въпрос - "мислеше ли си за мене, когато се любихте". Аз не видях Букет и Орхан да правят любов в смисъла за който говори Селчук, но дали Букет си е мислила за Селчук, когато е била с Орхан - убедена съм че не си е мислила.
Дали ще има пострадал от изстрела. Дали ще закопчеят Селчук. Нямам търпение да изгледам следващият епизод......

# 701

# 702
.....ни е драго!

# 703
Здравейте дами мами  Hug Hug Hug Hug Hug
Отсъствах. Дълго е за обяснение, но съм жива  Peace
Трябва да изчета приблизително 2 теми, но филмите ги гледах. Епизод  67 на Ойлето беше уникален. Този Али ми скъса сърцето  ooooh! ooooh! ooooh! Страхотно играе Еркан. Може да има две реплики в епизод, но са казани толкова чувствено, толкова истински, сякаш наистина преживява това, което играе. Затова го харесвам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гледах и Сезоните. Малко разбрах от това, което се случи, но ще ви прочета, за да разбера. Селчук май изнасили Букет. Защо мисля така. Букет се бори и след това притихна като ранена птичка. Не крещя, не направи скандал, може би за да не стресне Алп, но беше много наранена.

Да, страхотни ..емоции, отново от играта на нашето момче, Ренка!  Thinking Thinking Thinking
Както, казва Сани ../привет и на нея, за днес!   bouquet /..всичко бе казано, с игра..и репликите, които...я съпровождаха!..И ние, скъпа...затова, го харесваме...
Радвам се, че си гледала...и другия филм, с Айча....като прочетеш, долу-горе ще ти стане ясно, малко сме писали...за тази серия, но все пак....а, въпроси ако имаш...си ги задай, до четвъртък има много време.....чакаме, още един трейлър поне и озета...до тогава!
А, утре...ще гледаме Джемиле, как ...хууууууубаво, цапардосва и зашлевява...Кенан!....от това, обаче си мисля че ще си навлече...много повече, проблеми...за по-нататък, онзи от трейлъра поне....как й се закани, че ще я...унищожи, затрие... newsm78 newsm78

# 704
Здравейте дами мами  Hug Hug Hug Hug Hug
Отсъствах. Дълго е за обяснение, но съм жива  Peace
Трябва да изчета приблизително 2 теми, но филмите ги гледах. Епизод  67 на Ойлето беше уникален. Този Али ми скъса сърцето  ooooh! ooooh! ooooh! Страхотно играе Еркан. Може да има две реплики в епизод, но са казани толкова чувствено, толкова истински, сякаш наистина преживява това, което играе. Затова го харесвам   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Здравей Рени  Hug Hug Hug Hug Hug Радвам се, че отново си с нас. Липсваше ни, да знаеш  Naughty

И ние затова си харесваме Еркан...Направи невероятни сцени в този епизод....Остави ни без думи....Той каза всичко, както казва Сани....ние останахме безмълвни.......
Трудна ти е задачата да изчетеш тема и нещо, но след като си гледала епизодите ще ти бъде по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт