Звездни компромати-135

• 60 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Вярвам, че Стенли ще се оправи! Пожелавам му го от все сърце!

Aз също. Много неприятно ми стана от тази вест. Искрено се надявам да получи най-добрите грижи и да остави болестта зад гърба си - шансовете да се излекува напълно не са никак малки! И още нещо ме гложди от вчера в тази връзка. Футболистите не минават ли редовни медицински прегледи, не е ли тяхната физическа форма първа и основна грижа на мениджъри, треньори и каквито там? В смисъл, как е възможно здрав и млад спортист в разцвета на силите си да стигне незабелязано до такава напреднала и ужасна болест? Айде, на нас, обикновените, може и да се случи, но нали на тях им правят постоянни изследвания, рехабилитации, следят им сърцето и тонуса, и прочее? Все пак телата им са единствен техен актив и струват милиони на разните му директори... Да си на терена, да вдигнеш проста температура и да последва подобен абсолютен шок е ужасно, наистина е ужасно. Ще се моля да е добре.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 22:44 от crazy chick

# 571
Никъде не съм прочела израза напреднала фаза.Напротив,споменава се че е в начален стадий и има големи шансове за пълно оздравяване.Така,че явно са го хванали на време именно заради редовните рутинни прегледи.

# 572
Напротив, навсякъде пишат за "Acute leukаemia". Последно мернах тук.

Затова се изненадах, защото това състояние е сериозно и обикновено има симптоми. Не страдам от нездраво любопитство, но ми стана странно.

# 573
crazy chick, и аз това го мислех и се чудех как не са хванали нещо. Тия болести са толкова коварни, че ...  Cry
Надявам се, с всички наши молитви и подкрепа, Стилиян да пребори тази гад.  Close
А също и всички млади хора да успеят!
Не е истина просто.

# 574
И аз си мислех същото тези дни.  Rolling Eyes

A на ани27 ето една снимка, в която се виждат сълзи в очите на Паулина. Дано си доволна! Жената можела и да плаче.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 22:54 от Анч

# 575
Честито на Николета и Валери. Нека малката хубавица вземе най-хубавото и от двама им.
За Стилиян много мъчно ми стана. Толкова добродъшен, възпитан, талантлив. Дано Бог е с него !

# 576
  • До сърцето...
Да не би да се очаква от Паулина да плаче нон-стоп!?!?  Shocked

Може да не е от хората, които демострират страданието си публично (като Нана например).
И как да подкрепя Стилиян в този тежък момент, като реве непрекъснато на рамото му ли!? Дали все пак позитивизма не е по-добър стимул за съпруга й в този момент!?

Ама някои съдят спрямо собствената си ограничена натура... да не им дава господ да преживеят тези моменти.

# 577
  • Sofia
A на ани27 ето една снимка, в която се виждат сълзи в очите на Паулина. Дано си доволна! Жената можела и да плаче.

Опа, тук Стенли се усмихва..тя сега ани набързо ще го "диагностицира" и него. И той май много се радва как болестта ще го направи известен! ooooh!

И изобщо как да не се радва тази Паулина, не е ли това мечтата на всяка майка бащата на децата ти да е болен от тежка смъртоносна болест?? Децата поогледа ли ги Ани, те дали споделят всеобщата радост?

Твоите познати явно са по-ограничени и от теб и по-далеч от носа си не могат да видят! Те виждали ли са човек в шок от подобни събития?? Жената вероятно изживява най-големия шок на живота си, като освен това знае, че съпругът и децата й имат неимоверна нужда от нея, като опора и подкрепа!

Ти изобщо разбираш ли каква смелост се изисква от тези хора да продължат с живота си в момента, че и даже да отидат, цялото семейство, да дадат кураж на съотборниците на Стенли в този тежък момент??!!

Много си жалка, ани!!

И не, голяма част от нас НЕ са видели каквото ти си "видяла" и Слава Богу!!

# 578
Звездни КОМПРОМАТИ

# 579
Честито на Божинови (ако не е 1-априлска шега Laughing)

Напротив, навсякъде пишат за "Acute leukаemia"...

Това не значи напреднала фаза, просто така й е името - "остра левкемия".
Дано успее да я пребори Praynig на клипчето виждам как жена му си хапе устните и се стиска, за да не се разреве...

# 580
NBM, редактирах си поста малко след като го публикувах.  Точно бях написала и аз, че Стилиян е усмихнат и очаквам нейния коментар, но го изтрих.  Confused
А твоят пост и думите ти ме разплакаха.  Praynig

# 581
# 582
Ани27, кютай си там, съчинявай си съчиненията за пресата, явно ти е цел, след коментарите за Иринито, ама не си пускай тук дописките, а направо на жълтурковците в офисите им ги давай.
Жалка си!

# 583
  • На земята, която е всъщност звезда.
моментът с подкрепата е много трогателен , то и аз си поревах ,
тук кога ще го видиш това - никога , честно казано ...

Не е така:

Футболният отбор на "Монтана" излезе днес на стадион "Огоста" за мача с "Миньор" с тениски, на които пише "Стели, Монтана е с теб". Така футболистите изразиха подкрепата си в трудния момент за своя фаворит – капитана на националите Стилиян Петров.

Подкрепа на Стилиян изразяваха и плакати от трибуните на стадиона. Много запалянковци развяват знамена с надписи
"Стенли" и издигат негови портрети.

Тази сутрин футболният клуб "Монтана", откъдето тръгва кариерата на големия футболист, разпространи декларация, в която изразява подкрепата си за Стилиян Петров в най-трудния момент в живота му. Играчите се надяват, че той ще излезе победител с болестта.

в. Стандарт

В същата статия пише, че според близки на футболиста, той чака трето дете.  newsm78

# 584
Това не значи напреднала фаза, просто така й е името - "остра левкемия".

Е, така де. И точно защото е "остра", се счита за възможно най-сериозната и рискова подформа. Както при всички други "остри" заболявания. Но това няма значение, остра или неостра, надявам се да я преодолее.

Извинявам се за неособено компроматното отклонение.

Общи условия

Активация на акаунт