Звездни компромати-135

• 60 996
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
А тази Светлана не беше ли "по-красивата от Николета"  newsm78 Или нещо бъркам  Thinking

Ласкин е ужасно ошишан  Laughing

# 691
Брех, и на мен Светлана ми стана почти симпатична /макар и още да ми е трудна за гледане/, обаче можете ли да ми кажете по-подробно как се държа Иван и за какво се сдърпа с Никол, защото точно в този момент вършех няколко други неща и не гледах/слушах добре.

# 692
Нямаше конкретна причина или повод, просто я нападна.
Каза й: Всички виждаме, че си хубава, докажи, че си умна!

След това я пита дали го харесва и какви мъже харесва.
Тя каза: "Трябва да е по-умен от мен."
Отговорът беше: "С това и катерица ще се справи"  ooooh!

# 693
Е добре де, тази грубост от негова страна беше ли предизвикана с нещо? То не че е оневиняваща причина, но пък ако ей така е започнал от нищото, значи просто е един простак и нищо друго.

# 694
 Надявам се разговорът да е имал предистория, която е изрязана при монтажа иначе не мога да си обясня как така от нищото ги зачекна...

# 695
 От това , което дадоха не беше с нищо провокиран, дойде и започна- "Искам сода"- "Извинявам се, но нямам"- "Разбъркай ми сода бикарбонат във вода. Ти защо си толкова гримирана...защо си със силикон"...

# 696
От това , което дадоха не беше с нищо провокиран, дойде и започна- "Искам сода"- "Извинявам се, но нямам"- "Разбъркай ми сода бикарбонат във вода. Ти защо си толкова гримирана...защо си със силикон"...

Беше ужасен просто !
Какво е това държание ?!! Едно нещо вметна Ласкин, което може да мине за причина и то беше, че се е съгласил да участва само заради жена си, защото много я обичал. Ако да излага Александра Сърчаджиева и себе си в предаването е знак на обич, то бих казала че се справи блестящо !
Падна ми в очите.  ooooh!

# 697
Усещам , че Алекс големи ядове ще бере с тоя Ласкин . ooooh!
Много арогантен тип . Sick #2gunfire

# 698
На мен ми е жал за Александра, след това което видях  Tired

# 699
  • Варна
Брус Уилис има дъщеричка. Сякаш не видях да сте го пускали  newsm78

# 700
  • Има много детски смях.
На Ласкин предишната жена да ходи да запали свещ, че се е отървала от него!  ooooh!

# 701

Ехее, честита да им е! Малко бабешко име /според мен/ са ú избрали, но пък сигурно ще е чаровница с тези родители.  Grinning Да е живо, здраво и щастливо бебенцето!

# 702

Пускано е Peace, ама то и бебето на Николета сякаш остана на заден план след цирковете в темата Wink.
Иначе да се им живи и здрави бебоците!

# 703
  • София
Не успях да гледам Черешката на тортата, но това, което казвате за Ласкин... много гадно, аз даже в първия момент се зачудих от него ли има дете Алекс Сърчаджиева. Много я харесвам, дано в действителност да е свестен тип.

# 704
  • Tам през Атлантическия океан
На мен ми е жал за Александра, след това което видях  Tired
Е тя бая дълго се "домогва" до него т.е. от време оно са заедно даже и когато бе женен имаха връзка или бъркам  Rolling Eyes Та Алекс си го знае , явно си го либи такъв е и бебе му роди  Wink

Общи условия

Активация на акаунт