Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Тенденцията е да няма крайности - ултра бяло/жълто русо или гарваново черно, затова първите се правят медни, а вторите се изсветляват и стават...пак медни, защото на тъмна коса томва се получава. Но модата е добра, защото според мен меденото е стилен цвят, а и бялото русо ми простее вече.  Sunglasses

Нова снимка от Николета

# 211
Алисия най -много ми харесваше визуално в онзи период ,когато излезе клипът, в който участваше Валери и бяха прясно влюбени - красива двойка бяха някога.

# 212
Алисия най -много ми харесваше визуално в онзи период ,когато излезе клипът, в който участваше Валери и бяха прясно влюбени - красива двойка бяха някога.
да, и на мен ми харесваше тогава, но най-вече с руса или медена коса, но сега се прави и по-тъмна, някакво кестеняво, и много си сменя цвета  Rolling Eyes Като си сменя косата иска някаква промяна, явно

# 213
  • срещу двата комина :)))
Ванеса Уилиамс

# 214
  • Bayern

И  Валери  е  много готин тук Wink

# 215
# 216
obi4ka, изпуснала си! И в Бг има последователки.
Стига, бе! А тук правят ли го от собствена плацента или само продават капсули? Егаси, не мога да повярвам, че някой ще яде такова нещо Rolling Eyes Rolling Eyes

# 217
Много готина коса  Heart Eyes
А Алисия ето тук ми харесва цвета й и прическата
Видях за обувката на Деси Зидарова,това с хвърлянето на салфетки колко ме дразни,ако го забранят в заведенията,колко дървета ще спасят....

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 19:52 от Jeri-sweet

# 218
  • Варна
Тук Валери ми прилича на абитуриент Simple Smile

# 219
Алисия беше много по-чаровна и интересна със стария си нос. Не мисля, че разликата идва от косата. Сега се сля с масата.

# 220
obi4ka, изпуснала си! И в Бг има последователки.
Стига, бе! А тук правят ли го от собствена плацента или само продават капсули? Егаси, не мога да повярвам, че някой ще яде такова нещо Rolling Eyes Rolling Eyes
E, хайде сега, не хапва с нож и вилица сервирана на масата плацента. Повечето от вас не се смущават да ядат свински черва и шкембе, нищо, че мен ме втриса само от мисълта за това.

# 221
# 222
тази Наталия Гуркова ли е Thinking
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/534968_1015063660 … 0_222145477_n.jpg
за Алисия, беше много симпатично момиче, но след всичките пластики, какъвто и цвят и прическа да си направи, изглежда много зле  Stop

# 223
С черната рокля е тя, а друга коя е?

# 224
не знам коя е другата, коментарите към снимката са за нескопосаните й скули, що зорлем се загрозяват тия хора Sick

Общи условия

Активация на акаунт