Звездни компромати-135

• 60 614
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Ласкин, дано в действителност да е свестен тип.

За мен е един простак! Преди доста години бях гледала едно интервю с него, там ръсеше разни бисери за жените - че са по принцип прости, да си зная мястото в кухнята, да не се обаждат много и други от тоя род. Още тогава се зачудих как жена му го търпи, беше много нагъл и арогантен.
И аз се чудя Алекс какво му харесва на тоз дундьо newsm78

# 706
Брус Уилис има дъщеричка. Сякаш не видях да сте го пускали  newsm78

Ха! Нали щеше да бъде момче  Laughing

Още когато излезе новината, че жена му е бременна и някой от темата подметна, че сигурно пак ще е момиче (и позна!  Mr. Green ), обаче веднага имаше контра и много добре помня думите на авторката "Не, този път ще е момче".
А темата тръгна оттам, че дъщеря му Румър прилича на него и щеше да е добре да има син с неговия чар, а не дъщеря, защото на момичетата не им отива неговата физиономия  Laughing

# 707
Първо, реших да си изтрия последните постове в темата.
Не съм си променила мнението относно написаното, но някой беше казал, че има неща, които дори и да са видими, не е желателно и правилно да се коментират, така е. Истината не винаги е най-важното нещо! Както и да е.......
Относно болестите има литература " Езикът на симптомите'', най-общо, различните болести са причинени от различни негативни емоции, в случая различните видове рак се дължат на различни видове стрес.
На всички притеснени относно емоционалното ми здраве, благодаря за загрижеността, ок съм. Не съм имала болезнени и критични моменти в живота си, или поне аз не съм приемала нищо случило се, като такъв момент. Бих посъветвала потребителките със словетсно-агресивните, обидни постове да  да се замислят до колко те се чувстват комфортно в кожата си. Нито една директна обида и квалификация адресирана до мен не ме притеснява, по-скоро авторките на подобни писания се злепостявят сами. Използването на обиди и агресия, за мен, е неумение да се изразяваш Mr. Green
Не съм гледала въпросното предаване, но личното ми мнение е, че Ласкин може да се държи много прилично и положително, когато иска. Много добро впечатление ми беше направил при Карбовски, когато му гостува с Алекс, при условие, че съм гледала преди време предаването с изказванията му за жените и печката и т.н...

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 08:42 от ani27

# 708
# 709
Това, че всички мислите едно и също, не го прави истина или правилно, миродавно!
tonkabonka, ти да не си психолог, психиатър, че и диагнози раздаваш, поставяш?
Явно си голям спец, или се вземаш много на серизоно, щом и дистанционно диагностицираш:mrgreen:
както споделих, хората използващи обиди, вслучая "хлопа дъската" явно имат нужда самите те от ремонт! Помисли!

# 710
 Може да ти е подредила числата и така да и се е изяснило.

# 711
Ани, впечатли ме много като четох обидите ти към Николета и Ирина. Жени, които не познаваш лично - с какво ли предизвикаха омразата ти. Едно е да не са ти симпатични, и да изразиш мнението си, но ти буквално ги заливаше с помия. Така, че следващите ти постове не могат да ме изненадат.

# 712
Е как, на нея ú е позволено да лепи етикети, да поставя диагнози и да дрънка глупости колкото ú душа иска, достатъчно ú е да види 2 снимки и едноминутно клипче, обаче останалите трябва да се съобразяваме с мнението ú и да не я обиждаме, не схванахте ли?
Как още не си изтъкнала най-големия си довод, ani27 - че това е клюкарска тема и мож си клюкарим, колкото си искаме, а?

# 713
  • Sofia
И Филип Аврамов станал татко на момиченце   ylinfant

# 714
# 715
  • София
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_142896617
ето тук е преразказана в общи линии снощната черешка с простотиите на иван ласкин.
от рекламата на днешното предаване, излъчена в снощното, се разбра, че днес готви никол, а иванчо най - безцеремнно си тръгна от масата.

# 716
# 717
Ласкин или избива комплекси или това му е тактиката да сваля красиви жени! newsm78

# 718
  • Варна
Иван Ласкин наистина се държа супер просташки, направо ми е трудно да повярвам, че може да нападаш така хората, без да са те провокирали. Чудя се дали са изрязали нещо при монтажа с цел да заформят интрига, или наистина е такъв кретен.

# 719
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_142896617
ето тук е преразказана в общи линии снощната черешка с простотиите на иван ласкин.
от рекламата на днешното предаване, излъчена в снощното, се разбра, че днес готви никол, а иванчо най - безцеремнно си тръгна от масата.

Толкова беше отвартително предаването /заради "чичо"/ , че ме беше срам на моменти да гледам и превключвах.....

Общи условия

Активация на акаунт