Звездни компромати-135

• 61 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Поне?? В случая трябва да са бежави. Ако бяха черни по нямаше да ми се набият на очи!!  Naughty Thinking

# 316

Каква е първата снимка от колажа с Виктория Б.? Нещо не зацепвам Blush

Качила е снимка на подстриганата си коса в Туитър, а на другата снимка е с новата прическа.

Вече се почудиха с какво да завладяват публиката  Mr. Green

# 317
# 318
# 319
Той Дамян беше женен преди много години за една руса девойка... Сега май пак е ерген Simple Smile
Не го знам колко сериозно е бил женен, защото докато беше обързан доста сериозно преследваше една моя много красива приятелка Whistling

А аз четох,че жена му му изневерявала системно и му писнало.

# 320
  • До морето
Той Дамян беше женен преди много години за една руса девойка... Сега май пак е ерген Simple Smile
Не го знам колко сериозно е бил женен, защото докато беше обързан доста сериозно преследваше една моя много красива приятелка Whistling

А аз четох,че жена му му изневерявала системно и му писнало.

Той го беше казал в интервю, както и че само няколко седмици след като се разделили любовникът й заживял в тях и децата били в шок! Нямам представа доколко е истина, това е неговата версия

# 321
Олееее жена му му изневерявала на Дамян, милото то...Той на нея, никога , нееее  Joy
  Преди 100  години работих в една дискотека във Варна, той  понякога имаше участия като DJ там, тогава  беше много, разбран пич, но сексуално зависим  Joy
 Новата му приятелка е голяма симпатяга, само  да не беше се омотала в чаршаф в/у дънки, иначе този цвят коса е  Heart Eyes  

# 322
  • На земята, която е всъщност звезда.

Меган Фокс и съпруг очакват първото си дете:

# 323
Страхотна новина, Меган ще става мама! Дано е вярно Laughing

# 324
  • София
Бионсе с Блу Айви  на късно посещение при лекаря им  Тук поне се виждат косичка и краченца Simple Smile Ама това бебе няма ли за се задуши така?!
Ума Търман  продължава ваканцията си на яхта  на Карибите  1  2  3
Джери Бътлър  се шляе в Бевърли Хилс
Орландо Блуум  ненавиждам такива панталони
Питър Фачинели официално е подал документи за развод с Джени Гарт
Лейди ГаГа
Чарлиз  Терон  за априлския брой  на руския Татлър
Ким Кардашиян  на педикюр в Бевърли Хилс
Майли Сайръс  отива на пилатес
Мартина Навратилова в Dancing with the Stars  много са я разкрасили, не можах да я позная
Селена  Гомез  по бански по време на снимки
Ванеса  Хъджинс  и тя по бански
бременната  Рийз  Уидърспуун
Риана с още една мацка
Аштън Кътчър
Риана  в Лондон
Гуен Стефани с децата си  1  2  3  4
Хайди Клум с част от децата в парка  1  2  3  4

Новината за бременността на Мегън не е потвърдена официално! Тоест на ниво предположение е.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 07:53 от tonkabonka

# 325
# 326
Най-ми допада тоалета на Дебора:
http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=5761&article=155104&page=15

# 327

Гуен с децата и Хайди с децата са страхотни, колко е хубаво с повече от две деца, да играеш с тях в парка .... замечтах се  Crazy Heart Eyes Simple Smile

# 328
  • София

Гуен с децата и Хайди с децата са страхотни, колко е хубаво с повече от две деца, да играеш с тях в парка .... замечтах се  Crazy Heart Eyes Simple Smile

И аз това си помислих  Heart Eyes
А това на снимките родителите на Хайди ли са?
Малката русокоска все повече започва да прилича на баща си, според мен

# 329

Общи условия

Активация на акаунт