Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • In The Middle Of Nowhere
Тончо Русев  Peace

# 196
Тази година Тончо русев прави 80 години на 20 април. Жив и здрав да е !!

# 197
  • София
Софи тези до нея май са Деси Зидарова и мъж
Деси Зидарова има залепнала салфетка на обувката Wink)

# 198
Софи тези до нея май са Деси Зидарова и мъж
Деси Зидарова има залепнала салфетка на обувката Wink)

А Софка паричка в ръчичка. Laughing

# 199
  • София
Кортни Кокс и Коко

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 16:33 от Amidala

# 200
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 201
Направо ми е противна особено след като рекламира онзи шарлатанин дето уж лекувал рак и заради тях си отидоха хора, които са можели да са спасени. Нещастница.

Инфантилна, каква е тази история, за първи път от теб чувам?  Tired

# 202
леле... а тва вярвате ли го??? http://lifestyle.ibox.bg/news/id_823023949 доста съм изпуснала, а явно е много актуално в САЩ

# 203
obi4ka, изпуснала си! И в Бг има последователки.

# 204
това са стари снимки, нали  Sunglasses да, с руса коса си беше най-добре, и ако си спомняте божинов казваше как харесва най-много блондинки и тя заради него... и сега всячески бяга от цвета... женска психика...

# 205
това са стари снимки, нали  Sunglasses да, с руса коса си беше най-добре, и ако си спомняте божинов казваше как харесва най-много блондинки и тя заради него... и сега всячески бяга от цвета... женска психика...

Сега не е ли тъмно руса? от последното и видео  Rolling Eyes

# 206
  • София
А много и е интересен сегашният цвят на Алисия, онзи ден я видях - едно такова медно-розово newsm78 но може да в било перука), не можах да я разгледам обаче, щеше да е невъзпитано. И е много слабичка и дребна.

# 207
А много и е интересен сегашният цвят на Алисия, онзи ден я видях - едно такова медно-розово newsm78 но може да в било перука), не можах да я разгледам обаче, щеше да е невъзпитано. И е много слабичка и дребна.

Ясно, не е русо 100%. Те сега всички са медени, "медените питки"  Mr. Green

# 208
Брейй....за първи и сигурно единствен път да ми хареса Алисия  Laughing
Като гледам тук все още не се е обезобразила  Mr. Green

# 209
Направо ми е противна особено след като рекламира онзи шарлатанин дето уж лекувал рак и заради тях си отидоха хора, които са можели да са спасени. Нещастница.

Инфантилна, каква е тази история, за първи път от теб чувам?  Tired
Тя рекламираше по разни предавания,  "На кафе" примерно един шарлатанин, който лекувал рак в Мексико и иска да отваря клиника тук, подлъгаха се хора, дори едно детенце, което вече е звездичка, за което се събираха пари в този форум отиде до там с родителите си...и не е само то. Отвратителна история. Какво ли не правят някои хора за пари. Ето тук в резюме.

Общи условия

Активация на акаунт