Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе/София
И на мен Джина и Анелия ми харесват.Семпло облекло,не много тежък грим.

# 301
Ии понеже много ми хареса Ваня на наградите :
1
2

Чантата на Ани Х. никак не ми се връзва  Confusedhttp://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537802_3995582567 … 5_763346802_n.jpg

# 302
Ни съм я чувала ,ни виждала тая Ваня, но ми се струва ,че копира грим и прическа на Преслава  Wink

# 303
Ни съм я чувала ,ни виждала тая Ваня, но ми се струва ,че копира грим и прическа на Преслава  Wink
Преслава никога не е била с този цвят на косата. Иначе като грим и форма на косата повечето си приличат от различни събития като сравняваме.

# 304
  • София
Ни съм я чувала ,ни виждала тая Ваня, но ми се струва ,че копира грим и прическа на Преслава  Wink
Преслава никога не е била с този цвят на косата. Иначе като грим и форма на косата повечето си приличат от различни събития като сравняваме.
Прическата- нищо общо Sunglasses
Грима- те всички разчитат на едни гримьори и явно на тях до там им стига въображението.

И аз харесвам Ваня Peace
Преслава е добре, семпла, струва ми се че е качила някое и друго килце, но може и бялото да лъже.
Джина Стоева също ми харесва.
Емилия хич ми е ужасна с тази рокля, а тази до нея с бъло и пантерово Stop

някоя си Дебора...поне са бели Mr. Green

# 305
# 306
  • Cyprus, Пловдив
Този Дамян не беше ли женен ?  newsm78
Относно тоалета на половинката му-на предишните снимки реших,че е с някоя ефектна рокля,а то се оказало туника  Laughing

# 307
Той Дамян беше женен преди много години за една руса девойка... Сега май пак е ерген Simple Smile

# 308
Беше женен за Светла(на), с която имат развод отдавна, и 2 дечица.

# 309
# 310
Дамян беше женен за Светлана, роди се едно дете, разведоха се и после пак се събраха, роди се второ дете, пак се разделиха и сега от няколко години живее с дуетната си партньорка Ваня.

# 311
# 312
Той Дамян беше женен преди много години за една руса девойка... Сега май пак е ерген Simple Smile
Не го знам колко сериозно е бил женен, защото докато беше обързан доста сериозно преследваше една моя много красива приятелка Whistling

# 313
Със сигурност не е била единствената преследвана (тя поне само с преследване се е разминала) Laughing

Каква е първата снимка от колажа с Виктория Б.? Нещо не зацепвам Blush

# 314

Каква е първата снимка от колажа с Виктория Б.? Нещо не зацепвам Blush

Качила е снимка на подстриганата си коса в Туитър, а на другата снимка е с новата прическа.

Общи условия

Активация на акаунт