От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 210 416
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere far away
Мен ми хареса този на Блян... но дали ще е по висок от другия... но ме притеснява височината, аз обичам по високия, и предпочитам да е 22см, но пък да не стане едното легло по -високо от другото е ще е несиметрично и ще ми стой грозно... А те са ъглови и ще се  вижда от километри че са с различна височина... Sad

# 151
Здравейте. Искам мнение за този матрак. Rolling Eyes.
Благодаря за отговорите.  bouquet.
Изглежда добре, за жалост няма как да дам мнение. Успех.

# 152
  • Шумен
Благодаря, Съншайн   bouquet.
Ще чакам, може би ще пише някой, който го е ползвал.  Simple Smile

# 153
Благодаря, Съншайн   bouquet.
Ще чакам, може би ще пише някой, който го е ползвал.  Simple Smile
Дано, някой се включи. Simple Smile

# 154
  • София
Здравейте!

От няколко дни чета темите за матраци и се чувствам съвсем объркана.Искам да купя матрак 90/190 за единично легло ,на който ще спи седемгодишно дете.
Има ли модел,който се препоръчва или не се препоръчва за деца?
Открих Magniflex Junior за тази възраст,но никъде не мога да го намеря за да го видя/изпробвам.
Колебанията са ми между ТЕД и Magniflex на този етап.

# 155
Таня,
Моите амортисьори са 1200 нютона,ама няма повдигане матрака.А не съм слаботелесна.
И не се задържа,както писах преди-плавно си пада сам.Та при нас повдигането на матрака и ровене отдолу става от двама души. Sad

# 156
Таня,
Моите амортисьори са 1200 нютона,ама няма повдигане матрака.А не съм слаботелесна.
И не се задържа,както писах преди-плавно си пада сам.Та при нас повдигането на матрака и ровене отдолу става от двама души. Sad
При мен мъжа ми го вдига защото са много тежки наистина, затова и си взехме без повдигане сега. Peace

# 157
Здравейте, къде в София някъде около центъра мога да изпробвам и видя матраците Каспия полифлекс на матраци Нани и Комбино на матраци Блян.
Предварително благодаря, търсихме ги в Лабиринт в Люлин, но ги нямаше.
А борсите са ни доста далече.

# 158
Здравейте,
в момента обзавеждаме и стигнахме до етапа с матраците. На малката леглото е с размер 70/180, но се оказа, че май никъде няма такъв размер. Моля някой, който се е сблъсквал с този проблем да сподели откъде е намерил или само по поръчка става.
Благодаря предварително и успех на всички в избора!

# 159
Някой от разбиращите в темата да може да изкаже мнение за Магнифлекс натура? http://magniflex.bg/products/isleep/natura/ Намира ли се по-добро за 300лв? Търсим нещо без пружини за пълен човек, който се оплаква от болка в гърба. Не знам къде можем да го тестваме. Пише, че в магазини Брава имало пълната гама ама дали могат да се тестват Rolling Eyes

# 160
  • София
Някой от разбиращите в темата да може да изкаже мнение за Магнифлекс натура? http://magniflex.bg/products/isleep/natura/ Намира ли се по-добро за 300лв? Търсим нещо без пружини за пълен човек, който се оплаква от болка в гърба. Не знам къде можем да го тестваме. Пише, че в магазини Брава имало пълната гама ама дали могат да се тестват Rolling Eyes

Голяма част от моделите ги има в шоурума на Магнифлекс на бул.България.Обаче консултантката не става за търговец...
Иначе доста модели на Магнифлекс има и в Лабиринт.

# 161
Just...a woman , благодаря!  bouquet

# 162
Здравейте,
някой може ли да ми помогне за възглавници които да са удобни? Иска ми се скоро да сменим нашите, много се смачкаха и са много недобни.

# 163
Здравейте,
някой може ли да ми помогне за възглавници които да са удобни? Иска ми се скоро да сменим нашите, много се смачкаха и са много недобни.
Ние си купихме на Магнифлекс(когато вървеше една промоция),ма мен ми е много удобна и не я заменям,но мъжът ми каза,че неможе да спи на нея и си купи някаква на Екон.Всичко си зависи кой на каква е свикнал да спи

# 164
Кой модел по-точно на Магнифлекс, с какъв пълнеж е? Ниска или висока е , мъжът ти защо не я хареса? Ти по корем, или настрани спиш? Може ли да се пере?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт